28 / 03 / 2024

Nidapark Beşiktaş daire fiyatları

Nidapark Beşiktaş daire fiyatları

Tahincioğlu'nun lüks konut projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş'ta, 36 ile 145 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş daire fiyatları!

Toplamda 7 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Nida Park Beşiktaş konut projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. İşte Nidapark Beşiktaş daire fiyatları...

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Beşiktaş'taki lüks sitede hırsızlık şoku!

Beşiktaş'ta bulunan lüks site sakinleri hırsızlık şoku yaşıyor. Daire fiyatlarının 7 milyon lirayı bulduğu lüks sitede 3 hırsız sitenin demir parmaklıkları keserek içeri girdi. 

Beşiktaş'ta 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan boğaz manzaralı daire vasıflı gayrimenkul 7 milyon 840 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Beşiktaş'ta en çok 2+1 daireler aranıyor!

Emlakjet Beşiktaş ilçe analizini yayınlandı. Beşiktaş'ta en ekonomik semtler açıklandı. En uygun ev fiyatları Sinanpaşa, Gayrettepe ve Abbasağa mahallelerinde bulunuyor. Bölgede en çok kiralık ev ve 2+1 daire aranıyor.

Beşiktaş'ta emlak piyasası durgun!

İstanbul'da çok sayıda kiralık daire bulunuyor. İstanbul Emlakçılar Odası'na göre kira fiyatlarının İstanbul genelinde yüzde 25 gerilediği belirtildi. Konuyla ilgili Beşiktaş'taki emlakçılarla konuşuldu.

Beşiktaş Number 7 Apartments yeniden satışta!

2016 yılında 13.5 milyon dolara satışa çıkarılan Beşiktaş Number 7 Apartments yeniden satışta. Beşiktaş Number 7 Apartments projesinde 25 dekorasyonlu daire bulunuyor.

Beşiktaş'ta icradan 7.3 milyon TL'ye satılık 2 daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş Arnavutköy ve Ortaköy Petrol Sitesi'nde bulunan 2 daireyi satışa çıkardı. İhaleleri 28 Haziran'da yapılacak dairelerin toplam satış bedeli 7 milyon 350 bin TL olarak belirlendi.

Beşiktaş Ceylan Apartmanı ve Ekerler Sitesi'nde icradan satılık 2 daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Beşiktaş'ta bulunan 2 daireyi satışa çıkardı. Ceylan Apartmanı ve Ekerler Sitesi'nde bulunan 2 dairenin toplam satış bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi.

Beşiktaş Yooistanbul satılık daire fiyatları!

Say Yapı imzasıyla İstanbul Beşiktaş Ortaköy'de yükselen Yooistanbul projesi toplam 120 konuttan meydana geliyor. Beşiktaş Yooistanbul satılık daire fiyatları 8 bin 500 dolar ile 11 bin 500 dolar arasında değişiyor.

Yooistanbul Residence Beşiktaş fiyatları!

Yooistanbul Residence Beşiktaş fiyatları 950 bin dolardan başlayarak değişiyor. 120 daireden meydana gelen Yooistanbul Residence Beşiktaş projesinde daire teslimleri 2016 yılının sonunda yapılıyor...

Yooistanbul Beşiktaş satış ofisi telefon!

Daire alanlarının 116 metrekareden başladığı proje İstanbul Beşiktaş Ortaköy bölgesinde yükseliyor. Proje toplam 22 bin metrekare üzerine yayılıyor. Yooistanbul Beşiktaş satış ofisi telefon numarası 444 17 13 olarak belirlendi.

Beşiktaş Yooistanbul satış fiyatları!

Beşiktaş Yooistanbul satış fiyatları 950 bin dolardan başlıyor. 5 katlı 11 blok halinde hayata geçirilen projede daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Yooistanbul Evleri Beşiktaş satış fiyatları!

Yooistanbul Evleri Beşiktaş satış fiyatları 950 bin dolardan başlayarak değişiyor. Say Yapı imzasını taşıyan Yooistanbul Evleri Beşiktaş projesinde daire teslimlerinin Aralık 2016 tarihinde yapılması planlanıyor...

Nidapark Beşiktaş daire fiyatları Haberi

Nidapark Beşiktaş daire fiyatları

TAHİNCİOĞLU'NUN lüks konut projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş'ta, 36 ile 145 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer...