28 / 03 / 2024

Mustafa Bozbey gölyazı açıklamaları

Mustafa Bozbey gölyazı açıklamaları

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Gölyazı’daki altyapı çalışmalarında yaşanan koordinasyonsuzluğa isyan etti.

Mustafa Teoman Gürgan nerede doğdu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Teoman Gürgan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Mustafa Teoman Gürgan ile ilgili merak edilenler...

Mustafa Sonay Gürgen ne iş ile uğraşıyor? Mustafa Sonay Gürgen evli mi?

Mustafa Sonay Gürgen kimdir? Mustafa Sonay Gürgen hangi mesleği yapıyor? Mustafa Sonay Gürgen nereden mezundur? İşte detaylar!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Rockefeller Ve Görmüş Emlak Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Rockefeller Ve Görmüş Emlak Hizmetleri  Limited Şirketi Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Bermet Kurstanbekova, Mustafa Kemal Görmüş, Resmiye Lerzan Berkant tarafından kuruldu.

Mustafa Bozbey'den Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına eleştiri!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik eleştiride bulundu. 

Mustafa Sarıgül: Deprem ve afet bakanlığı kurulmalı!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Derhal deprem ve afet bakanlığı kurulmalıdır. İktidara sesleniyorum; lütfen beklemeyin, deprem ve doğal afetler bakanlığını kurun" diye konuştu.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Mustafa Varank'tan kripto para uyarısı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Varank, kripto paraya ilişkin olarak, borsa tarafına dikkat edilmesi gerektiği uyarısında bulundu.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Nilüfer Gölyazı Kültürevi hizmete açıldı!

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin bir süredir bakım onarım çalışması yaptığı Gölyazı Kültürevi yenilenen şekliyle ziyaretçilerini ağırladı. Gölyazı Kültürevi’nde açılan mozaik sergisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi 2022'nin sonunda tamamlanacak!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Başkan Demir, 2022 yılının sonunda tüm esnafların kendi dükkanlarına geçeceğini söyledi.

Yason Burnu'na dolgu yapılmasına Mustafa Adıgüzel'den tepki!

CHP'li Mustafa Adıgüzel, Yason Burnu'ndaki çevre düzenlemesi ve dolgu yapımına tepki gösterdi. Adıgüzel, "Geri dönüşümsüz çevreye zararları var" dedi...

Mustafa Bozbey: Bursa'yı yaşanabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz!

Yeni projelerle Bursa’nın geleceğini şekillendireceklerini belirten CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ''sürdürülebilir ve yaşanılabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz'' dedi. 

Mustafa Bozbey gölyazı açıklamaları Haberi

Mustafa Bozbey gölyazı açıklamaları


Nilüfer Belediye Meclisi aylık olağan toplantısını Nilüfer “Barış Meclisi”nde gerçekleştirdi. Toplantıda gündeme geçilmeden önce Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin  çalışmaları hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Gölyazı’da yaptığı sazlık ve sahil temizliğinin gündeme gelmesi üzerine Başkan Mustafa Bozbey, burada altyapı konusunda yaşanan koordinasyonsuzluğa isyan etti. Yıllardır altyapı kurumlarının koordinasyonsuzluğu yüzünden boşa para harcandığını kaydeden Bozbey, “Bu sorunla Gölyazı’da da karşılaştık. Önce BUSKİ oraya girdi, kanalizasyonu yaptı, yolları düzeltti. Şimdi tekrar BUSKİ ihale yaptı ve aynı müteahhit aldı işi, tekrar kazacak ve su geçirecek. Bu iş midir? Bu kadar zengin mi Büyükşehir? Bizim paramız böyle ziyan oluyor. Altyapıya verilen paraya, emeğe yazık” diyerek tepkilerini dile getirdi.

“GÖLYAZI’DA PROJELERİ HAYATA GEÇİREMİYORUZ”


Nilüfer Belediyesi’nin Gölyazı’daki çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Başkan Bozbey, “Ben...