18 / 04 / 2024

Metroport AVM etkinlikleri

Metroport AVM etkinlikleri

Bahçelievler’de bulunan Metroport Alışveriş Merkezi de yeni yıl için gerçekleştirdiği özel tasarım süslemesiyle konuklarına tam bir görsel şölen sunuyor.Tuğba Özay Metroport AVM'de stil sahibi kadınlara altın dağıtıyor.

Mustafa Ceceli Bahçelievler Metroport AVM'de konser verdi!

Bahçelievler Metroport AVM yeni sezona Mustafa Ceceli konseriyle merhaba dedi.Mustafa Ceceli Bahçelievler Metroport AVM'de konser verdi. Binlerce kişinin saatler önce geldiği AVM’de adeta izdiham yaşandı.

Metroport AVM 6. Yılını Mustafa Ceceli konseri ile kutluyor!

Mustafa Ceceli Konseri, Mardan Palace’da rüya gibi bir tatil, Kapadokya tatili, yatak odası, yemek odası ve daha birçok sürpriz 27 Mayıs’ta Metroport AVM ziyaretçilerini bekliyor...

Metroport AVM’den 30 kadına Medical Park Hastanesi’nden muayene!

“ Mutlu olduğunuz yerde ” sloganıyla ziyaretçilerini her özel günde farklı sürprizlerle karşılayan Metroport AVM, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nde de ziyaretçilerini hediyeye boğacak.

Metroport AVM Dünya Sirki'ni öğrenciler için sergileyecek!

“Mutlu olduğunuz yerde” sloganıyla ziyaretçilerini birbirinden eğlenceli aktivitelerle karşılayan Metroport AVM bu defa da sömestr tatili için öğrencilere sürprizlerle dolu etkinlikler hazırladı. Metroport AVM Dünya Sirki'ni öğrenciler için sergileyecek..

Metroport AVM Ramazan etkinlikleri düzenliyor!

Gerçekleştirdiği farklı organizasyonlarla adından sıkça söz ettiren Bahçelievler Metroport AVM on bir ayın sultanı “Ramazan” için de geleneksel ve bir o kadar da keyifli etkinlikler düzenliyor...

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.

Torium AVM'de kiralık son 3 mağaza!

Torium Alışveriş Merkezi, İstanbul'un yükselen merkezlerinden Beylikdüzü ve Avcılar arasında, Haramidere E-5 karayolu üzerinde yer almaktadır. Torium AVM; alışveriş, eğlence, lezzet, sinema ve etkinlikleri bir arada sunan bir yaşam merkezidir.

Arastapark AVM'de 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek!

Yahya Kaptan ’da bulunan Arastapark AVM, bugün19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ’nı bir dizi etkinlikle kutlayacak. Etkinlikler saat 13:30 'da başlayacak.

Cevahir AVM'de yeni yılın masal kahramanı siz olun!

Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun...

Tuğba Özay Metroport AVM'de stil sahibi kadınlara altın dağıtıyor!

Bahçelievler’de bulunan Metroport Alışveriş Merkezi de yeni yıl için gerçekleştirdiği özel tasarım süslemesiyle konuklarına tam bir görsel şölen sunuyor.Tuğba Özay Metroport AVM'de stil sahibi kadınlara altın dağıtıyor.

Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun!

Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.

Mustafa Ceceli Bahçelievler Metroport AVM'de konser verdi!

Bahçelievler Metroport AVM yeni sezona Mustafa Ceceli konseriyle merhaba dedi.Mustafa Ceceli Bahçelievler Metroport AVM'de konser verdi. Binlerce kişinin saatler önce geldiği AVM’de adeta izdiham yaşandı.

Mustafa Ceceli 28 Eylül'de Metroport'ta konser verecek!

Her ay farklı aktivitelerle birbirinden ünlü konukları ağırlayan Bahçelievler Metroport Avm yeni sezona sevilen sanatçı Mustafa Ceceli ile merhaba diyecek.Mustafa Ceceli 28 Eylül'de Metroport'ta konser verecek.

Sera AVM Kütahyalıların buluşma merkezi oldu!

SERA AVM Genel Müdürü Atakan Tahmas, " Kütahya halkına alış-veriş yanı sıra kültür - sanat etkinlikleri de sunuyoruz. Çocuklara ayrı bir önem veriyoruz " dedi...

Metroport AVM, okul haftasında tam 555 öğrenciye hediye dağıtıyor!

Metroport AVM, bu defa da okul haftasında tam 555 öğrenciye hediye dağıtıyor. 01 Eylül tarihinde başlayacak ve tam 555 hediyenin dağıtılacağı kampanya için AVM girişinde bulunan danışmadan detaylı bilgi alınabilir...

Final Okulları etkinlikleri Podium AVM'de!

Elif Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından Kırıkkale’de hizmete açılan ve yönetimi MP Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yapılan Podium AVM Kırıkkalelileri ülkemizin önde gelen markalarıyla cazip kampanyalarla buluşturuyor.

İnegöl AVM 3. yılını kutluyor!

Ziyaretçilerine hep ilkleri yaşatan İnegöl AVM, 3. yılını yine konuklarıyla kutluyor. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen karnaval renkli katılımcıları ve özel gösteri ekibiyle neşeli anlara ve sahne oldu.

M1 Merkez Kartal AVM Ramazan etkinlikleri!

Sunay Akın ile Mahya Işıkları Söyleşileri ve Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Ramazan Sohbetleri M1 Merkez Kartal AVM'de düzenlenecek. M1 Merkez Kartal AVM 11 Ayın Sultanı'nda ziyaretçilerini bekliyor...

Metroport AVM etkinlikleri Haberi

Metroport AVM etkinlikleri

Yeni yıl için geri sayımın başladığı şu günlerde, İstanbul hem rengarenk görüntüsü, hem de aktiviteleriyle 2015’e hazır. Bahçelievler’de bulunan Metroport Alışveriş Merkezi de yeni yıl için gerçekleştirdiği özel tasarım süslemesiyle konuklarına tam bir görsel şölen sunuyor. Ayrıca AVM, konuklarına çok özel bir yeni yıl sürprizi hazırladı. 

20 Aralık Cumartesi günü Tuğba Özay “Yılın Stil Sahibi Kadınları”nı seçecek… Etkinlikte dereceye giren tam 10 kişiye gram altın hediye edilecek. Metroport’un sürprizleri bu kadarla da sınırlı değil… Avm’de birde Latin Dansları rüzgarı esecek. Yarışma öncesinde konuklar DansPoint’in Latin dansları gösterisiyle keyifli dakikalar yaşayacak 

Altın değerinde bir yıl için Metroport yeni yılda altın hediye ediyor… 

20 Aralık Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak Metroport’taki erken yeni yıl kutlamasında Tuğba Özay AVM ziyaretçilerini birbirinden güzel şarkılarıyla karşılayacak. Özay...