19 / 04 / 2024

otel hastane

otel hastane

Özel Hastaneler Yönetmeliği'nde yapılan değişik kapsamında özel hastaneler konaklama tesislerinde sağlık ünitesi açabilecek...

Kare Hastane Ekipmanları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kare Hastane Ekipmanları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kare Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirket tarafından kuruldu.

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

Küçük otellerin 1000 metrekare isyanı!

Bakanlığın, imar barışında otel, hastane, AVM, fabrika gibi ticari kuruluşların isteği üzerine yaptığı yapı kayıt belgesi hesap değişikliği küçük otellerin sevincini yarım bıraktı...

Polonya'daki inşaat ve konut projelerinde önemli fırsatlar var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 16-17 Ekim'de bakanlar ve işadamlarıyla Polonya'ya gidecek. DEİK Türkiye-Polonya İş Konseyi Başkanı Güleryüz, "Ülkede konut projeleri, otel, hastane ve iş merkezi gibi inşaat projelerinde önemli fırsatlar bulunuyor" dedi.

24 Gayrimenkul Primo'nun hedefi 100 milyon TL!

Primo gayrimenkul fonunu 24 Gayrimenkul Portföy Yönetimi'nin genel müdürlüğünü Erdem Güler yürütüyor. Primo ile alıcılar arsa, konut, alışveriş merkezi, otel, hastane, lojistik merkezi gibi farklı segmentlerdeki gayrimenkullere yatırım yapma olanağı bulabilecek.

İnegöllü mobilyacılar proje bazlı çalışmaya başladı!

Otel, hastane, tatil köyü ve konut projelerine anahtar teslim mobilya dekorasyonuna ağırlık vermeye başlayan İnegöllü mobilyacılar, yüksek volümlü üretimlerden çok proje işleriyle katma değer sağlamayı hedefliyor. İnegöllü mobilya üreticileri yurt içindeki projelerin yanı sıra yurt dışında da aldıkl

Tem Point'te ön satışlar başladı!

Gül Proje ve Nata Holding Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tem Point'te ön satışlar başladı. Tem Point projesinde otel, hastane ve AVM alanı yer alıyor

Kulak İnşaat'tan Tarsus'a 456 konut ve işyeri geliyor!

Konut inşaatı, iş merkezi, otoyol, askeri tesis, otel, hastane, okul, prefabrik konut, yüzme havuzu, toplu konut, alışveriş ve spor merkezi gibi alanlara yoğunlaşan Kulak İnşaat, bugüne kadar 4 milyon metrekarelik alanda, 40 binin üzerinde konut üretti.

Koşuyolu'nda yapılacak otel projesi için dava açıldı!

Darüşşafaka Cemiyeti, hastane için inşaat izni alamayınca araziyi satmak zorunda kaldı. Araziyi satın alan Taşyapı'ya 20 katlı otel izni verildi. Çevre sakinleri dava açtı.

İBB Meclisi 12 projeye imar affı uyguladı!

2015 yılında İBB Meclisi'nin aldığı karar sonrasında gizli imar affı; otel, hastane ve okulları ilgilendiren plan paftalarına 1 yıl boyunca işlendi. CHP'li Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, “1 yıl içinde en az 12 proje için imar affı uygulandı." dedi.

Sultangazi TEM Point konut fiyatları!

Sultangazi TEM Point konut fiyatları 278 bin TL'den başlıyor. TEM Point Evleri projesinde 686 daire, otel, hastane, AVM yer alıyor...

Şekerlisoy, 5 yılda 300 milyon TL’lik otel ve hastane yatırımı yapacak!

Şekerlisoy, şimdi de turizm ve inşaat sektörlerine odaklanıyor. Şekerlisoy Şirketler Topluluğu'nun hedefi önümüzdeki beş yılda otel ve hastane işlerine 300 milyon TL’lik yatırını yapmak.

Fi Yapı'nın Adapazarı Dağdibi’ndeki arazisi satıldı!

Fiyapı’nın Dağdibi’nde 350 dönüm arazide içinde üniversite, otel, hastane, AVM ve konut gibi yapıların yer alacağı dev projesinin arazisi el değiştirdi. Arazinin yeni sahibi Habil Genç isimli işadamı

otel hastane Haberi

otel hastane

Sağlık Bakanlığı, Özel Hastaneler Yönetmeliği'nde yapılan değişikle uzun süredir özel hastane ve tıp merkezlerinin uzman kadrosu sıkıntısına çözüm getirdi. Özel hastaneler, 31 Aralık 2013 tarihi bitimine kadar, uzman kadrolarıyla planlama kapsamındaki merkezleri başka özel hastaneye devredebilecekler. 


UZMAN TABİP GÖREVDE 

Kadrolu uzman tabip sayısı 15-50 arasında olan hastanelerin açacakları birimlerde en fazla iki; 51-100 arasında en fazla üç ve 100 üzerinde olanlarda ise en fazla dört uzman tabip görev yapacak. Özel hastane birden fazla konaklama tesisinde sağlık ünitesi açabilecek. Ayrıca yıl sonuna kadar uzman kadrolarıyla planlama kapsamındaki merkezleri başka özel hastaneye devredebilecek veya özel hastaneler kendi aralarında karşılıklı olarak uzmanlık dalı değişimi yapabilecekler.


Safure Canturk/Sabah...