29 / 03 / 2024

nevşehir Enerji Etkin Kentsel Planlama

nevşehir Enerji Etkin Kentsel Planlama

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TÜBİTAK tarafından desteklenen ' Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri' Nevşehir'in Uçhisar beldesinde mevcut bulunan Kapadokya Lodge Otel'de start verdi.

Juwi, 2016'da Konya ve Nevşehir'de güneş enerji santrali kuracak!

Alman güneş ve rüzgar enerji şirketi Juwi, 2016'ta Konya ve Nevşehir'de 18 lisanssız güneş enerji santralini hizmete sokacak. Türkiye'nin yenilebilir enerji sistemi için uygun coğrafyada olduğu belirtildi.

Nevşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası bu yıl açılacak!

Nevşehir Belediyesi'nin vatandaşlara yönelik hizmetlerini daha etkin ve modern ortamda sürdürmesi amacıyla inşaat çalışmaları süren Nevşehir Belediyesi Hizmet Binası, bu yıl içerisinde hizmete açılacak.

Nevşehir Kalesi turizme katkı sağlayacak!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, "Düşünülen projeler tamamlandığında Kapadokya bölgesini ziyaret eden turist sayısı 6 milyon civarında gerçekleşebilecek, Nevşehir turizmin içerisinde etkin olan bir yer haline gelecek" dedi...

Nevşehir'e güneş enerjisi santrali kuruluyor!

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde yaklaşık 70 bin metrekare alana 2,15 megavat gücünde güneş enerji santrali kuruluyor.Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin Murat Yıldız ve elektrik teknikeri Serdar Günay'dan proje hakkında bilgi aldı.

Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri yapıldı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından desteklenen "Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri" Nevşehir'de yapıldı. Seminere Türkiye ve Almanya'dan akademisyenler, bürokratlar ve proje uygulayıcıları katıldı.

Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri Nevşehir'de yapıldı!

Almanya ve Türkiye ' deki enerji etkin kentsel planlama ve kentsel dönüşüm uygulamalarının ele alınacağı seminere Türkiye ve Almanya'dan akademisyenler, bürokratlar ve proje uygulayıcıları katıldı...

Nevşehir Uçhisar Kaya Otel 9 yıllık kiralama işi ihalesi 30 Ekim'de!

Nevşehir'de yer alan Uçhisar Kaya Otel, KDV hariç ayda 100 bin TL bedelle 9 yıllığına kiralanacak. Uçhisar Kaya Oteli kiralama işinin ihalesi 30 Ekim 2014 tarihinde yapılacak...

Nevşehir'de Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları semineri düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TÜBİTAK tarafından desteklenen ' Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri' Nevşehir'in Uçhisar beldesinde mevcut bulunan Kapadokya Lodge Otel'de start verdi.

Enerji Etkin semineri düzenlendi!

2014 Alman-Türk Araştırma, Eğitim ve İnovasyon Yılı Enerji Etkin Kentsel çerçevesinde Nevşehir'de Planlama Uygulamaları Semineri düzenlendi. Düzenlenen kampanyaya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TÜBİTAK destek verdi.

Enerji Etkin kentsel planlama uygulamaları Nevşehir'de yapılacak!

Türk-Alman Araştırma Eğitim ve Yenilik Yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 'Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri' gerçekleştiriliyor. Seminere Türkiye ve Almanya'dan akademisyenler, bürokratlar ve proje uygulayıcıları katılıyor.

Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri Nevşehir'de başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından desteklenen Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri Nevşehir' in Uçhisar beldesinde başladı. Türk ve Alman Akademisyenler seminerde buluştu...

Nevşehir Yeni Hizmet Binası 2015'de tamamlanacak!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve 51 bin 486 metrekare kapalı inşaat alanına sahip Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi içinde, iki katlı otopark, ve çok sayıda işyeri yer alıyor.

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak!

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak. Nevşehir Belediyesi tarafından 350 Evler Mahallesi'nde iki bölüm halinde yaptırılan park, önümüzdeki günlerde de halkın hizmetine açılacak.

nevşehir Enerji Etkin Kentsel Planlama Haberi

nevşehir Enerji Etkin Kentsel Planlama

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı ile TÜBİTAK tarafından desteklenen 'Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri' Nevşehir'in Uçhisar beldesinde mevcut bulunan Kapadokya Lodge Otel'de start verdi . Almanya ve Türkiye'deki enerji aktif kentsel planlama ve kentsel dönüşüm uygulamalarının ele alınacağı seminere Türkiye ve Almanya'dan akademisyenler, bürokratlar ve proje uygulayıcıları katılıyor.

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nilgün Görer Tamer, Türkiye'nin konut stokunun mühim bir dönüşüm programı çerçevesinde yenilendiğini belirtti . Kentsel dönüşümü ülkenin mühim bir kazanımı olarak gördüklerini açıklayan Tamer, bu dönüşümde geleceğin kentlerinin oluşturulduğunu ifade etti . Dönüşümde enerji verimliliğine odaklı bir konut dokusu, su duyarlılığı olmayan bir yenileme, toprak ve doğa kaynaklarını tüketen bir dönüşüm içerisinde bulunulduğuna da tüm dikkatleri üzerinde toplayan Tamer,...