25 / 04 / 2024

Ödemişe doğalgaz geldi mi

Ödemişe doğalgaz geldi mi

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, 2017'de Ödemiş'te doğalgaz kullanılması için girişimlerin sürdüğünü, 2-3 ay içinde Tire'den Ödemiş'e boru hattıyla doğalgaz getirileceğini kaydetti

Ödemiş, Kınık ve Bergama'ya doğalgaz müjdesi!

İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata, İzmir'in doğalgaz bekleyen ilçeleri Ödemiş, Kınık ve Bergama'ya müjde verdi. Yandımata, bu ilçede bu yıl doğalgaz çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Ödemiş'e doğalgaz onayı!

Ödemiş Belediye Meclisi'nin nisan ayı oturumunda alınan kararla İzmirgaz'ın hizmet alanına dahil olmak için başvuran Ödemiş Belediyesi'nin girişimleri konusunda önemli bir aşama olan EPDK onayı, geçtiğimiz günlerde çıktı.

Ödemiş'e 2017 başında doğalgaz geliyor!

Mahmut Badem başkanlığında toplanan Belediye Meclisi hareketli geçti. Başkan Badem mecliste, doğalgazdan fen lisesi binasına, Ödemiş OSB'den Ege Üniversitesi yüksekokullarında açılacak yeni bölümlere kadar birçok konuyu açıkladı...

Doğalgaz faturalarında 150 TL birden artış olacak! 

Kış ayları geldiğinde en çok cep yakan ve yüksek gelen faturalar arasında yer alan doğalgaz faturaları her vatandaşın dikkatli takip ettiği ödemeler arasında yer alıyor. Doğalgaz faturalarının 150 TL birden artacağı duyuruldu. Bu miktar faturalara ne zaman yansıyacak?

EPDK'dan son dakika doğalgaz kararı! Konut tüketicileri dikkat! Yeni yılla beraber resmen uygulanacak!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, yeni yılla beraber doğalgaz piyasasında, serbest tüketici olma sınırında değişikliğe gidilecek.

BOTAŞ'tan Eylül doğalgaz tarifesi açıklaması geldi! Eylülde doğalgaza zam mı gelecek? 

BOTAŞ, eylül itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesi ile ilgili açıklama yaptı. Eylül ayında doğalgaz faturalarına zam mı gelecek? Bu ay doğalgaza zam mı geliyor? İşte detaylar...

Doğalgaz faturalarında tarih verildi! BOTAŞ'tan tüm abonelere duyuruldu!

0 TL doğalgaz faturası için açıklamada geldi. Doğal gaz kullanan kişilere duyuruldu. İşte detaylar!

Enflasyon hesaplamasına doğalgaz ayarı; Yapılacak indirim dikkate alınacak

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), doğalgazın bir ay boyunca ücretsiz olarak verilmesi nedeniyle Mayıs ayı Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) hesaplamasında "sıfır fiyat" yöntemini uygulayacağını duyurdu. Bu değişiklik, Mayıs ayı enflasyonunda sert bir düşüşe neden olacak.. İşte detaylar...

Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları silinecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların elektrik ve doğalgaz borçlarının silinmesine yönelik kararı yürürlüğe girdi. Buna göre, afetzede 11 ilde yaşayanların elektrik ve doğalgaz borçları silinecek.

0 TL doğalgaz faturaları için son dakika açıklaması geldi! Bu kişiler resmen fatura ödemek zorunda kalacak!

0 TL doğalgaz faturaları için son dakika açıklaması geldi... Bu kişiler resmen fatura ödemek zorunda kalacak... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Doğalgaz fiyatlarına resmen yüzde 20 indirim yapıldı! BOTAŞ'tan son dakika açıklaması geldi!  

BOTAŞ'ın internet sitesinde doğalgaz tarifeleri güncellendi. Nisan ayı için doğalgaz tarifelerinde indirim uygulanacak. İşte detaylar..

Doğalgaz faturası yüksek gelenler! Bu rakamdan fazla geliyorsa 300 TL iade!

Doğalgaz faturasının fazla gelmesinden bıkanlar ve ödemekte zorlananlar için bir fırsat bulunuyor. Eğer sizin de doğalgaz faturalarınız yüksek geliyorsa ve ödeme güçlüğü yaşıyorsanız 300 liranız geri iade edilebilir. Peki bu nasıl mümkün olabilir?

Doğalgaz yardımı nereye yatacak? E-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır?

Doğalgaz yardımı havaların soğumasıyla sık araştırılan konulardan bir tanesi oldu. Peki e-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır? İşte detaylar!

Faturalar cepleri yakarken müjdeli haber geldi! Mayıs 2023 ayına kadar doğalgaz ödemeleriniz Albaraka Türk'ten! 

Hergün artan gıda ve faturalar vatandaşı zorlarken bankalar bu duruma bir nebze olsun derman olmak istiyorlar. Bu bankalrdan biri de ''Albaraka Türk'' 31 Mayıs 2023 tarihine kadar doğalgaz ödemelerinizi üstlenen banka şartlarını açıkladı.

Özel sektör çalışanına doğalgaz yardımı geliyor!

Özel sektör çalışanlarını sevindirecek habere göre, doğalgaz yardımı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Kararda, artık işveren özel sektör çalışanları için doğalgaz ve ısınma yardımı yaptığı takdirde, vergi ve SGK primine tabi olmayacak.

Kullanmadığınız odada peteği kapatmak doğalgaz tasarrufu sağlar mı?

Meteorolojiye göre pek çok ilde kar geliyor. Yüksek doğalgaz faturalarında tasarruf sağlamak isteyen vatandaşlar ise çeşitli yöntemler deniyor? En sık kullanılan yöntemlerden biri de kullanılmayan odaların peteklerinin vanasını kapatmak oluyor. Peki bu yöntem tasarruf sağlıyor mu? Doğalgaz faturasın

Ödemişe doğalgaz geldi mi Haberi

Ödemişe doğalgaz geldi mi


Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, 2017'de Ödemiş'te doğalgaz kullanılması için girişimlerin sürdüğünü, 2-3 ay içinde Tire'den Ödemiş'e boru hattıyla doğalgaz getirileceğini kaydetti. İlçede kirliliğe çözüm olması beklenen doğalgazla ilgili verdikleri sözü tutmak üzere girişimleri sürdürdüklerini aktaran Başkan Badem, İzmirgaz'ın hazırlıklarını tamamladığını söyledi. Tire OSB'den Ödemiş'e kadar doğalgazın yaklaşık 27 kilometrelik boru hattıyla taşınacağını dile getiren Badem, "Allah nasip ederse 2017'de Ödemiş'te evlerde doğalgaz kullanılmaya başlanacak. En fazla 3 ay içinde doğalgaz boru hattı hazır olacak. Hat hazırlandıktan sonra 6 ay doğalgazın dağıtımıyla ilgili büyük bir hareketlilik söz konusu olacak" dedi. İlçede kirliliğin kış aylarında had safhaya ulaştığını da sözlerine ekleyen Badem, "Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'ne de doğalgaz ulaştırılacak" diye konuştu. 



Ödemiş...