19 / 04 / 2024

özdilekpark avm marka listesi

özdilekpark avm marka listesi

ÖzdilekPark AVM İstanbul'da hangi markalar bulunacak? ÖzdilekPark AVM Levent İstanbul'da hangi markalar var? ÖzdilekPark Levent AVM'de bulunacak markalar hangileridir? Hangi markalar ÖzdilekPark AVM'de mağaza açacak? İşte ÖzdilekPark AVM marka listesi...

AVM’ler kira zammında yasal sınırı dinlemiyor!

Daha önce zamda yasal sınırı yükseltmek için bakanlıkla bir araya gelen, geçen hafta ise dövizle fatura kesmeye başlayan pek çok AVM, yasal sınırı aşıyor. AVM kiralarında neler oluyor? Sektör ve marka temsilcileri ne diyor?

Hummel M1Konya AVM’de mağaza açtı!

Hummel, geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli yaşam merkezi olan M1Konya AVM'de mağaza açtı.

Babyplus ve Milano Glass Next Level AVM'de mağaza açtı!

Misafirlerini her geçen gün genişleyen marka karması ile karşılamayı sürdüren Next Level AVM'de iki yeni mağaza daha hizmete açıldı.

Sporjinal M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Konya’nın yaşam merkezi olan M1Konya AVM, spor ve moda tutkunu kadınlara, erkeklere, gençlere ve çocuklara özel birçok marka ve ürünü bir araya getiren Sporjinal’i marka karmasına ekledi.

Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı!

M1Konya AVM, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’u marka karmasına ekledi. Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı...

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha ekleyen ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Marka, 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı.

So CHIC, M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi haline gelen M1Konya AVM, So CHIC’i Konyalılar ile buluşturuyor.

Simit Sarayı, M1Konya AVM'de şube açtı!

Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı ziyaretçilerin hizmetine açtı.

AVM'lerde kira sorunu: 60 marka mağazalarını açmadı!

1 Haziran tarihiyle beraber tüm AVM'ler kapılarını açtı. İstanbul’daki Forum İstanbul, Gaziantep’teki Primemall, Bodrum Midtown ve Forum Denizli AVM'lerinde ise 60 marka, kira anlaşmazlığına dikkat çekerek mağazalarını açmadı...

Mango, Sur Yapı Marka AVM'de mağaza açtı!

35 yıldır moda sektöründe kadın, erkek ve çocuk ürünleri yelpazesi ile varlığını sürdüren Mango, Sur Yapı Marka AVM'de  yeni mağazasının açılışını yaptı…

GIZIA mağazası Sur Yapı Marka AVM'de açıldı!

Sur Yapı Marka AVM'de, kadın giyim markası GIZIA'nın mağazası açıldı. GIZIA ile modanın öncüsü firmaları bünyesinde toplamaya devam ediyor.

Sur Yapı Marka AVM 23 Nisan'da renklenecek!

Sur Yapı Marka AVM, çocukların hayal güçleri ve el becerileriyle hem eğlenip hem de tasarlayacakları yeni bir atölye çalışmasına daha ev sahipliği yapıyor. Balon atölyesi 23 Nisan coşkusuyla daha da renklenecek.

Sur Yapı Marka AVM’den Sevgililer Günü sürprizi!

Sur Yapı Marka AVM, Sevgililer Günü’ne özel “Aşkın Buzları Kaç Saatte Erir?” etkinliği düzenliyor. Marka AVM ziyaretçilerinden biri, buz kalıbının tam ortasında bulunan pırlanta yüzüğün sahibi olacak.

özdilekpark avm marka listesi Haberi

özdilekpark avm marka listesi

ÖzdilekPark AVM'de hangi markalar var?


ÖzdilekPark AVM İstanbul'da 140 yerli ve yabancı seçkin markaların yer alacağı mağazalar, restoranlar, çocuk eğlence alanları ve sinema salonları yer alacak.


İstanbul Levent'te, Büyükdere Caddesi üzerinde 27 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen Özdilek Center’da yer alan Özdilekpark İstanbul; toplam 40 bin metrekare kiralanabilir alana sahip. AVM, Otel ve İş Merkezi’nden oluşan Özdilekpark İstanbul projesinin toplam alanı 316 bin 895 metrekare... 


ÖzdilekPark AVM'de hangi markalar mağaza açacak?


ÖzdilekPark AVM içinde bulunan markalardan bazıları şunlar; 


- H&M, 


- Media Markt, 


- D&R, 


- Derimod, 


- İpekyol, 


- Koton, 


- Polo Garage, 


- Roman, 


- Vakko Butik, 


- Mango, 


- Mavi, 


- Sarar, 


- Nike, 


- Adidas, 


- Swatch, 


- Saat&Saat, 


- Flormar,  


- Watsons, 


- Gratis, 


- Atasay, 


- Starbucks, 


- Mc Donalds, 


- Mickeys, 


- Mid Point, 


- Polen Tantuni, 


- Sbarro, 


- Özdilek Mağaza


- Özdilek Market.


ÖzdilekPark AVM ne zaman açılacak? 


ÖzdilekPark AVM, 5 Eylül...