19 / 04 / 2024

öğrenci evi

öğrenci evi

YKS sınavının ardından üniversite öğrencileri bir bir tercih yapmaya başladı. Tercihlerini İstanbul’dan yana kullanan üniversite öğrenci adayları yana yana ev aramaya başladı.

Mahkemeden emsal öğrenci evi kararı!

Ev sahibinin ‘Evim pansiyon olarak kullanılıyor’ diye yaptığı şikayet üzerine üçü üniversiteli, biri öğretmen 4 kişinin kaldığı İstanbul Bahçelievler’de yer alan konut gece yarısı zabıta tarafından mühürlendi. 

Adana Çukurova'ya 5 yıldızlı öğrenci yurdu!

Adana Çukurova Belediyesi'nce inşa edilen 530 kişilik öğrenci yurdu tamamlanıyor. 'Öğrenci Evi' konsepti ile hayata geçirilen projenin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Univa 1 ayda 10 öğrenci evini sahipleriyle buluşturdu!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, bu dönemde dijital ortamda toplam 10 adet öğrenci evi satıldı. Salgının toplum sağlığıyla beraber ekonomiyi de derinden etkilediğini kaydeden Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, “Bu süreçte yatırımcılarla buluşturduğumuz öğrenci e

Univa'da satış süreci dijitale taşındı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa da tüm süreçlerini dijitale taşıdı. Bu kapsamda proje incelemelerinden imza aşamasına kadar olan tüm süreç dijital olarak yürütülecek.

Erkanlı Holding’ten İngiltere'de Univa Evi Projesi!

Erkanlı Holding, Experience Investment ile İngiltere Cardiff'te yapımına başladığı yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’yı tanıttı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, Univa Evi Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Univa projelerinde KDV oranı yüzde 8!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, KDV indirimi teşvikine devam ediyor. Erkanlı Holding’in Genel Müdürü Evrim Karayel, " Teşvikler son derece önemli. Bu yüzden, bizde yüzde 18’lik KDV oranının yüzde 8’e indirime uygulamasına şirket olarak devam edeceğiz" dedi...

Univa Kocaeli’de Ocak ayında 30 öğrenci evi satıldı!

Türkiye’de bir ilke imza atıp gayrimenkul sektöründe yeni bir döneme kapı açan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, 2020 yılına hızlı bir giriş yaptı. 

Konut hesabı uygulaması 'öğrenci evi' satışlarını artıracak!

Devletin ilk kez ev sahibi olmak isteyenlere verdiği desteklerin artması konut sektörünü canlandırıyor. Erkanlı Holding’in Genel Müdürü Evrim Karayel, “Konut Hesabı” aracılığıyla birikim yapanlara devletin bu yıl sunduğu 30 bin TL’lik desteğin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Dünyada öğrenci evi yetersiz!

Gayrimenkul sektöründe büyüme kaydeden öğrenci evleri, dünya genelinde de büyük potansiyel taşıyor...

Univa'dan 2019 Kasım ayına özel kampanya!

Yatırımcılara kolaylıklar sağlayan Univa, yatırımcılara yüzde 10 peşin ve 50 ay vadeyle 1.644 TL’lik taksitlerle öğrenci evi sahibi olma imkânı sunuyor...

Univa'dan ayda 1.640 TL'ye yatırımcı olma fırsatı!

Univa, gelen taleplerin ardından, yüzde 10 peşin, yüzde 10 indirim ve 50 ay vadeyle 1.640 TL’lik taksitlerle öğrenci evi sahibi olma imkanı sunduğu kampanyasını Ekim ayının sonuna kadar uzatma kararı aldı...

En ucuz öğrenci evi Avcılar'da! 

Yurda yerleşemeyen üniversite öğrencilerini kiralık ev telaşı sardı. İstanbul, İzmir, Ankara ve Eskişehir gibi illerde 1+1 evler için en düşük kira bedeli 700 TL. 

Univa’dan ayda 1.640 TL’ye öğrenci evi sahibi olma fırsatı!

Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemin kapılarını aralayan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, düzenlediği kampanyalarla yatırımcılara yeni avantajlar sunuyor.

öğrenci evi Haberi

öğrenci evi

Yoğun taleple karşılaştıklarını ifade eden emlakçılar, YKS tercihlerinin sona ermesi ile yüzde 70-80’e varan taleple karşılaştıklarını ve ev tutacak aday öğrencilerin okul başlamasından bir iki ay önce ev tutması gerektiğini ifade ediyor.


Emlakçılar, aday öğrencilerin kiralık ev bulma konusunda tavsiyelerde bulunurken, şuana dek yaklaşık bir ay içerisinde 15 öğrencinin kendilerini aradığını, yalnız  5 tanesine olumlu yanıt verebildiklerini ifade ettiler.
Dahası emlakçılar, YKS tercih sonuçlarının açıklanacağı tarihte daha fazla yoğunlaşacağını ve kiralık ev bulabilme konusunda gittikçe daha zorlanacaklarını söylediler.


KİRALIK EVLERE YOĞUN TALEP VAR


Üniversite yerleştirme tercihlerinden sonra İstanbul'da kiralık ev taleplerinde artış olduğunu söyleyen Emlakçı Hakan Özkanca, şöyle konuştu:


‘’Üniversite tercihlerinin yapılmasıyla beraber kiralık dairelere talep arttı. Öğrencilere yaklaşık bir aydır daire vermeye başladık.Öğrenciler okullar başlamadan 1-2 ay öncesinden...