23 / 04 / 2024

mustafa çelik kocasinan projeleri

mustafa çelik kocasinan projeleri

Mustafa Çelik, Kayçev Genel Kurulu'na katıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri için büyük bir ekonomik değer gördükleri hayvancılık sektörünün atıklarını toplayıp enerji üreteceklerini söyledi.

Mustafa Çelik: Çevreyi temizlerken enerji üreteceğiz!

Kocasinan Belediyesi Başkanı Mustafa Çelik, "Elimizde zarar eden, verimli kullanılamayan bir tesis var. Uzman ekibimizle hayvan atıklarını toplayıp hem çevreyi temizleyecek hem de biyogazla elektrik üreteceğiz.

Mustafa Çelik: Ziya Gökalp ve Yenidoğan orta yolla yeniden doğacak!

AK Parti Kocasinan Belediye başkan adayı Mustafa Çelik, eski ve yeni çevreyolun tam ortasında doğu-batı ekseninde uzanacak Orta Yol projesiyle Ziya Gökalp ve Yenidoğan bölgesinin yeniden doğacağını söyledi...

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile bugün Erdoğan Bitnel, Mustafa Çelik ve Nur Sözer Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pazar günü vesilesiyle MÜSİAD Kayseri Şubesi’ne üye iş adamlarıyla bir araya geldi. Başkan Çelik iş

Mustafa Çelik'ten raylı sistem açıklaması!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’ye yeni raylı sistem hatları yapımıyla ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Mustafa Çelik: Sahabiye kolay bir proje değil!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak olan okul ve caminin temel atma töreninde konuştu.

Mustafa Çelik: İlçelere yatırımda parmakla gösteriliyoruz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da tüm ilçe belediye başkanları ile ayrı ayrı yatırım toplantıları gerçekleştirdi.

Mustafa Çelik: Kayseri Kapuzbaşı için master plan yapılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin değerlerine sahip çıkmaya devam ettiklerini söyledi.

Kayseri Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na yeni alt geçit!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in Ulaşım Yılı ilan ettiği 2017 yılında da ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri Talas Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas'ta inşa edilen yeni sosyal tesisi inceledi. Başkan Çelik tesisin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Talas öğretmenevinde restorasyon devam ediyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas öğretmenevinde devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Kayseri Akkışla'ya 23 milyonluk yatırım!

İlçelere yaptıkları yatırımları anlatan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Akkışla’ya yaptıkları yatırımın 23 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

mustafa çelik kocasinan projeleri Haberi

mustafa çelik kocasinan projeleri

Yeni yönetimini belirlemek için toplanan Kayçev Genel Kurulu'na katılan Başkan Mustafa Çelik, "İşin özü şu: Elimizde zarar eden, verimli kullanılamayan bir tesis var. Uzman ekibimizle hayvan atıklarını toplayıp hem çevreyi temizleyecek hem de biyogazla elektrik üreteceğiz. Evsel ambalaj atıkları geri dönüşüm tesisi, yenilenebilir enerji yatırımları, biyogaz enerji tesisi ve güneş enerji santralleri kuracağız" dedi. 


Başkan Mustafa Çelik konuşmasına şöyle devam etti; "Göreve başladığımızda Kocasinan için neler yaparız, imkanlarımız, kabiliyetlerimiz neler, bölgemizdeki ekonomik, ticari, tarımsal ve hayvansal faaliyetler nelerdir diye fizibilite çalışması yaptık. Çevre temizliği kaygısıyla yapmamız gereken işler olduğunu da biliyorduk, bunları inceledik. Hayvancılık faaliyetlerinden doğan atıkların bertaraf edilmesini önümüzde dağ gibi a duran bir iş olarak gördük. Bu kaygılarla başladık. Kocasinan'ın doğu kısmında; Elagöz, Hasanarpa ve Akin bölgesindeki yoğunlukla...