26 / 04 / 2024

Nar Toplu Konut İnşaat nerede

Nar Toplu Konut İnşaat nerede

Nar Toplu Konut İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Çiçek tarafından kuruldu.

Yunuskent Toplu Konut Projesi’nde ilk etap tamamlanıyor!

Yunusemre Belediyesi’nin konut sorununu ortadan kaldırmak adına hayata geçirdiği 5.500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nde ilk etap tamamlanıyor.

Toplu Konut Kanununda Değişiklik Teklifi verildi!

Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi verildi. Kanun teklifi TBMM gündeminde..

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 480 konut kura sonucu kazananları!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 480 konut kura sonucu kazananları henüz açıklanmadı. TOKİ Diyarbakır Kayapınar 480 konut kura sonucu kazananları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Tarsus'ta toplu konut projesi için çalışma başlatıldı!

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, ilçede toplu konut yapılması için çalışmalara başladıklarını açıkladı. 

Manisa'ya toplu konut müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgut Özal Mahallesi’nde inşa edilecek olan toplu konut projesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kütahya 1453 Toplu Konut projesinin inşaatı tam gaz!

Kütahya Belediyesi tarafından Parmakören Mahallesi'nde hayata geçirilen 1453 Toplu Konut inşaatı son sürat devam ediyor.

Beyşehir toplu konut projeleri ile değerlenecek!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, gurbetten ilçeye tersine göçü hayata geçireceği toplu konut hamleleri ile başlatmayı hedefliyor.

İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Musa İmamoğlu ve Recai İmamoğlu ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vefa Holding'ten Türkiye'ye toplu konut projesi!

Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, firmasının yatırımlarını ve planlarını anlattı. TOKİ ile işbirliği içinde olduklarını söyleyen Güner, toplu konut projesini hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Yeni Kent Toplu Konut projesi tanıtıldı!

Dulkadiroğlu Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Yeni Kent Toplu Konut projesinin tanıtımı yapıldı.

Katar’dan toplu konut teklifi!

Sabah, Daily Sabah ve aHaber'in basın sponsorluğunda Doha'da gerçekleşen Expo Turkey by Qatar Fuarı’nda yatırımcılarla görüşen Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar’dan toplu konut teklifi aldıklarını açıkladı.

Isparta Atabey'e toplu konut müjdesi!

Isparta'nın Atabey ilçesinde 250'ye yakın toplu konut yapılacak. Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy yaptığı açıklamada çalışmalarının sürdüğünü ve sadece Atabey değil, İsparta'ya hizmet edeceklerini söyledi.

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor!

Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor, projede yer alan konutların teslimleri 6 Mart 17 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Nar Toplu Konut İnşaat nerede Haberi

Nar Toplu Konut İnşaat nerede



Nar Toplu Konut İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Çiçek tarafından kuruldu. 


Nar Toplu Konut İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Konusu:

1) Gayrimenkullerin değerlendirilmesi ve geliştirilmesi ile ilgili olarak yapılacak inşaat işlerini organize etmek, yönetmek yönlendirmek, bu amaçla genel müteahhitlik hizmetleri ifa etmek ve buna ilişkin sözleşmeleri akdetmek, satın aldığı toplu veya münferit konutları rezidans mağaza alışveriş merkezi, eğlence ve dinlenme alanları, hipermarket, ticari depo, ticari park, hastane, otel, apart otel, garaj, otopark ve iş yerlerini, yurt içinde ve yurt dışında pazarlamak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve işletmek 2) Her türlü emlak, gayrimenkul, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, iş merkezleri, plazalar, villalar, tatil köyleri, devre mülkler ve...