25 / 04 / 2024

Ömer Faruk Özgül kimdir

Ömer Faruk Özgül kimdir

Enerji sektöründe birçok dünya devinin ilgi gösterdiği Türkiye, Brezilya ve Kore’nin ardından en fazla enerji yatırımı çeken ülke oldu. Özgül Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ö. Faruk Özgül “Yabancılar enerjide üzerimize atlıyor” dedi...

Ömer Faruk Özgül: Ruslar, Türkiye’de çılgın gibi santral yeri arıyor!

Ömer Faruk Özgül “Ruslar, Türkiye’de çılgın gibi santral yeri arıyor. Kuzey Irak ve TANAP- Şahdeniz’le daha güçlüyüz. Biz iyi geçinilmesi gereken bir ülkeyiz” dedi...

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Özgül tarafından kuruldu.

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

Ömer Faruk Çelik Kimdir?

Ömer Faruk Çelik kimdir? Ömer Faruk Çelik’in mesleği nedir? Ömer Faruk Çelik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ömer Faruk Unal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Faruk Unal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ömer Faruk Unal tarafından kuruldu. 

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Dikkat! Borsa ve altında kritik hafta!

Türkiye Gazetesi yazarlarından Ömer Faruk Bingöl; geçen hafta yaşanan ve finans piyasalarını yakından ilgilendiren önemli konuları hatırlatarak, yeni haftada borsa ve altınla ilgili tavsiyelerini aktardı.

Ömer Faruk Akbal'dan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı iletti.

Ümraniye Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli atıldı!

Ümraniye Esenkent Mahallesi’nde deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilecek olan Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı.

Ömer Faruk Akbal: Uluslararası doğrudan yabancı yatırımları teşvik edilecek!

Yeni Ekonomi Programı, 2021 - 2023'ün uygulanabilir ve ulaşılabilir hedeflere odaklandığını anlatan GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, ''Türkiye'nin 2023 hedefleri gerçekçi ve sürdürülebilir ekonomimizin göstergesi'' dedi.

Hmc Proje Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmc Proje Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haci Mehmet Çakıl ve Ömer Faruk Çakıl ortaklığında kuruldu.

Ömer Yüngül: Gayrimenkulde canlanma başladı!

Zorlu Grubu, 2019'u mevcudu koruyarak geride bıraktı. Grubun CEO'su Ömer Yüngül "Bazen mevcudu korumak da başarıdır" dedi. Bu yıl grup üzerinde büyüyecek. CEO Ömer Yüngül, 450 milyon dolarlık yatırım bütçeleri olduğunu ve hareketli bir yıl yaşayacaklarını belirtti…

Ömer Faruk Kavurmacı için karar çıktı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanması TUSKON'a yönelik davada, “FETÖ’ye üye olma” suçlamasıyla yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı ile babası Mustafa Şevki Kavurmacı hakkında karar çıktı.

Ömer Faruk Özgül kimdir Haberi

Ömer Faruk Özgül kimdir

Türkiye yabancı yatırımcıların adresi olmaya devam ediyor. Sınır komşularında yaşanan siyasi gelişmeler ve bunlarla bağlantılı olarak yaşanan savaş ortamlarına rağmen, yabancı yatırımcılar Türkiye’den vazgeçmiyor. Bunun en büyük kanıtı ise bu yılın ilk 8 ayında 8 milyar dolarlık doğrudan yabancı yatırımın Türkiye’ye girmesi olarak göze çarpıyor. Yabancılar hem ortaklık hem de sıfırdan yatırım olarak en fazla enerji alanına ilgi gösteriyor. Geçen yıl yalnızca enerji sektörüne 2.5 milyar dolarlık yabancı yatırım geldi.


Enerji alanında Türkiye’nin önce gelen şirketleri arasında yer alan Özgül Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Faruk Özgül, Türkiye’nin enerji alanında büyük işlere imza attığını söyledi.


İlk 3 ülkeden biriyiz


Son 10 yılda Türkiye’nin gösterdiği ekonomik başarı ve devamında enerji sektöründe yaşadığı gelişmeyi değerlendiren Özgül “Türkiye’nin en büyük şirketleri yabancı şirketler ile...