26 / 04 / 2024

pendik avm varyap

pendik avm varyap

Varyap, alışveriş merkezi zinciri VarMall'un ilkini Pendik'te açacak. Şirket, uygun olan her projesine bir göz sağlığı kliniği ekleyerek halkı göz muayenesine teşvik edecek.

Zeruj Mall Pendik AVM'de hangi mağazalar var? Zeruj Mall Pendik mağaza listesi!

Geçtiğimiz günlerde Pendik'te hayata geçirilen Zeruj Mall kapılarını açtı. Sadece kadınlara hizmet veren Zeruj Mall Anatolia AVM'de hangi mağazalar var? Zeruj Mall  Pendik AVM mağaza listesi...

Zeruj Mall Anatolia AVM açıldı!

Dünyanın ikinci kadın temalı AVM'si olan Zeruj Mall Anatolia Pendik'te hizmete açıldı. AVM 50 mağaza ile hizmet verecek.

Varyap Dış Ticaret İnşaat Endüstriyel Temizlik Maddeleri Turizm Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varyap Dış Ticaret İnşaat Endüstriyel Temizlik Maddeleri Turizm Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Samet Pekşen tarafından kuruldu.

Bizim Toptan’dan Pendik Marinturk AVM’ye yeni mağaza!

Bizim Toptan, Pendik Marinturk AVM’de müşterilerini birçok yenilikle buluşturduğu, genel konseptinin dışında yeni mağazasını hizmete açtı. 

İstMarina AVM bugün açılıyor!

Bostancı-Pendik sahil yolu üzerinde hayata geçirilen İstMarina AVM kapılarını bugün açıyor.

Home City Pendik AVM açılıyor!

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere ev ve ofislerin ihtiyacı olan bütün her şeyi tek bir çatı altında toplayacak olan Home City Pendik AVM 2018 ilk çeyrekte kapılarını açıyor.

Home City Pendik AVM yılın ilk çeyreğinde açılıyor!

Home City Pendik AVM 2018 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor. Türkiye’nin ilk ve tek ev dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan AVM konsept yapısı ve ürün çeşitliliğiyle de fark yaratacak.

Pendik Home City AVM bu yıl açılacak!

Pendik'te yer alan Home City AVM yılın ilk çeyreğinde kapılarını açacak. AVM'de yaklaşık 120 marka yer alacak

Metropol İstanbul AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı!

Varyap ve GAP İnşaat ortaklığında inşa edilen Metropol İstanbul projesi Ataşehir'de  800 bin metrekare alanda hayata geçirildi. Projenin içerisinde yer alan AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı.

Home City Pendik açılış için gün sayıyor!

Mobilya ve dekorasyon sektöründe uzmanlaşmış AVM dönemi başlıyor. Home City Pendik açılış için gün sayıyor.

Varyap Plaza Pendik ofis fiyatları 2016!

Toplam 216 ofis ve 60 adet bağımsız dükkandan oluşan Varyap Plaza Pendik projesinde teslimler hemen yapılıyor....

Mobilya AVM’leri geliyor!

MOSDER Başkanı İsmail Doğan, mobilya sektörünün gelişmesiyle birlikte tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayabilmek adına mobilya AVM'si kuracaklarını söyledi. Doğan, “Bu proje Türkiye’de bir ilk. İlk AVM yeni yılın ilk ayında Pendik’te açılacak” dedi.

Seven Life Pendik’in temeli atıldı!

Abdullah Tarakcıoğlu İnşaat ve ortakları Varyapı ile Kumantaş Yapı tarafından 25 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Seven Life Pendik’in temeli atıldı.

pendik avm varyap Haberi

pendik avm varyap

İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen Avrupa'nın en büyük 3'üncü gayrimenkul fuarı Meeting Point'e katılan Varyap, Türkiye'deki ilk alışveriş merkezini 18 ay içinde açmayı planlıyor. İstanbul Bahçeşehir ve Ataşehir'de hayata geçirilen Uphill Court konut projelerinden sonra ticari gayrimenkule de el atan şirket, 'VarMall' markası ile Türkiye çapında zincir alışveriş merkezleri açacak. İlk projesini İstanbul Pendik'te inşa edecek olan Varyap, uygun olan tüm alışveriş merkezlerine sadece göz hastalıkları alanında hizmet verecek poliklinikler ekleyerek ziyaretçileri göz sağlığı ile daha çok ilgilenmeye teşvik etmek istiyor.

'GÖZ SAĞLIĞI HAYATİ'
Pendik'teki VarMall'un inşaatına aralık ayında başlamayı hedeflediklerini belirten Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, projelerine diğerlerinden daha farklı bir özellik katmak istediklerini ve sağlıkla ilgili bir girişim başlattıklarını belirtti. Türk insanının ciddi bir şikayeti oluşmadan kolay kolay...