19 / 04 / 2024

Paşakent sitesi

Paşakent sitesi

Fiyapı'nın Samandıra'da inşa ettiği Paşakent Sitesi 2000 yılında satışa sunulmuş. Sitedeki 130 metrekarelik bir daire 18 milyar 249 milyon liradan (430 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

KİPTAŞ'tan bir teslim müjdesi daha! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkladı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken KİPTAŞ'n kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Güngören Doğakent Sitesi için de teslim müjdesi geldi. Yüzleri güldüren müjdesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı. Projede kısa sürede temel atma işlemleri başlayacak. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı. Projede kısa sürede temel atma işlemleri başlayacak. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 82 uzlaşma sağlandı! 

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için uzlaşma görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde hak sahipleriyle yüzde 82 uzlaşma sağlandı. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesinde temel atma heyecanı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde sevindiren gelişme yaşandı. Projede 2/3 uzlaşma çoğunluğu sağlandı. 

İstanbul Güngören'de kentsel dönüşüm tepkisi!

İstanbul'un Güngören ilçesinde yer alan Doğakent Sitesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yeni binaların inşa edilmesi isteyen vatandaşlar çağrıda bulundu.

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesinde sevindiren gelişme!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde sevindiren gelişme yaşandı. Projede uzlaşma oranı yüzde 51'e ulaştı. 

KİPTAŞ Güngören projesinde sözleşmeler imzalanıyor!

İstanbul'un Güngören ilçesinde tartışmalara sebep olan Doğakent Sitesi ile ilgili müjde geçen hafta verildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ Güngören'de dönüşüme giriyor!

Güngören'de tepkilere neden olan Doğakent Sitesi ile ilgili müjde geldi. Hak sahipleriyle sözleşme imzalanan Doğakent Sitesi'nde dönüşüm başladı. 

Bandırma'ya kapalı spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bandırma Belediyesi, Paşakent Mahallesi'nde hayata geçirilen Bandırma Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu'nun temelini attı.

Bandırma'da kent yatırımları devam ediyor!

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve Belediye Başkanı Dursun Mirza Paşakent Mahallesinde Bandırma Basketbol Kulübü ile birlikte Bandırma Belediyesi yerine yapılacak olan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzunun temel atma törenine katıldı.

Yalova Paşakent'teki huzurevi inşaatı başladı!

Yalova’nın Paşakent Mahallesi’nde yapılacak huzurevinin temeli sağanak yağmur altında atıldı. Bir yılda tamamlanacak huzurevi 5 milyon 677 bin TL’ye mal olacak.

Paşakent sitesi Haberi

Paşakent sitesi



SAMANDIRA'DA YARINA UZANAN GÜZELLİKLER...


PAŞAKENT'te bugünden yarına uzanan tüm bu güzelliklerin değeri her geçen gün katlanarak artıyor.


PAŞAKENT'in müstakbel sakinleri; Evlerini, komşularını, buradaki huzuru, keyfi, konforu ve renkli sosyal yaşamı çok sevecekler. 


HUZURLU YAŞAM AKILCI YATIRIM


Kent yaşamından uzak ama kentle içiçe.

PAŞAKENT Konutları % 70 net yeşil alanı, yarı olimpik yüzme havuzu ve tenis kortu ile size keyifle yaşayabileceğiniz bir konforu sunuyor.


40 ay sabit taksit garantisiyle 

Kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz.

Tapunuzu hemen alıp, 2001 yazında evinize taşınabilirsiniz.

Hem yaşamak hem de yatırım için ideal terih.


PAŞEKENT KONUTLARI'nda TEM'e 3 km, E-5'e 8 km, Carrefour'a 11 km, Kurtköy Havaalanı'na 15 km, Otokent'e 3 km, Kartal'a...