24 / 04 / 2024

mekan gayrimenkul temsilcilik

mekan gayrimenkul temsilcilik

Mekan Gayrimenkul, uzun yıllar ardından emlak piyasasında edindiği tecrübeyi bayilerle paylaşıyor. Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor.

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Emlak ofisi açılırken nelere dikkat edilmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlak ofisi açacak girişimcilere nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini madde madde anlattı.

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları gayrimenkul sektörüne kazandırılmalı! 

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü'nün gayrimenkul sektörüne ilişkin önemini değerlendirdi. 

Köyden kentlere göç jeotermal seracılıkla engellenebilir mi?

Mekan Gayrimenkul Emlak Genel Müdürü Tahir Köstek, son günlerde Balıkesir Gönen'de hızlanan jeotermal seracılıkla ilgili açıklamalarda bulundu.

2021 yılı gayrimenkul sektöründe büyük değişim ve dönüşüm yılı olacak!

Temelleri 23 yıl önce atılan Altın Emlak, 2021'de 30 yeni temsilcilik açmayı hedefliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "2021 yılının gayrimenkul sektöründe büyük değişimin ve dönüşümün yılı olacağını söyleyebiliriz" dedi.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Mekan Gayrimenkul dijital yatırımlarına hız veriyor!

Uzun yıllardır emlak piyasasında başarılı işlere imza atan Mekan Gayrimenkul, dijital yatırımlarına hız vererek iki yeni emlak sitesini hizmete sundu. 

Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor!

Mekan Gayrimenkul, uzun yıllar ardından emlak piyasasında edindiği tecrübeyi bayilerle paylaşıyor. Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor.

Mekan Gayrimenkul'den emlaksatiyor'da ilan yayınlayacaklara özel fırsat!

Türkiye’nin en kolay emlak portalı olan Emlaksatiyor, uzun zamandır geliştirdiği güçlü  alt yapısı harita üzerinde ilan arama özelliğiyle ve çalışma ekibiyle her geçen gün büyümesiyle emlak sektöründe “satma” ve “kiralama” konusunda ön plana çıkıyor.

Mekan Gayrimenkul bayilik vermeye başladı!

Mekan Gayrimenkul, Türkiye'de bayilik açmak isteyen emlak danışmanlarının taleplerini değerlendirmeye başladı. 

Mekan Gayrimenkul bayiliklerle büyüyor!

Mekan Gayrimenkul Emlak Bayilik alan girişimcilerimiz sektörde marka bilinirliği yüksek olan bir marka ile işbirliği yaparak itibarlı bir iş sahibi olma imkanı yakalayabiliyorlar. Mekan Gayrimenkul bayilik vererek büyümesini sürdürüyor.

Mekan Gayrimenkul franchise ile büyümeyi planlıyor!

Emlak sektörünün yenilikçi kurumsal markası Mekan Gayrimenkul bayilik sistemi ile alan da satan da kazançlı çıkıyor.

mekan gayrimenkul temsilcilik Haberi

mekan gayrimenkul temsilcilik

Mekan Gayrimenkul, uzun yıllar ardından emlak piyasasında edindiği tecrübeyi bayilerle paylaşıyor.

Mekan Gayrimenkul emlak ailesine katılan bayiler karlı çıkıyor. Mekan Gayrimenkul, uzun yıllar ardından emlak piyasasında edindiği tecrübeyi bayilerle paylaşıyor.

1997 yılında kurulan Mekan Gayrimenkul, gayrimenkul sektöründeki girişimcileri kendi işinin partonu yapıyor. Mekan Gayrimenkul, Türkiye standartlarında gayrimenkul emlak pazarlama hizmeti sunuyor. 

Emlak sektöründe, Mekan Gayrimenkul ile birlikte yol almaya ne dersiniz?

Bayilik Şartları:

Emlak Gayrimenkul misyon edindiği şekilde, müşteri memnuniyeti odaklı, profesyonel, yenilikçi, dinamik, kaliteli, ilkeli ve dürüst hizmet sağlıyor.

Çalışma Sistemi:

Önce dürüst müşteri memnuniyeti, koşulsuz hizmet, profesyonel hizmet, güven verme, saygı gösterme, dürüstlük, gelişimcilik, işinde uzmanlaşma.

Ek Hususlar:

Bütün temsilcilere, ofisler arası pazarlama, değerleme, ekspertiz, emlak gayrimenkul hukuki hizmetleri de sağlanıyor. 

Temsilcilik Açılış Aşamasında:

Tanıtım, broşür, kartvizit hizmetleri sunuluyor. 

Hedef Bölgesi:

Tüm Türkiye ve başta Marmara, Ege, Akdeniz Bölgesi

Türkiye genelinde...