26 / 04 / 2024

Mehmet Gönen

Mehmet Gönen

Oda Başkanı Mehmet Gönen, “Günlük kiralık evler, suçlu yatağı oldu. Terör eylemi gerçekleştiren kişiler, uyuşturucu kaçakçıları, aranan şahıslar ve fuhuş sektörü için çok elverişli. Denetim altına alınmalı” dedi

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Mehmet Güneri: Kentsel dönüşümde yeni bi model oluşturacağız!

Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güneri, Türkiye'de ilk defa uyguladıkları "katılımcı dönüşüm modeli" ve marka proje ivmesine dair sorularımızı Forbes Dergisi'ne yanıtladı.

TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru tarihi!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 6 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru tarihi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru günü 2016!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü ile 08 Ağustos – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında satışa sunulacak.

Balıkesir Gönen TOKİ başvurusu!

Balıkesir Gönen TOKİ başvurusu 8 Ağustos'ta başladı. Projede 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Balıkesir Gönen son başvurusu ne zaman?

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulüyle satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Balıkesir Gönen son başvurusu ne zaman?

Balıkesir Gönen TOKİ başvuruları!

Balıkesir Gönen TOKİ başvuruları 8 Ağustos'ta başladı. Projede 6 adet daire bulunuyor.

TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru günü!

Toplam 6 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru günü...

Balıkesir Gönen'de dönüşüm için düğmeye basıldı!

Balıkesir Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Gönen’in sağlık turizmine büyük katkı sağlayacak projelerin TOKİ vasıtası ile hayata geçirileceğini açıklarken, ilçede bulunan tabakhaneler bölgesinin de tahliye edileceğini kaydetti.

TOKİ Balıkesir Gönen başvuru işlemleri!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü ile 08 Ağustos – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında satışa sunuluyor.

Balıkesir Gönen atıksu arıtma tesisi 18 milyon TL'ye ihale edildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Gönen’de yapımına başlanan 80 bin kişilik atık su arıtma tesisi 18 milyon TL’ye ihale edildi.

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvurusu!

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvurusu 8 Ağustos'ta başladı. Projede peşinatlar 6 bin 191 liradan başlıyor.

Mehmet Gönen Haberi

Mehmet Gönen

İzmir Otel Pansiyon ve İşçileri Odası günlük olarak kiraya verilen evlere karşı savışını sürdürüyor. Otellerde kalan kişilerin herhangi bir suçtan dolayı aranması halinde kimlik bilgilerinin emniyet birimlerine otomatik olarak iletilmesi sonucu yakalandığı ancak günlük kiralık evlerde böyle bir uygulama olmadığına dikkat çeken İzmir Otel Pansiyon ve İşçileri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Gönen, konuyu İçişleri Bakanlığı'na taşıdı.


Foça'daki eylemci


Günlük kiralık evlerin kayıt dışı oldukları için hem sektöre darbe vurduğunu hem de ciddi bir güvenlik sorunu olduğunu belirten Gönen, "Günlük kiralık evler, suçlu yatağı oldu. Terör eylemi gerçekleştiren kişiler, uyuşturucu kaçakçıları, aranan şahıslar ve fuhuş sektörü için çok elverişli. Çünkü hiçbir şekilde denetimi yapılmıyor" dedi. Terör olaylarını gerçekleşirmek için İzmir'e gelen kişilerin bu evlerde kaldığını iddia eden Gönen, "Bunun örneğini Foça'daki terör...