19 / 04 / 2024

Niğde Gölcük kasabası

Niğde Gölcük kasabası

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Gölcük kasabası ile Nevşehir Derinkuyu ilçesi arasında devam eden yol çalışması nedeniyle mağdur olan vatandaşların taleplerini meclise taşıdı..

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Gölcük Denizevler'de yıkım tamam!

Gölcük Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Sivritepe'de yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm projesinden sonra Denizevler Mahallesinde tahliye edilen 48 binanın yıkımı tamamlandı. 

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

İsmail Aynacı: Gölcük depreme hazır değil!

Kocaeli Gölcük İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı açıklama yaptı. Açıklamada Gölcük’ün deprem bölgesi olduğunu ve olası bir depremden etkileneceğini bu sebeple Gölcük’te hızlı bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini vurguladı.

Gölcük'te 8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Gölcük İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Değirmendere Mahallesi 5580 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Gölcük Devlet Konukevi'ni mahkeme reddetti!

Bolu Gölcük’te devlet konukevi planı onaylanmadı. Bolu İdare Mahkemesi Aralık ayında yürütmeyi durdurma kararı aldı. 

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Gölcük Saraylı'daki tarihi evlerin korunması TBMM'de!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Saraylı Mahallesi'nde bulunan tarihi evlerin korunması ve onarılması TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ankara-Niğde otoyolu 2020'de açılacak!

Niğde Valisi Şimşek, "Gölbaşı'ndan başlayıp, Niğde Gölcük kavşağında sona erecek otoyol tamamlandığında Ankara-Niğde arasında mesafe kısalacak, yolda geçirdiğimiz vakit bize kalacak, daha önemlisi vatandaşlarımız bu sayede daha huzurlu ve güvenli bir yolculuk yapmış olacak" dedi...

TOKİ Gölcük Sivritepe başvuruları bugün sona eriyor!

Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Şirinköy Sivritepe’de hayata geçirilen TOKİ evleri için başvurular bugün sona eriyor.

Gölcük Denizevler Dönüşüm Projesi yükseliyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi, Denizevler Dönüşüm Projesi'ni tamamlıyor.

Gölcük eski sanayi sitesindeki dükkanlar yıkılıyor!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'ni tamamlayan Gölcük Belediyesi, eski sanayi sitesindeki dükkanların yıkımını sürdürüyor.

Niğde Gölcük kasabası Haberi

Niğde Gölcük kasabası



Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Gölcük kasabası ile Nevşehir Derinkuyu ilçesi arasında devam eden yol çalışması nedeniyle mağdur olan vatandaşların taleplerini meclise taşıdı.


Gürer, 18 Nisan 2016 tarihinde TBMM 74. Birleşim Toplantısı'nda konuştu.


Gürer konuşmasında; "Niğde Gölcük kasabası ile Nevşehir Derinkuyu ilçesi arasında devam eden Karayolları Genel Müdürlüğü yol yapım çalışmasında düz arazide yol dolgu çalışmaları yapılmaktadır. 


Bu çalışmalarda, bölgede arazisi bulanan çiftçiler mağdur duruma düştüklerini ifade etmektedirler. Alay kasabasında çok sayıda çiftçi konuyla ilgili dilekçeli başvurularında yol yükseltilmesi sonucu tarlalara geçiş olanağının da ortadan kalktığını, buna göre yol geçiş düzenlemesi sağlanmadığını, mağdur olduklarını belirtmektedirler. 


Vatandaşlar dilekçelerinin değerlendirilmesi ve dertlerini dinlemek üzere yetkililerin kasabaya gelmesini beklemektedir. Yolla bölünen ekim alanlarına ulaşım kolaylığı yaratılarak sorun çözümlenebilir.


Ayrıca, Gölcük-Çiftlik arasındaki yolun da çift yol...