25 / 04 / 2024

Nihat Altay kim

Nihat Altay kim

Nihat Altay "AVM tasarısı yasalaşırsa küçük esnaf iş yapabilir. Çünkü küçük esnafımız kepenklerini kapadı kapayacak. Bu durumda onların da bir nevi ayakta durması sağlanabilir" dedi.

Kredi kartı kullananlar dikkat! O paralar geri alınabilir!

Kredi kartlarından alınan komisyondan dolayı çok şikayet aldıklarını belirten Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı ve Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Altay; “Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki kredi kartından komisyon almak kesinlikle yasal değil.” dedi.

Kayıp kaçak bedelini almak isteyen ne yapmalı?

Kayıp kaçak ücretinin geri alım sürecinde ki gelinen son durumu değerlendiren Tüketici Birliği Federasyonu Üyesi ve Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay, vatandaşların bu süreçte ki izleyeceği yolu detayları ile anlattı.

Nihat Altay'dan AVM tasarısı açıklaması!

Nihat Altay, AVM tasarısının yasalaşması durumunda küçük esnafın da iş yapabileceğini belirterek, "Çünkü küçük esnafımız kepenklerini kapadı kapayacak. Bu durumda onların da bir nevi ayakta durması sağlanabilir" dedi

Nihat Altay: AVM tasarısı, küçük esnafa yarar!

Nihat Altay "AVM tasarısı yasalaşırsa küçük esnaf iş yapabilir. Çünkü küçük esnafımız kepenklerini kapadı kapayacak. Bu durumda onların da bir nevi ayakta durması sağlanabilir" dedi.

Nihat Zeybekci: Kırsaldaki nüfusu altyapısını yapmadan kentlere taşıdık!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, kentsel gelişim, altyapı, sürdürülebilir kentleşme, ulaşım, sağlık politikaları denildiğinde başlangıç noktasının yerelden başladığını belirterek gelecek yüzyıllara taşınabilecek altyapıları yapmaya başladıklarını ifade etti

Yeşilyuva Arıtma Tesisi ve Spor Salonu'nun açılışı Nihat Zeybekci tarafından yapıldı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Yeşilyuva Arıtma Tesisi ve Spor Salonunun açılışı için Denizli'ye geldi. Bakan Zeybekci, belediye başkanının büyükşehir standardını yakalayan çalışmalar yaptığını söyledi ve kendisine teşekkür etti...

Banu Altay kimdir?

Sia Moore Mimarlık Dekorasyon Genel Müdürü ve Kurucusu Mimar Banu Altay, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Bölümü mezunu. Altay, Sia Moore Mimarlık firmasını 2009'da kurdu. Peki Banu Altay kimdir? İşte detaylar...

Banu Altay: Araplar, evlerinde Osmanlı mimarisinden etkiler görmek istiyor!

Konut yatırımlarında Türkiye'yi markaja alan Arapların lüks ve ihtişamlı projeleri tercih ettiğini belirten mimarlık ofisi sahibi Banu Altay, "Osmanlı'dan etkilenen Araplar, evlerinde Osmanlı mimarisinden etkiler görmek istiyor" dedi.

Değer artış vergisini kim öder?

Değer artış vergisi, gayrimenkullerin elden çıkarılmasında doğan vergisel sorumluluklar arasında yer alıyor. Peki, değer artış vergisini kim öder? İşte değer artış vergisi yükümlüleri bu haberde...

Nihat Zeybekci: Merkez Bankası faiz ile ilgili bir artırıma gitmemeli!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Merkez Bankasının faiz ile ilgili bir artırıma gitmemesi gerektiğine inanıyorum.Çünkü faiz artırımı sonuçlanmış bir adım olur ve bu da ekonomimize kalıcı bir fatura oluşturur" dedi.

Nihat Gökyiğit kimdir?

Tekfen Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Ali Nihat Gökyiğit, 1965’te Feyyaz Berker ve Necati Akçağlılar ile birlikte Tekfen’in nüvesi olan FNN Müşavir Mühendislik firmasını kurmuştur.

Yapı denetim borcunu kim öder?

Arsalarını müteahhite vererek konut sahibi olan kat maliklerinin karşılaştıkları sorunlar arasında "yapı denetim borcu" yer alıyor. Peki, yapı denetim borcunu kim öder? Yapı denetim borcunu kat maliki öder mi?

Nihat Zeybekci:Müteahhitlik sektörünün yurtdışı iş hacmi 31.3 milyar dolara ulaştı!

Nihat Zeybekci, Türk müteahhitlik sektörünün yurtdışı iş hacminin 2013 yılında 31.3 milyar dolara ulaştığını bildiren Zeybekci, geçen yıl sektörün en yüksek iş hacmini Türkmenistan'da elde ettiğini vurguladı.

Nihat Altay kim Haberi

Nihat Altay kim

Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay, AVM tasarısının yasalaşması durumunda küçük esnafın da iş yapabileceğini belirterek, "Çünkü küçük esnafımız kepenklerini kapadı kapayacak. Bu durumda onların da bir nevi ayakta durması sağlanabilir" dedi.


Altay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Alışveriş Merkezleri, Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazaların Kuruluş ve Çalışma Esaslarına Dair Kanun Teklifi"nin AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ve bazı milletvekillerinin imzasıyla meclis başkanlığına sunulduğunu ve tasarının komisyondan geçtiğini hatırlattı.


AVM'lerin çalışma esaslarının düzenlenmesinin hem küçük esnaf hem de AVM çalışanları açısından olumlu karşılanacağını dile getiren Altay, "AVM tasarısı yasalaşırsa küçük esnaf iş yapabilir. Çünkü küçük esnafımız kepenklerini kapadı kapayacak. Bu durumda onların da bir nevi ayakta durması sağlanabilir" diye konuştu.


Altay, AVM'lerin kapalı olduğu gün ve saatlerde alışveriş yapmak isteyen...