29 / 03 / 2024

Melikgazi Poyraz Gençlik Merkezi nerede

Melikgazi Poyraz Gençlik Merkezi nerede

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Poyraz Cami Gençlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Melikgazi Poyraz Gençlik Merkezi açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Poyraz Cami Gençlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Bitlis Tatvan'a gençlik merkezi yapılıyor!

Bitlis Tatvan ilçesinde, 6 dönümlük alan üzerine inşa edilecek gençlik ve kültür merkezinde son aşamaya gelindi.

İzmit Gültepe Gençlik Merkezi'nin ihalesi gerçekleşti!

İzmit Gültepe Mahallesi'ne yapılacak gençlik merkezi için ihale gerçekleşti, ihalede 10 firma teklif verdi.

İzmit Gültepe Gençlik Merkezi 6 ay içinde tamamlanacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın talimatıyla Gültepe Mahallesi'ne yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı. İhaleye 10 firma katıldı.

Kocaeli Gültepe gençlik merkezi için ihale yapıldı!

Başkan Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Gültepe Mahallesi’ne yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı. Gültepe Mahallesi 445 metrekarelik bir alanda yapılacak gençlik merkezi için Etüt Proje Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ihaleye 10 firma katıldı.

İzmit Gütepe Gençlik Merkezi inşaatı ne zaman bitecek?

İzmit Belediyesi tarafından Gültepe mahallesine yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı. Gültepe Gençlik Merkezi’nde çok amaçlı salon, etüt odaları, kondisyon salonu, kütüphane ve kafeterya bulunacak.

Kocaeli Gültepe'ye gençlik merkezi yapılacak!

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Gültepe Mahallesi’ne yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı.Koçal Sokak’ta yapılacak gençlik merkezi için Etüt Proje Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ihaleye 10 firma katıldı.

Turgutlu Gençlik ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Turgutlu Belediyesi tarafından inşa ettirilen gençlik ve kültür merkezi tamamlandı.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, inşaatı tamamlanan gençlik ve kültür merkezinde incelemelerde bulundu.

Turgutlu’da Gençlik Ve Kültür Merkezi Tamamlandı!

Manisa Turgutlu Belediyesi tarafından inşa ettirilen gençlik ve kültür merkezi tamamlandı. Bodrum, zemin kat ve üzerinde 5 kattan oluşan bina, toplam 3044 metrekare alandan oluşuyor.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta!

Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi.Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını belirtti.

Zonguldak Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta gerçekleşecek!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi yapımı için ihaleye çıkacağını bildirdi. Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Gençlik Merkezi yapımının 2015 yatırım programına alındığını söyledi.

Alaplı’da Gençlik Merkezi ihaleye çıkıyor!

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını, Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi. İşte ayrıntılar...

Antalya'daki Gençlik Mahallesi'ne müteahhitler neden akın ediyor?

Antalya'nın en gözde caddelerinden olan Işıklar, son dönemde müteahhitlerin istilasına uğradı. Gençlik Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya, mahallelerindeki eski binaların müteahhitlere verilerek kentsel dönüşüm olamayacağını vurguladı.

Melikgazi Poyraz Gençlik Merkezi nerede Haberi

Melikgazi Poyraz Gençlik Merkezi nerede

Gençlere ve eğitim projelerine verdiği değerle öne çıkınan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Poyraz Cami Gençlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Melikgazi Belediyesi'nde yer alan haebre göre, Melikgazi’de ihtiyaç olan yerlerde yeni cami ve Kur’an Kursu yapacaklarını dile getiren Başkan Dr. Palancıoğlu,  “Caminin alt katında oluşturulan gençlik merkezimiz hayırlı olsun. Burada güzel bir imkan oluşmuş. Belediye olarak bizlerde hizmetinizdeyiz. Melikgazimize yeni camiler ve Kur’an Kursları hayata geçireceğiz.” şeklinde konuştu.

Melikgazi’de gençlere yönelik projelere ağırlık verdiğini ve aile hayatının önem verilmesi gereken bir kavram olduğunu söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, şöyle konuştu:

“Gençlik ve aile yapısı benim Melikgazi’de 5 yıl boyunca önem vereceğim konular arasında. Aile ve gençler sağlam olmazsa istediğiniz kadar cami ve Kur’an Kursu yapın hiçbir anlamı...