19 / 04 / 2024

modern saat kulesi

modern saat kulesi

Yer altı ve yer üstü zenginliklere sahip olmasına rağmen uzun yıllar kaderine terk edilen Haymana, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanmasının ardından, kalkınmada iddialı adımlar atmaya başladı.

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak? Kız Kulesi'nin açılış saati belli oldu!

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Kız Kulesi saat kaçta açılacak?

Akıllı saat almak isteyenelere MediaMarkt'tan dev fırsat! İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Modern yaşamın büyük bir parçası haline gelen akıllı saatlerde büyük fırsat şimdi başladı! MediaMarkt, akıllı saatleri inanılmaz fiyatlarla satışta sundu! Peki, MediaMarkt'ta akıllı saat fiyatları ne kadar? İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Çamlıca Kulesi 29 Mayıs'ta açılıyor!

İstanbul'un en yüksek yapısı Çamlıca Kulesi'nde sona gelindi. 369 metre uzunluğundaki kule, 29 Mayıs Cumartesi saat 14:00'te resmen açılacak.

Sülün Osman’ın hikayesi kimseye ders olmadı!

Sülün Osman, Türkiye'nin en ünlü dolandırıcısıydı. Galata Köprüsü'nü, Şehir Hatları Vapurları'nı, Saat Kulesi'ni bile sattı ya da kiraladı. Sülün Osman'ın hikayesi kimseye ders olmadı...

Çorum'daki tarihi saat kulesi yenilenecek!

Çorum'da, Osmanlı padişahı 2. Abdülhamid döneminde Çorumlu Yedi Sekiz Hasan Paşa'nın inşa ettiği saat kulesinin kadranlarının yenilenmesi için çalışmalara başlandı.

Antalya saat kulesine kubbe yapılacak!

Antalya'nın en önemli sembollerinden biri olan Saat Kulesi'nin tepesinde, 1940'lı yıllara kadar kubbe olduğu ortaya çıktı. Vakıflar Bölge Müdürlüğü, üzerine sonradan yapılan taşları kaldırarak, Saat Kulesi'ne kubbe yapacak.

Sur Yapı Antalya projesinde 1.500 işçi 24 saat aralıksız çalışıyor!

Sur Yapı, 1 milyon 300 bin metrekare alanda Antalya'nın özüne uygun modern bir şehir projesi inşa ediyor. Projede  23 kule vinç ve bin 500’ün üzerinde işçi 24 saat aralıksız çalışıyor...

İzmir'de tarihi Saat Kulesi'nde restorasyon!

İzmir'in tarihi Saat Kulesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından restore ediliyor. Kuledeki restorasyon ve güçlendirme çalışmalarının 1 Eylül'de tamamlanması planlanıyor.

Tarihi Tophane Saat Kulesi yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Feridun Tarım, 33 metre yüksekliğe sahip katlı tarihi Tophane Saat Kulesi'ndeki çalışmaları anlattı. Tarım, kulenin restorasyonunun önümüzdeki yıl tamamlanacağını söyledi.

Tophane Saat Kulesi'nin restorasyonu için PVC kaplama!

1905 yılında inşa edilen Tophane Saat Kulesi'nde restorasyon çalışmaları devam ediyor. 33 metre yüksekliğinde, 6 katlı tarihi Tophane Saat Kulesi'nde PVC kaplamalar kullanıldı.

İzmir'deki tarihi Saat Kulesi restore ediliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi Saat Kulesi’nin restorasyonu yaptırılacak. Restorasyon ihalesi 30 Ekim'de yapılacak...

Antalya saat kulesi kubbesine kavuşuyor!

Antalya'nın simge eserleri arasında yer alan tarihi saat kulesinin üzerindeki mazgal görünümlü dendanlar sökülerek yerine aslına uygun kubbe yapılacak.

Antalya'da 400 yıllık tarihi cami restore ediliyor!

Antalya Kaleiçi’nde, kentin simgelerinden Saat Kulesi’nin hemen yanında yer alan Tekeli Mehmet Paşa Camii’nde restorasyon çalışmaları başladı..

modern saat kulesi Haberi

modern saat kulesi

Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, yapılan yatırımlar ve Ankara-Haymana yolunun genişletme çalışmalarının tamamlanmasıyla, ilçenin cazibe merkezi haline geleceğini söyledi. Göreve başladığı günden itibaren Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde çalıştıklarını, Haymana'nın girişinden itibaren başlatılan yenileme-düzenleme, asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla da ilçenin görünümünün değiştiğini belirten Turgut, "Şehir girişinde vatandaşları karşılayan modern saat kulesi, ilçenin havasını değiştirdi. Yolların düzenli olması, refüj ve bantların yeşillendirilmesi, o şehrin yaşanabilir bir şehir olduğunu gösterir" şeklinde...