27 / 04 / 2024

Ordu-Giresun Havalimanı inşaatı

Ordu-Giresun Havalimanı inşaatı

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, yapımı süren Ordu-Giresun Havalimanı Projesi'ne ilişkin, "Mayıs ayı sonunda tarifeli seferlerle uçmaya başlayacağız" dedi.

Ordu-Giresun Havalimanı 300 milyon TL’ye mal oldu!

ORDU Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kamulaştırma yapılmadan Türkiye’de ilk kez denize dolguyla yapılan Ordu-Giresun Havalimanı’nın karaya yapılmaktan çok daha ucuza mal olduğunu söyledi. Havalimanı Mart 2015'te hizmete girecek!

Denize kurulacak ilk havalimanının yüzde 25'i tamamlandı!

Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı inşaat çalışmalarının yüzde 25'lik bölümünün tamamlandığı, inşaat alanına 7,5 milyon ton taş döküldüğü bildirildi

3. havalimanı inşaatında işçiler eylem başlattı!

3. Havalimanı inşaatında çalışan işçiler kötü çalışma koşulları nedeniyle eylem başlattı.

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatı tam gaz devam ediyor!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında herhangi bir aksaklığın söz konusu olmadığını ve 2019 yılında açmayı hedeflediklerini ifade etti. 

İstanbul 3. havalimanı inşaatına ilişkin 5 soru TBMM'de!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, İstanbul üçüncü havalimanı inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Pekşen'in sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

3. Havalimanı inşaatının yüzde 70'i tamamlandı!

10. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'na katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3. Havalimanı inşaatında yüzde 70'e yakın ilerleme sağlandığını söyledi.

Kahramanmaraş havalimanı inşaatı tam gaz devam!

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Uğur Dilipak, Kahramanmaraş'ta inşaatı devam eden havalimanı inşaatını yerinde inceledi.

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı'nın kaderini değiştirdi!

Ordu Gülyalı ilçesinin kaderini değiştiren Ordu-Giresun Havalimanı bölgedeki gayrimenkullerin fiyatlarını da artırdı.

3. Havalimanı inşaatında 1 kişi öldü!

İstanbul 3'üncü Havalimanı inşaatında iş cinayetleri yaşandı. Taner Demirci (30), havanın karanlık olması nedeniyle önünü göremeyerek birinci kattan aşağıya düştü ve hayatını kaybetti.

Ordu-Giresun Havalimanının prestiji artıyor!

Türkiye’nin prestij projelerinden biri olan ve denize dolgu yöntemiyle inşa edilerek Avrupa’da 1. dünyada 3. olan Ordu-Giresun Havalimanı ise açıldığı tarihten bu yana 1.5 yıl içerisinde 1 milyon yolcuyu aştı.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın sahası büyütülecek!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın kullanım sahası, çevre düzenlemeleri kapsamında denizin bir bölümünün daha doldurulmasıyla genişletilecek.

Ordu-Giresun Havalimanı bölgenin kaderini değiştirdi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Tamamı Türk mühendislerinin eseri olan, dünyanın üçüncü ve Türkiye'nin ilk denize dolgu Ordu-Giresun Havalimanıyla ne kadar gurur duysak azdır" dedi.

İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencileri 3. havalimanı inşaatını inceledi!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri, İstanbul´a yapılan yeni havalimanı inşaatında incelemede bulundu.

3. havalimanı inşaatında zamanında yetiştirme stresi!

Daha önce 3. havalimanının ilk etabının 2018 yılının şubat ayında hizmete alınmasının planlandığı açıklanmıştı. Havalimanı inşaatını yoğun tempoyla devam ettiren yetkililer ciddi anlamda “zamanında yetiştirme” stresi yaşıyorlar.

Ordu Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin 6 sorun TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Torun sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu..

Ordu-Giresun Havalimanı inşaatı Haberi

Ordu-Giresun Havalimanı inşaatı

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, yapımı süren Ordu-Giresun Havalimanı Projesi'ne ilişkin, "Mayıs ayı sonunda tarifeli seferlerle uçmaya başlayacağız" dedi. 


Bir otelde beraberinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile birlikte Ordu'da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen Şener, gazetecilerin sorularını yanıtladı. 


Ordu-Giresun Havalimanı Projesi ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Şener, projenin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirtti. 


Alt yapının tamamen bittiğini ve üst yapıda ise inşaatın sürdüğünü ifade eden Şener, Ordu-Giresun Havalimanı Projesi'nin başlamasında emeği geçenlere teşekkür etti. 


Ordu-Giresun Havalimanı isminin daha önce değiştirilmesi için bazı isimlerin ortaya atıldığını ancak bu isimlerin bir süre sonra kabul görmediğini anlatan Şener, şimdilik proje adının Ordu-Giresun Havalimanı olarak geçtiğini söyledi. 


Uzun vadeli bir isim değişikliğinin olabileceğine değinen Şener, şunları kaydetti:


"Bilindiği üzere bu projenin resmi açılış...