26 / 04 / 2024

muratpaşa belediye binası

muratpaşa belediye binası

Yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı ve tasarruflu binaların yapımını teşvik etmek için çalışma başlatan Muratpaşa Belediyesi; yeni imara açılacak bölgeler için bina modellemesi yapıyor.

Muratpaşa Belediyesi Antalya'da imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Antalya İli Muratpaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Şirinyalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 24 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir'den Muratpaşa'da 16.1 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili Muratpaşa ilçesi, Çaybaşı Mahallesi, 12672 ada 6 parselde yer alan iş yerini 16 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Başakşehir’in çevreci ve akıllı belediye binası 29 Ekim’de açılacak!

Başakşehir’in yeni belediye binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Çevreci ve akıllı belediye binasının 29 Ekim tarihinde açılacağı duyuruldu.

Depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım kararı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada şehirde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkılarak yerine tarihi Hükümet Konağı ile bütünleşen sembolik bir başkanlık ve meclis binası yapılacağını duyurdu.

Torbalı'da ağır hasarlı belediye binası yıkılıyor!

İzmir depremi sonrasında ağır hasar alan Torbalı Belediye binasının yıkım çalışmalarına dün akşam saatleri itibariyle başlandı. İçerisinde 16 işletmenin bulunduğu bina, kentin farklı bir noktasında yeniden inşa edilecek.

Muratpaşa Kırcami'nin imar planları meclis gündeminde!

Antalya Muratpaşa Belediye Meclisi, 481 futbol sahası büyüklüğünde bulunan Kırcami bölgesinin imar plan revizyonunu görüşmek için tek gündemle olağanüstü toplandı.

Muratpaşa'da imar simsarlarına fırsat yok!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloluk Mahallesi'ndeki Kültür Sitesi'nde düzenlenen toplantıda Kırcami'de imar simsarlarına geçit vermeyip zayiat oranını yüzde 40 seviyesinde tuttuklarını belirtti. 

Antalya Muratpaşa'da 986 mahalleli tapu sahibi oldu!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ermenek Mahallesi'nde uzun zamandır süren tapu sorununun çözüldüğünü, 986 mahallelinin tapu sahibi olduğunu açıkladı.

Ergene'ye modern belediye binası müjdesi!

Tekirdağ'in Ergene ilçesine vatandaşların ihtiyaçlarını daha hızlı karşılamak için yeni belediye binası inşa edilecek. 7 kattan oluşacak olan yeni binanın kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Fatsa Belediye Binası'ndaki dükkanların ihalesi 19 Ekim'de!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye binasındaki dükkanların satışı için ikinci ihale tarihini açıkladı. 

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi 2018'de tamam!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 17 milyon 849 bin TL’ye mal olacak ‘Çok Amaçlı Gösteri Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. Uysal, projenin gelecek yıl bahar aylarında tamamlanacağını söyledi.

muratpaşa belediye binası Haberi

muratpaşa belediye binası

Bu çalışma, ilgili tüm kurum ve kuruluşlara da örnek olacak Muratpaşa Belediyesi; çevreye zarar veren, tükenebildi, küresel ısınma ve hava kirliliği gibi olumsuzluklara neden olan enerji kaynaklarına alternatif çalışma yürütüyor. Doğrudan Faaliyet Destekleri kapsamında Batı Akdeniz Kalkınma Ajansfna (BAKA) sunduğu 'Enerji Verimliliği Potansiyeli ile Yenilenebilir Enerji Harita ve Envanter Çalışması" adlı projesi kabul edilen Muratpaşa Belediyesi, bu kapsamdaki çalışmalarını sürdürüyor. 


'ENERJİ KİMLİK BELGESİ' 


Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğii'nce yürütülen çalışmalar kapsamında; aralarında Muratpaşa Belediyesi Hizmet Binası ve Falez 1, 2. 3 Parkları'nında bulunduğu; 2 okul, 2 hastane, 2 kamu binası, 2 otel, 2 AVM, 2 konut ve 1 park olmak üzere 13 adet yapının enerji verimliliği potansiyeli belirleniyor. 

Isıtma, soğutma, aydınlatma gibi sistemleri incelenecek olan bu yapılar için; 'Enerji Kimlik Belgesi" hazırlanıyor....