24 / 04 / 2024

millet bahçesi projeleri 2020

millet bahçesi projeleri 2020

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada TOKİ tarafından bugüne kadar 11 millet bahçesinin yapımının bitirildiğini söyledi.

81 milyon metrekare millet bahçesi hedefiyle yola çıktık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 81 şehirde 81 milyon metrekare millet bahçesi hedefiyle yola çıktıklarını söyledi.

Bu illerde yaşayanlara müjde!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı. Millet bahçelerinin ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

Millet bahçesi projeleri TBMM gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Türkiye genelindeki millet bahçesi projelerine dair bazı verilere ilişkin soru önergesi verdi. 

Adana Seyhan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Seyhan Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

81 kentte 66 milyon metrekare millet bahçesi inşa edilecek! 

Ümraniye Millet Bahçesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devam eden millet bahçesi projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

TOKİ'den 13 yeni millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 13 şehirdeki yeni millet bahçesi projeleri için start verdi.

TOKİ bu ay 4 yeni millet bahçesi için ihaleye çıkıyor!

Türkiye genelinde millet bahçesi projeleri için çalışmaları hızlandıran TOKİ; Antalya, Sinop ve Ankara'da hayata geçireceği millet bahçeleri projeleri için ihale gerçekleştirecek. 

İstanbul, Ankara ve İzmir'e millet bahçesi müjdesi!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul, Ankara ve İzmir millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı.

Çankırı Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Yeni millet bahçesi projeleri için start veren TOKİ, Çankırı Millet Bahçesi projesinin ihalesini 10 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Beyoğlu Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

81 ilde yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Beyoğlu Küçükpiyale Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini 19 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Giresun Millet Bahçesi'nin ihalesi 9 Temmuz'a ertelendi!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren TOKİ, Giresun Millet Bahçesi projesinin ihalesini 9 Temmuz 2021 tarihine erteledi.

Antakya Millet Bahçesi 25 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

81 ilde yeni millet bahçesi projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antakya Millet Bahçesi için düğmeye bastı.

Bu illerde yaşayanlar dikkat! 11 yeni millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 9 şehirdeki millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı...

İstanbul'a 3 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı İstanbul'daki yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı.

Millet bahçesi projeleri meclis gündeminde!

Millet bahçeleri projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

millet bahçesi projeleri 2020 Haberi

millet bahçesi projeleri 2020

İstanbul Çatalca'da 46 bin metrekarelik alanda inşa edilecek olan Çatalca Millet Bahçesi'nin temeli atıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, temel atma törenine katılan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, kentleşmenin hızla arttığı günümüzde yeşil alanların hem insanlar hem de şehirler için önemli bir yaşam ortamı haline geldiğini dile getirdi.

Kentlerde millet bahçelerine her geçen gün daha fazla ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Ömer  Bulut, "Sayın Cumhurbaşkanımızın 81 ile en az bir millet bahçesi fikrinden yola çıkılarak Çevre ve Şehircilik Bakanımızın ısrarlı takibi ile bütün illerimizde millet bahçeleri inşa ediyoruz." dedi.

Ömer Bulut,  TOKİ tarafından bugüne kadar 11 millet bahçesinin yapımının bitirildiğini dile getirerek, şunları söyledi:

"TOKİ tarafından İstanbul'a toplam alanı yaklaşık 5 milyon metrekare olan 19 millet bahçesi planlanmıştır. Bugün temelini atacağımız Çatalca Millet Bahçesi ile...