16 / 04 / 2024

Mustafa Hasanoğlu Vakfı iftat

Mustafa Hasanoğlu Vakfı iftat

Mustafa Hasanoğlu Vakfı geleneksel iftarını, 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü Şehzade Mehmet Külliyesi'nde gerçekleştirdi...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.

Baraka Busıness Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baraka Busıness Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Mustafa Hasanoğlu tarafından kuruldu.

Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun Beykoz projesi başlıyor. Proje 700 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.

İzmir Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı 35 yıllığına kiralanacak!

İzmir'in önemli ilçelerinden Konak'ta  Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı olarak adlandırılan alanın 35 yıllığına kiralanmasına karar verildi.  

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Reçber ve İbrahim Turgut tarafından kuruldu.

Tevetoğlu Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tevetoğlu Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Berke Tevetoğlu ve Mustafa Tevetoğlu tarafından kuruldu.

Haluk Hasanoğlu: Konut satışları ivme kazanacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, TÜİK tarafından yayınlanan Mayıs 2021 konut satış verilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Haluk Hasanoğlu: 2021 yılında sektörümüz yine canlanacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu konut satışları ile ilgili değerlendirmeler yaptı. İşte Hasanoğlu'nun o değerlendirmeleri...

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi için ön talep topluyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, HSN Kentsel Dönüşüm markasıyla şehir merkezlerine yakın konumlarda inşa etmeyi planladığı nitelikli konutlar için ilk projesini 400 milyon TL proje yatırım bedeli ile Beykoz’da hayata geçirecek. Proje için ön talep toplanmaya başlandı.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun iştirak firması HSN Kentsel Dönüşüm, arsa yatırımları ve proje geliştirme çalışmalarında düğmeye bastı. Firmanın hayata geçirmeyi planladığı ilk proje İstanbul’un parlayan yıldızı Beykoz’da inşa edilecek...

Kemerli müteahhit tanıkken borçlu oldu, tüm mal varlığına haciz konuldu!

Antalya'nın Kemer ilçesinde, 2006 yılında bir müteahhidin tamamlandığı inşaata ortak olan Haşim Hasanoğlu, müteahhidin üçüncü ortakla arasında yaşanan davada tanıkken, ilerleyen süreçte borçlu oldu.

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın Geleneksel İftar Programı koronavirüs nedeniyle iptal edildi!

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın 18. Geleneksel İftar Programı tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgını sebebiyle iptal edildi.

Hasanoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e 4 yeni proje geliyor! 

Hasanoğlu Holding, Bahçeşehir'de iki tanesi Ispartakule'de, iki tanesi Bahçekent'te olmak üzere 4 yeni projeye imza atıyor. Projede lüks ve konfor aynı anda sunulacak...

Mustafa Hasanoğlu Vakfı iftat Haberi

Mustafa Hasanoğlu Vakfı iftat

Hasanoğlu Ailesi tarafından kurulan Mustafa Hasanoğlu Vakfı’nın geleneksel iftar yemeği 11 Mayıs 2019 Cumartesi akşamı Şehzade Mehmet Külliyesi'nde gerçekleştirildi. 17’nci kez gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeğinde Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun iş ortakları, eski ve yeni çalışanları ve vakfın eğitimine destek verdiği öğrenciler bir araya geldi. 350 seçkin davetlinin katıldığı iftar yemeğinde Mustafa Hasanoğlu Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Haluk Hasanoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hasanoğlu da hazır bulundu.

Haluk Hasanoğlu iftarda konuştı. Hasanoğlu, "Mübarek Ramazan ayının, toplumumuzdaki sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularını pekiştirmesini temenni ediyorum. Bu ayda herkes yardımlaşmayı, birbirine destek olmayı, Allah’a şükretmeyi daha iyi hissediyor. İnşallah bundan sonra da daha nice Ramazan aylarında yeniden bir araya geliriz. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum"...