19 / 04 / 2024

Muammer Ceylan

Muammer Ceylan

Marka Şehirler Zirvesi 2017 kapsamında katılımcılara seslenen Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, “Türkiye’yi marka şehir haline getirmek, Türkiye inşaat sektörünün elindedir” dedi.

İnşaat sektörü 2016'nın ikinci yarısını rekorla kapatacak!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, yeni kabinenin Türkiye’ye istikrar ve dinamizm kazandıracağını belirterek yılın ikinci yarısını sektörün rekorla kapatabileceğine vurgu yaptı.

Hızlanan dönüşüm 25 bin işsiz için iş kapısı olacak!

Sektör temsilcileri hızlanacak kentsel dönüşüm projeleriyle 25 bin kişinin istihdam edileceğini söyledi. Uzmanlara göre, sektördeki her yüzde 1'lik büyüme 10 bin kişiye iş kapısı oluyor

Ceylan İnşaat Eğitim Kurumları Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Ceylan İnşaat Eğitim Kurumları Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi, Muammer Ceylan Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta kuruldu.

İstanbul'da büyük dairelere ilgi azaldı!

Ceylan İnşaat Başkanı Muammer Ceylan İstanbul’da büyük dairelerin artık satılmadığını savunarak, ''Ailelerimiz artık parçalandı, kızın ya da oğlun üniversiteyi bitiriyor tek evde oturuyor. Küçük dairelere ihtiyaç çok fazla şu anda'' dedi. 

Ceylan İnşaat’ın Zer projeleri komşuluk ilişkilerini güçlendiriyor!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, 'Önce İnsan' prensibiyle büyük sitelerdeki komşuluk ilişkilerini tekrar canlandırmak istediklerini söyeldi.

Ev sahibi olmak imkansız değil!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, markalı konut üreticilerinin 'kazanamıyoruz' dediği dönemde müteahhitin kâr marjının yüksek olduğunu dile getirdi.

Türkiye'de 2 kere 2 dört etmiyor!

Bu yıl 6’ncı kez gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı 300’ü aşkın sektör temsilcisini bir araya getirdi. Konferansta konuşan Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, inşaat sektörünün geleceğe emin adımlarla yürüdüğü belirtti.

Konut sektörü 250 farklı yan sektörü besliyor!

Bu yıl 6’ncı kez düzenlenen İnşaat ve Konut Konferansı 300’ü aşkın sektör temsilcisini bir araya getirdi. Konferansta konuşan Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, inşaat sektörünün geleceğe emin adımlarla yürüdüğü söyledi. 

Ceylan İnşaat ‘Yılın Kurumsal Şirketi’ ödülünün sahibi oldu!

Ceylan İnşaat, Altın Badem Ödülleri’nden ‘Yılın Kurumsal Markası’ ödülüne layık görüldü. Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, "Türkiye’nin en güzel beldelerinden biri olan Datça’da bu ödülü almaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Ülke ekonomisinin itici gücü; İnşaat!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, Türkiye genelinde konut satış verilerindeki artışı değerlendirdi. 

Muammer Ceylan'dan ev sahibi olmak isteyenlere uyarılar!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, konut sahibi olmak isteyenlere uyarılarda bulundu. Ceylan, vatandaşları, konut projesi henüz bitmediyse mutlaka ruhsatı sorgulaması gerektiği konusunda uyardı.

15 Temmuz sonra gayrimenkul projeleri hız kesmedi!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, başarısız darbe girişimin yıl dönümünde önemli açıklamalarda bulundu.

Muammer Ceylan: Geleceğin iş insanlarını önemsiyoruz!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, gençlerle bir araya gelerek gençlere bilgi birikimlerini aktardı.

10 yılda 7 milyon 500 bin konut yenilenecek!

Marka Şehirler Zirvesi 2017 kapsamında katılımcılara seslenen Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, “Türkiye’yi marka şehir haline getirmek, Türkiye inşaat sektörünün elindedir” dedi.

Muammer Beyaz: 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, "'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart. Özellikle devletimizin destek ve teşvikleriyle son yıllarda kentsel dönüşüm hız kazandı." diye konuştu.

Muammer Karaca Tiyatrosu restorasyon için izin bekliyor!

Beyoğlu'ndaki Muammer Karaca Tiyatrosu için yıkım tartışmaları sürüyor. 5 yıldır atıl durumda bulunan tiyatro salonu için İBB'den açıklama geldi. Salon, restorasyon için onay bekliyor.

Muammer Ceylan Haberi

Muammer Ceylan

Şehirlerin markalaşma sürecinde hak ettiği değeri doğru algıyla ortaya çıkarmak ve uluslararası yatırımlara zemin oluşturmak için yola çıkan Marka Şehirler Zirvesi 2017, bu yıl 2. kez sektör profesyonellerini aynı çatı altında buluşturdu. 


“Sektörün, 2017 yılı için hedefi; 2 milyon konut”

Zirve kapsamında; ‘Referandum Sonrası İnşaat Sektöründeki Gelişmeler’ adlı panelde konuşan Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, inşaat sektörünün geleceğe emin adımlarla yürüdüğü söyledi. Referandum sonrasında Türkiye’nin geleceğe daha da umutla baktığını sözlerine ekleyen Ceylan, “Son zamanlarda sektörümüzde çok büyük marka projelerinin hayata geçirildiğini görüyoruz. 2016 yılının ikinci yarısında yaşanan başarısız darbe girişimine rağmen, sektörümüz bir önceki yıla oranla büyümeye devam etmiş ve 1 milyonun üzerinde konut satışı yaparak yılı kapatma başarısını yakalamıştır. Ve 2016 yılında yabancı yatırımcılara, özelikle Ortadoğulu iş...