16 / 04 / 2024

patronların 2019 hedefleri

patronların 2019 hedefleri

İnşaat CEO'ları ve patronları yönettikleri şirketlerin 2019 yılı büyüme stratejilerini ve odaklandıkları başlıca yatırım alanlarını anlattı.

Borsa İstanbul'da kritik gelişme! İnceleme başlatıldı, patronlar zarar edecek! 

Borsa İstanbul'da olağan dışı hareketlerden sonra dün olağanüstü zirve toplanırken Bloomberg'e konuşan bir yetkili, inceleme başlatıldığına, piyasa bozucu hareketlerin olduğuna dikkat çekti. Yetkili ayrıca sistemik risk olmasa da bazı patronların zarara uğrayacağını da vurguladı. İşte ayrıntılar...

Patronların Başekonomisti Gizem Öztok Türkiye'de ekonominin ne zaman rahat bir nefes alacağını açıkladı

TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç, büyüme rakamlarını ele aldı. Altınsaç, ekonomide ne zaman rahatlayacağımızı açıkladı. İşte detaylar…

Bir süredir düşen altının fiyatını ateşleyecek üst düzey sızıntı! Para babaları işareti verdi

Altının kilogram fiyatı, önceki kapanışa göre yüzde 0,3 artışla 920 bin liraya yükseldi. Altın yükselmeye devam ediyor çünkü düşüş zamanı sona erdi. Bir süredir düşüşte olan altın ABD'deki dolara yön veren para patronlarının açıklamalarına kilitlendi.

Rus oligarkların kara paraları nerede saklanıyor? 

Dünya genelindeki ülkeler Rus patronların servetlerini belirlemek amacıyla harekete geçti. Peki dünyada ne kadar Rus 'kara parası' bulunuyor? Rus oligarkların kara paraları nerede saklanıyor? İşte ayrıntılar...

İnşaat sektörünün dev firmaları 2022 hedeflerini açıkladı!

Dev holdinglerin 2022 planları belli oldu. Türkiye'nin önde gelen dev holdingleri, iki senedir hükmünü sürdüren Kovid-19 pandemisinin bitmesi beklenen 2022'ye temkinli bütçelerle giriş yaptı. Peki inşaat sektöründeki dev firmaların 2022 hedefleri neler?

Akıllı şehirler yeni dönemde ön plana çıkacak!

Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ESİAD) Başkanı Mustafa Karabağlı, yeşil dönüşümün 2030 hedefleri doğrultusunda sürdürülebilir kentlerin hayata geçirilmesi için akıllı şehirlerin ön plana çıkacağına dikkat çekti.

Şirkete ait konutlarda oturan patronlar vergi öder mi?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu bugünkü köşesinde şirketlere ait konutlarda yaşayan patronların vergi ödemelerini kaleme aldı. 

Sincan'ın yeni tramvay hattı projesi ne oldu?

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın 2019 yerel seçimleri öncesinde Sincan-Fatih arasına yapılması planlanan “tramvay hattı” vaadiyle ilgili ilçe sakinlerinden tepkiler gelmeye başladı...

Tek-Art İnşaat'ın 2019 yılı zararı, geçmiş yıl zararlarına ilave edildi!

Tek-Art İnşaat'ın 2019 yılı zararının Sermaye Piyasası Mevzuatına göre, geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesine ilişkin talebi 101 milyon 790 bin 81,484 TL tekabül eden kabul oyu ile oybirliğiyle kabul edilmesine karar verildi.

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Yapı malzemelerinde ihracatın liderleri Akçansa ve Çimsa!

Akçansa ve Çimsa’nın 2019'daki ihracat performansları, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından ödüllendirildi.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 2019 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 25 Haziran 2020 tarihinde gerçekleşen 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi.

Yeşil GYO'nun 2019 yılı olağan genel kurul 2. toplantısı 21 Ağustos'ta!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2019 yılı Olağan genel kurul 2.toplantısı 21 Ağustos 2020tarihinde Cuma günü saat 10:00'da şirket merkezinde gerçekleştirilecek...

patronların 2019 hedefleri Haberi

patronların 2019 hedefleri

2018 yılında büyük kur hareketleri ve ekonomide yaşanan kriz nedeniyle hedeflerini tutturmakta zorlanan şirketler 2019 yılına muhafazakar hedeflerle gidiyor. Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimler ve ekonomik hedeflerdeki farklı tahminler nedeniyle büyük grupların tepe yöneticileri 2019'da temkinli adımlarla büyümenin yolunu arayacak. 2019'un piyasalarda hem talep hem de fonlama açısından zorlu geçeceği öngörüsüyle hareket eden patronlar, yurt dışında yeni pazarları kollarken, yurt içinde ise yeni bir maceraya atılmak yerine mevcudu koruyacak. CEO ve patronlar yönettikleri şirketlerin 2019 yılı büyüme stratejilerini ve odaklandıkları başlıca yatırım alanlarını Ekonomist'e anlattı.


1- Nihat Özdemir/Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı
"Turizm yatırımlarına hız vereceğiz"

"İstanbul Havalimanı'nın ilk etabını 29 Ekim tarihinde Cumhurbaşkanımızın katılımıyla hizmete açtık. Konsorsiyum olarak ilerleyen günlerde buradaki yatırımlarımızı faz faz tamamlayacak ve dünyanın...