20 / 04 / 2024

Nezih İnşaat

Nezih İnşaat

Nezih İnşaat başlattığı kentsel dönüşüm kapsamında daire sahiplerini bilgilendirmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Nezih İnşaat Sahibi İsmail Nezihoğlu toplantıda, kentsel dönüşüm çalışması hakkında bilgi verdi.

Nezih İnşaat Kahramanmaraş'taki dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Kahramanmaraş'taki en büyük kentsel dönüşüm çalışmasının startını veren Nezih İnşaat, daire sahiplerini bilgilendirmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Elbistan Nezihkent Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Yunus Emre (Saraykent) Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlatarak eski binaları yıkıp, yenilerini yapmak için yola koyulan Nezih İnşaat, inşaat maliyetlerindeki anormal artış karşısında bir süre faaliyetini durdurduğu ‘Nezihkent Sitesi’ndeki çalışmalara yeniden başladı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Nezih İnşaat'tan kentsel dönüşüm açıklaması!

Nezih İnşaat'ın sahibi İsmail Nezioğlu, Elbistan'ın imar planı ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Nezioğlu, projeler ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş'taki dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Nezih İnşaat başlattığı kentsel dönüşüm kapsamında daire sahiplerini bilgilendirmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Nezih İnşaat Sahibi İsmail Nezihoğlu toplantıda, kentsel dönüşüm çalışması hakkında bilgi verdi.

Nezih İnşaat Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm yapacak!

Kahramanmaraş’taki en büyük kentsel dönüşüm çalışmasının startını veren Nezih İnşaat, daire sahiplerini bilgilendirmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Nezih İnşaat Kahramanmaraş'taki dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Kahramanmaraş'taki en büyük kentsel dönüşüm çalışmasının startını veren Nezih İnşaat, daire sahiplerini bilgilendirmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Nezih Samut Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nezih Samut Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nazıeh Chamout tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Spor Caddesi'nde kuruldu.

Nezih İnşaat kentsel dönüşüm projelerine devam edecek!

Nezih inşaat firma sahibi İsmail Nezihoğlu,bir buçuk ay önce, Nezih İnşaat olarak Kentsel Dönüşüm çalışmaları çerçevesinde 2. mesken evleri ile ilgili bir çalışma başlattıklarını ve çalışmaların koordineli bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Benlitaş İnşaat'ın şikayetinin reddine karar verildi!

Benlitaş İnşaat Nakliyat Hafriyat Konkasör İşletme ve Ticaret Limited şžirketi'nin fahiş fiyatlarla agrega sattığı iddiası üzerine yapılan inceleme sonucunda da soruşturma açılmasına gerek olmadığına karar verildi

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Nezih İnşaat Haberi

Nezih İnşaat

Nezih İnşaat başlattığı kentsel dönüşüm kapsamında daire sahiplerini bilgilendirmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Saraykentte yer alan inşaat ofisinde yapılan toplantıda, kentsel dönüşüm çalışması hakkında bilgi veren Nezih İnşaat Sahibi İsmail Nezihoğlu (Alagöz), her biri brüt 99 metrekare olan 290 dairenin bulunduğu parsellere, brüt 140 metrekarelik 700 daire ve dükkânlar yapacaklarını söyledi. Yunus Emre Mahallesi'nde yer alan Saraykent mevkiindeki 2. Mesken Evleri sakinleri ile bir araya gelen Nezihoğlu, yaptığı açıklamada, "Yapmış olduğumuz toplantılarda bize gösterilen teveccühten dolayı 2. mesken evleri sakinlerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bize gösterdikleri güvene layık olabilmek için, atacağımız adımlara çok dikkat ettik. Tamamen eşit haklara sahip olan 2. mesken sakinlerinin haklarını koruyup, dürüstlük çizgisinden kesinlikle ayrılmadan çalışmalarımızı şeffaf bir şekilde sürdürdük. İkinci mesken evleri ile ilgili ilkbaharda başlattığımız...