28 / 03 / 2024

Nazmi Durbakayım gezi parkı

Nazmi Durbakayım gezi parkı

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Gezi Parkı ile ilgili yaşanan olayların gayrimenkul sektörünü etkilemediğini söyledi...

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Nazmi Durbakayım: Konut satış ofisleri pazar günleri de açılmalı!

İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, "Satışlara en fazla ümit bağladığımız dönemin sonuna geliyoruz" dedi. Durbakayım, satış ofislerinin pazar günleri de açık olması gerektiğine dikkat çekti.

Nazmi Durbakayım: Otopark şartı konut fiyatlarını düşürebilir!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, otoparklarda yeni düzenleme yaparak binalarda otopark alanı ayrılması şartının konut fiyatlarını düşüreceğini söyledi. 

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

2021'de ev fiyatları artacak mı?

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu ve İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Nazmi Durbakayım: 2021'deki fiyat artışına önlemlerimiz hazır!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada, 2021 yılında düşük arz ve ham madde fiyatlarından kaynaklanan fiyat artışının kaçınılmaz olduğunu ancak konut üreticilerinin buna yönelik önlemlerinin hazır olduğunu belirtti.

Nazmi Durbakayım: İnşaat sektörü ok gibi fırlayabilir!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Başkanı Nazmi Durbakayım, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan ve geçen yıla ilişkin gayrisafi yurt içi hasıla sonuçlarını değerlendirdi. Nazmi Durbakayım 1,5 yıldır bekleyen projeler nedeniyle gerilimi artan inşaat sektörünün her an ok gibi fırlayabilir dedi..

Nazmi Durbakayım: 2020 gayrimenkulün yılı olacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım 2020 Ocak ayı konut satış verilerinin yayımlanmasından sonra konuyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Durbakayım; Yatırımcıların harekete geçmesi satışları artırdı." dedi.

2020'de Türkiye'nin gündemi kentsel dönüşüm olacak!

2020'de Türkiye’nin ve inşaat sektörünün gündemi dönüşüm olacak. Bu sürecin doğru işlemesi için fırsatçı müteahhitlerin önüne geçilmesi gerektiğini söyleyen İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, “Müteahhidin hatası yüzünden can kaybı varsa bu kasıtlı ölüme sebebiyet sayılsın.” dedi.

Nazmi Durbakayım: Konut satışları arttı ama tatmin edici değil!

TÜİK Konut Satış İstatistikleri'ni değerlendiren İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, "Konut satışları arttı ama tatmin edici değil" dedi...

Faizlerin düşmesi yatırım amaçlı konut alıcılarını harekete geçirecek!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, "Merkez Bankası faiz oranlarını düşürerek bir meşalenin kıvılcımını çaktı. Gayrimenkul ve diğer sektörlerin üzerine düşen görev de Merkez Bankasının çaktığı kıvılcımı meşaleye döndürmektir" dedi

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER başkanı seçildi!

İnşaatçılar Derneği’nin (İNDER) yapılan olağanüstü genel kurulunda Nazmi Durbakayım yeniden başkan seçildi.

Ölüm tuzağı yapan müteahhitler cezalandırılsın!

Teknik Yapı Holding ve İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada, "Bir Allah’ın kulu ev alırken sorgulamıyor. Müteahhitlerin kendilerine, mevcut 5-6 milyon riskli yapının oluşmasında katkılarının olup olmadığını sorması lazım" dedi.

Nazmi Durbakayım gezi parkı Haberi

Nazmi Durbakayım gezi parkı
Gezi Parkı olayları hakkında konuşan İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yaşanan olayların gayrimenkul sektörünü etkilemediğini söyledi. Durbakayım, gayrimenkul sektörünün borsa gibi olmadığını, sektörde ani iniş çıkışların yaşanmadığını...