27 / 04 / 2024

Meydan Dükkanları projesi

Meydan Dükkanları projesi

Açık artırma ihalesi ile 225 adet dükkanın satışı yapılan Meydan Dükkanları 'nda son 13 dükkan bugün satışa açılıyor. Projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Meydan Dükkanları Emlak Konut nerede?

Meydan Dükkanları ihalesi sonucu!

Bugün saat 10:30'da açık artırmayla satışa sunulan Meydan Dükkanları ihalesi sonucu henüz açıklanmadı. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile hayata geçirilen projede dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlıyor.

Meydan Dükkanları Başakşehir ihalesi!

Meydan Dükkanları Başakşehir ihalesi bugün saat 10:30'da başladı. Dükkan ve mağazaların satışa sunulduğu proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçiriliyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları ihale sonuçları!

Başakşehir Meydan Dükkanları ihale sonuçları henüz açıklanmadı. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan projede cadde mağazası, teras mağazası, cadde dükkanı ve teras dükkanı yer alıyor.

Emlak Konut Meydan Dükkanları ihale sonuçları!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen Emlak Konut Meydan Dükkanları ihale sonuçları henüz açıklanmadı. Bugün saat 10:30'da başlayan açık artırma ihalesiyle dükkan ve mağazalar satışa sunuldu.

Meydan Dükkanları Başakşehir fiyat listesi!

Meydan Dükkanları Başakşehir fiyat listesi kapsamında dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Proje Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğe sahip Başakşehir'in yeni merkezinde inşa ediliyor.

Kent Meydanı Dükkanları başvuruları bugün son!

Kent Meydanı Dükkanları başvuruları bugün son. Açık artırma ihalesi için ön talep toplayan proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.

Emlak Konut Meydan Dükkanları son başvuru günü!

Emlak Konut Meydan Dükkanları son başvuru günü yarın. Açık artırma ihalesi 15 Mart'ta yapılacak olan projede yer alan dükkanlar 240 bin TL'den başlayan muhammen bedeller ile satışa sunuluyor.

Meydan Dükkanları başvuruları için yarın son gün!

Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan Meydan Dükkanları başvuruları için yarın son gün. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile hayata geçirilen proje 65 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Meydan Dükkanları Başakşehir fiyat!

Meydan Dükkanları Başakşehir fiyat listesi kapsamında dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3.köprü bağlantı yoluna yakın mesafede bulunan projenin açık artırma ihalesi 15 Mart'ta gerçekleşecek.

Meydan Dükkanları fiyatları ne kadar?

Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen Meydan Dükkanları projesi cadde ve teras mağazaları ile cadde ve teras dükkanlarından oluşuyor. Peki Meydan Dükkanları fiyatları ne kadar?

Meydan Dükkanları projesi!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede bulunan Meydan Dükkanları projesi 65 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor.

Meydan Dükkanları ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Başakşehir'de inşa edilen Meydan Dükkanları 65 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası taşıyor. Peki Meydan Dükkanları ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Meydan Dükkanları iletişim!

Açık artırma ihalesi için ön talep toplayan Başakşehir Meydan Dükkanları iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede başvurular için son gün 13 Mart olarak belirlendi.

Emlak Konut Meydan Dükkanları projesi!

Emlak Konut Meydan Dükkanları projesi İstanbul Başakşehir'de yükseliyor. 15 Mart'ta gerçekleşecek olan açık artırma için ön talep toplayan projede başvurular 13 Mart'ta sona erecek.

1942 yılında Sirkeci Meydanı'ndaki dükkanlar tramvay yolundan dolayı yıkılacakmış!

1942 yılından Sirkeci'de tramvay yolu üzerinde çıkıntı teşkil eden dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Elazığ projesi için düğmeye bastı! Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesi için düğmeye bastı...Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor...

Palladium Cadde Küçükyalı dükkanları satışa çıkıyor!

Anadolu Yakası’nın en büyük karma kullanımlı projesi olarak İstanbul’un en nadide semtlerinden Küçükyalı’da yükselen Nidapark Küçükyalı'nın alışveriş caddesi Palladium Cadde Küçükyalı'nın dükkanları satışa çıkıyor...

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Bahçelievler Şirinevler Meydan Düzenleme Projesi imar planı askıda!

Bahçelievler ilçesi, Şirinevler Meydan Düzenleme Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Luxera Meydan cadde dükkanları 770 bin TL'ye satışta!

Mahmutbey-Bağcılar aksında hayata geçirilen Luxera Meydan projesinin ticari üniteleri satışa çıkarıldı. Meydan dükkanları 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıklarıldı...

Kuzey Yakası Cadde Dükkanları 12 soruda tüm detaylarıyla!

Kuzey Yakası Cadde Dükkanları projesi kimin? Kuzey Yakası Cadde Dükkanları ne zaman, nasıl satışa çıkacak? Kuzey Yakası Cadde Dükkanları fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Yakası Cadde Dükkanları 12 soruda tüm detaylarıyla...

Ordu Ulucami Meydan ve Otopark projesi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi”ni tamamlıyor.

Odunpazarı Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi tamam!

Eskişehir Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi tamamlandı. Proje Londra'da LEAF ödüllerinde Yılın Kentsel Tasarımı seçilmişti...

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat!

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları satışa çıktı. Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında hayata geçiriliyor. Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Meydan Ardıçlı'nın 2. etap dükkanları satışta!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin 2. etabındaki dükkanlar satışa çıktı. Projenin 1. etabındaki dükkanların satışı tamamlandı...

Meydan Dükkanları projesi Haberi

Meydan Dükkanları projesi

Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Meydan Dükkanları 65 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor.


"Meydan Dükkanları Emlak Konut nerede?" sorusuna İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Yeni Merkez yanıtını verebilmek mümkün. Projenin 2017 yılı içerisinde tamamlanması öngörülüyor.


Başakşehir Meydan Dükkanları'nda 2 tane market alanı, 102 tane teras dükkanı, 90 tane cadde dükkanı, 8 tane teras mağaza, 80 tane cadde mağazası bulunuyor. Projede dükkanların büyüklükleri 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiyor. 


Toplam 332 adet dükkandan meydana gelen Emlak Konut Meydan Dükkanları ihalesinde alım yapan müşterilerden kredisi onaylanmayanlar için son 13 dükkan bugün saat 10:00'da yeniden satışa çıkacak.


Meydan Dükkanları Emlak Konut nerede?

Başakşehir Meydan Dükkanları İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü, tramvay, metro, binlerce araçlık otopark ve 3. Köprü bağlantı...