26 / 04 / 2024

müsiad şubeleri

müsiad şubeleri

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Türkiye ve Endonezya arasındaki ikili ticari ilişkileri geliştirmek için başkent Cakarta'da şube açacağını açıkladı.

MÜSİAD'ın Avustralya şubesi açıldı!

MÜSİAD, yurt dışındaki 28'inci şubesini Avustralya'da açtı. Melbourne’deki açılışta konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, "THY'nin buraya aktarmasız uçuşlara başlaması ticari ilişkileri arttırır" dedi.

MÜSİAD, yurtdışında 12 şube açacak!

MÜSİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, yurt dışında şubeleşme çalışmalarına hız veren MÜSİAD, önümüzdeki 6 ay içinde dünyanın farklı noktalarında 12 şube daha açacak.

MÜSİAD New York şubesi açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği New York şubesi, düzenlenen törenle açıldı. Olpak, MÜSİAD'ın üye kabulünde banka hesabı yerine adayların iş çevrelerindeki itibarlarına baktıklarını dile getirdi.

MÜSİAD Isparta şubesi açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Isparta'da şube açtı. Derneğin Isparta Şube Başkanı Mustafa Özkutlu, "Şehrimizin ekonomik ve sektörel gelişimi için dertlenecek sanayici işadamlarına ihtiyaç duyuyoruz" dedi

MÜSİAD Pekin'de şube açacak!

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği ( MÜSİAD ) Çin'in başkenti Pekin'de şube açacak. MÜSİAD Pekin’in açılışının Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılımı ile de gerçekleştirilmesi bekleniyor.

MÜSİAD, Dubai'de şubeler açacak!

MÜSİAD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkam Ümit Ülkü ve beraberindeki 11 kişilik işadamı ve işkadınlarından oluşan heyet, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri şehirlerinden Dubai'ye gitti.

MÜSİAD'dan indirim çağrısı!

MÜSİAD sosyal medya hesabı Twitter'dan iş dünyasının indirime gitmesi gerektiğini vurgulayan bir paylaşım yayınladı.

MÜSİAD: Türkiye ekonomisi sadece döviz kuruna indirgenerek değerlendirilemez!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Türkiye ekonomisi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte MÜSİAD'ın o açıklaması...

MÜSİAD'ın gündemi kentsel dönüşüm!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİAD), Depreme Karşı Alınabilecek Önlemlerin ve Depremlerin Zararlarının En Aza İndirilmesi İçin Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonunun Raporu'nu değerlendirdi.

MÜSİAD'a inşaatçı başkan: Mahmut Asmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) yeni genel başkanı Ak Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı oldu.

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

TOBB, TESK, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan ortak açıklama: Türkiye’nin önceliği fiyat istikrarı!

TOBB, TESK, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan yapılan ortak açıklamada, “Fiyat istikrarı sağlanmadan ekonomide başlayan canlanma kısa süreli olur” denildi.

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

MÜSİAD’dan 81 ilde Orta Ölçekli Sanayi Sitesi!

MÜSİAD tarafından ilk olarak Tekirdağ'dan başlayarak 81 ile Orta Ölçekli Sanayi Siteleri yapılacak. MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Hedefimiz, milli gelire yılda doğrudan 200 milyar dolar artı katkı sağlamaktır." dedi...

MÜSİAD Bosna Hersek'te şube açtı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) Bosna Hersek Şubesi, başkent Saraybosna'da açıldı...

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da Jet Fadıl mağduru!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı nedeniyle yargılanan Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği kişiler arasında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan olduğu ortaya çıktı.

MÜSİAD, Diyarbakır'da cami açıyor!

MÜSİAD, Diyarbakır Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlığı’nda Mehmetçiğin kullanımı için camii hayata geçirdi. Camiinin açılışı 12 Haziran'da gerçekleştirilecek.

MÜSİAD Genel Merkez binası açıldı!

MÜSİAD Genel Merkez Binası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılıymıyla gerçekleşti. MÜSİAD Genel Başkanı, "Güçlenen bir Türkiye’nin maruz kaldığı ekonomi-politik ortam, bizleri yıldırmaz. Aksine daha büyük hamleler ve ilerleme yolunda daha cesur adımlar atmak adına cesaretlendirir ve yüreklendirir" dedi.

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi 4 Mayıs'ta açılıyor!

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 4 Mayıs'ta açılacak. Kurumun yurtdışı teşkilatı MÜSİAD Global ve yurtiçi yapılanması da bundan sonra faaliyetlerine MÜSİAD Yerel olarak devam edecek.

müsiad şubeleri Haberi

müsiad şubeleri

MÜSİAD, Türkiye ve Endonezya arasındaki ikili ticari ilişkileri geliştirmek için başkent Cakarta'da şube açacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, MÜSİAD Yurt Dışı Teşkilatlanma Başkanı İbrahim Uyar, yaptığı açıklamada, şubenin açılışı ve ''Ticaret Diplomasisi'' vizyonu çerçevesinde çalışmalar yapmak üzere Endonezya’da bulunduğunu açıkladı.

Endonezya Ulusal Ekonomi ve Endüstri Komitesi (KEIN) heyeti ile buluşan Uyar, Türkiye ve Endonezya arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek için ileriki aylarda başkent Cakarta'da şube açacaklarını açıkladı.

Uyar, Endonezya temsilciliğinin de açılmasıyla faaliyetlerinin 92 ülkeye yayılmış olacağını sözlerine ekledi. Uyar, iki ülke arasında ticari iş birliği hacminin genişleyeceğini, Türk ve Endonezyalı iş adamlarının birbirini daha yakından tanıma fırsatı bulacağını kaydetti.

MÜSİAD'ın, 91 ülkede 11 bin üyeye sahip olduğunu açıklayan Uyar, ''Endonezya’da açılacak temsilcilikle Endonezyalı iş adamları, sadece Türkiye ile değil MÜSİAD’ın dünya...