26 / 04 / 2024

pakistan toki

pakistan toki

Pakistan Pencap Hükümeti Konut, Kentsel Gelişim ve Toplum Sağlığı Mühendisliği Bakanı Tanveer Aslam Malik, Pakistan'a yapılması planlanan 4,5 milyon konut inşası için TOKİ'den teknik destek ve tecrübe paylaşımı istedi.

TOKİ'den Pakistan'a konut desteği!

TOKİ, Pakistan’ın Pencap Eyaleti’nde 2016-2017 döneminde, düşük gelirlilere yönelik toplam 50 bin konut inşaası için teknik destek sağlayacak.

Pakistan TOKİ modelini istiyor!

Pakistan Başbakanı Navaz Şerif ülkesinde büyük bir kentsel dönüşüm çalışması başlatacaklarını bu nedenle Türkiye’nin sunacağı her türlü katkıya büyük önem verdiklerini ve TOKİ modelini örnek aldıklarını belirtti...

TOKİ'den Pakistan, Endonezya, Sri Lanka ve Somali'ye konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Pakistan, Endonezya, Sri Lanka ve Somali'deki afetlerin ardından bölgelerde yardım amaçlı konut, eğitim ve sağlık tesisleri inşa etti.

Pakistan TOKİ'den 4,5 milyon konut için destek istedi!

Pakistan Pencap Hükümeti Konut, Kentsel Gelişim ve Toplum Sağlığı Mühendisliği Bakanı Tanveer Aslam Malik, Pakistan'a yapılması planlanan 4,5 milyon konut inşası için TOKİ'den teknik destek ve tecrübe paylaşımı istedi.

TOKİ'den Pakistan'a 50 bin konutluk hamle!

Yurtdışında çatı kuruluş olmayı hedefleyen TOKİ, Pakistan'la ilk hamlesini başlattı. Ülkede 2 yılda yapılması planlanan 50 bin konut için TOKİ danışmanlık sağlayacak.

TOKİ'den Pakistan'a konut desteği!

TOKİ, Pakistan’ın Pencap Eyaleti’nde 2016-2017 döneminde, düşük gelirlilere yönelik toplam 50 bin konut inşaası için teknik destek sağlayacak.

Pakistan Büyükelçisi, TOKİ Başkanı’nı ziyaret etti!

Pakistan Büyükelçisi Mr. Muhamad Haroon SHAUKAT, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün TURAN'ı ziyaret etti.TOKİ Başkanı Mehmet Ergün TURAN da, İdarenin faaliyetleri hakkında Pakistan Büyükelçisi’ne bilgi verdi.

İstanbul TOKİ projeleri arasında inşaatına başlanan veya ilana çıkanlar hangileridir?

İstanbul'daki Toki projeleri içinde inşaatına yeni başlanan toplu konut projeleri hangileri? İstanbul TOKİ toplu konut projelerinden hangilerinin inşaatına başlandı? İstanbul TOKİ projeleri arasında inşaatına başlanan veya ilana çıkanlar hangileridir? İşt

Toki İstanbul evleri ve yapımı süren projeleri 2014!

Toki'nin İstanbul'da yapımı süren projeleri hangileridir? Toki'nin İstanbul'da inşaatı devam eden konut projeleri nelerdir? TOKİ İstanbul evleri projelerinden hangilerinin inşaatı sürüyor? İşte Toki İstanbul evleri ve yapımı süren projeleri 2014!

Toki İstanbul evleri ve projeleri tamamlananlar listesi 2014!

Toki İstanbul evleri projelerinden hangileri tamamlandı? Toki İstanbul projeleri 2014 listesi var mıdır? Toki İstanbul evleri içinde 2014 itibariyle tamamlananlar hangileri? İşte Toki İstanbul evleri ve projeleri tamamlananlar listesi 2014!

Kayseri Toki konut projelerinde son durum nedir?

Kayseri Toki konut projeleri ne durumda? Kayseri Toki evleri ne durumda? Toki Kayseri konut projeleri ne durumda? Toki Kayseri evlerinin durumu nedir? Kayseri Toki konut projelerinde son durum nedir? Tüm bu soruların cevabı bu haberde...

Toki Kayseri projelerinde son durum 2014!

Kayseri Toki projelerindeki son durum nedir? Toki Kayseri konut projeleri ne durumda? Toki Kayseri ilinde hangi konut projelerini tamamladı? Kayseri ilinde Toki tarafından tamamlanan konut projeleri hangileri? İşte Toki Kayseri projelerinde son durum 2014

2014 TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlayacak?

TOKİ’nin borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için uygulayacağı indirim kampanyası ne zaman başlayacak belli değil. Toki indirim kampanyası için geçen yıl 12 günde 5 bin 729 başvuru olmuştu…

Tuzla'da TOKİ Sakinleri dernek çatısı altında buluştu!

Tuzla'da TOKI Sakinleri dernek çatısı altında buluştu. TOKİ Konutları, Analiğini tek çatı altında buluşturan derneğin açılışını Tuzla dolu'daki bir çok belde Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı gerçekleştirdi.

Pakistan'da 3 büyük şirket özelleştirme kapsamına alındı!

Pakistan International Airlines'ın (PIA) da aralarında bulunduğu 3 büyük şirketin özelleştirme kapsamına alındığı bildirildi. PIA'nın yüzde 26'sının, diğer iki şirketin ise yüzde 50'sinin özelleştirilmesinin planlandığı bildirildi...

pakistan toki Haberi

pakistan toki

Pakistan Pencap Hükümeti Konut, Kentsel Gelişim ve Toplum Sağlığı Mühendisliği Bakanı Tanveer Aslam Malik, Pakistan'a yapılması planlanan 4,5 milyon konut inşası için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) teknik destek ve tecrübe paylaşımı istedi.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan'ın, 31 Aralık 2015-3 Ocak 2016 tarihlerinde Lahor'a gerçekleştirdiği resmi ziyaretin ardından Pakistan Pencap Hükümeti Konut, Kentsel Gelişim ve Toplum Sağlığı Mühendisliği Bakanı Tanveer Aslam Malik, beraberindeki heyetle TOKİ projelerini görmek, teknik ve uygulama konusunda destek almak için Türkiye'ye geldi.


Bakan Malik ve beraberindeki heyet, TOKİ'nin Ankara'da yürüttüğü Kuzey Ankara projesi ile İstanbul'da yürüttüğü Kayabaşı Projesi'ni gezerek bilgi aldı. Projeleri yerinde gören Malik, TOKİ'nin modelini öğrenmek istediklerini söyledi.

Pakistan ve Türkiye arasında başka ülkelerde benzeri olmayan işbirliği ve yakın ilişkilerin sürdürüldüğüne dikkat...