27 / 04 / 2024

Metin Kilci kim

Metin Kilci kim

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Metin Kilci, “Akkuyu ve Sinop nükleer santralleri devreye girince, Türkiye bugünkü fiyatlarla yıllık 7,2 milyar dolarlık doğalgazı ithal etmekten de kurtulacaktır...

Bina inşaat harcını kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde yapılan ilave ve tadiller de dahil her türlü bina inşaatı, inşaat veya tadilat ruhsatı bina inşaat harcına tabi tutuluyor. Peki bina inşaat harcını kim öder?

Metin Esin: Deprem, markalı lüks projelere ilgiyi artırdı!

Yaşanan depremlerin konut sahibi olmak isteyenleri etkilediğini belirten Metin Esin, "Türkiye'nin deprem sonrası bakış açısı tamamen değişti. Tüketici, yapılan başarılı işlerle bağlantılı olarak markalı lüks projelere yöneldi" dedi...

Metin Esin: Yaşanan depremler yatırımcıyı markalı konutlara yöneltti!

Yaşanan depremlerin konut sahibi olmak isteyenleri etkilediğini belirten Metin Esin, "Türkiye'nin deprem sonrası bakış açısı tamamen değişti. Tüketici, yapılan başarılı işlerle bağlantılı olarak markalı lüks projelere yöneldi" dedi...

Kim Kardashian-Kanye West çiftinin malikaneleri yenileniyor!

Kim Kardashian-Kanye West çifti oturacak ev bulamadı. Sahibi oldukları 11 milyon dolar değerindeki Bel Air Malikanesi'ni geçen yıl tadilata sokan ünlü çift, evin henüz tamamlanamaması nedeniyle ayrı evlerde yaşıyor...

Mantolama masrafını kim öder?

Bir binaya mantolama yapılması için tüm kat maliklerinin onayının alınması şart mı? Kat malikleri ile dükkan sahipleri, mantolama bedeline katılmak zorunda mı? Mantolama masrafını kim öder?

İzale-i şuyu dava masrafını kim öder?

İzale-i şuyu davası, paydaşlar malın paylaştırmasını isterler. Peki, izale-i şuyu dava masrafını kim öder? İzale-i şuyu dava masrafını davayı açan mı öder? Yoksa, dava masraflarına tüm paydaşların katılım sağlaması gerekir mi?

Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder?

Ortaklığın giderilmesi davasını bir hissedar diğerlerine karşı açıyor. Peki Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder? Ortaklığın giderilmesi dava masrafını davayı açan mı öder, yoksa tüm paydaşlar mı?

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Metin Burma kimdir?

Eski Atakum Belediye Başkanı Mimar Metin Burma kimdir? Metin Burma, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Metin Burma, bugün çalışmalarına hangi alanda devam ediyor?

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Metin Kilci kim Haberi

Metin Kilci kim

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Metin Kilci, “Akkuyu ve Sinop nükleer santralleri devreye girince, Türkiye bugünkü fiyatlarla yıllık 7,2 milyar dolarlık doğalgazı ithal etmekten de kurtulacaktır. Nükleer enerji santrallerinin Türkiye’nin enerji ithalatının azalmasında önemli katkısı olacaktır.”


“Bugün özel sektörün elektrik kurulu gücündeki payı yüzde 57’ye yükselmiştir. Hedefimiz, kısa ve orta vadede bu payı yüzde 75’lere kadar çıkabilmektedir.”


Enerji sektörünün kamu-özel, yerli-yabancı en önemli aktörlerinin katılımıyla gerçekleştirilen Enerji Ticareti Zirvesi niteliğindeki “All Energy Turkey” Etkinliği  başladı. 


Zirvede konuşma yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Metin Kilci, Türkiye enerji sektörünün son yıllarda büyük bir değişim ve gelişime sahne olduğunun altını çizerek, ekonomik gelişmeye paralel olarak, son on yıl içinde elektrik ve doğal gaz talep artış oranı bakımından Türkiye’nin Çin’den sonra ikinci sırada...