26 / 04 / 2024

Poyrazköy devlet arazileri

Poyrazköy devlet arazileri

İstanbul Poyrazköy'de Yavuz Sultan Selim Köprüsü ayağında yer alan Devlet arazileri yabancılar tarafından yıllardır kullanılıyormuş gibi gösterilip satılıyor. 

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki devlet hastanesi inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Hancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandırıldı!

Samsun Tekkeköy'de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip tarafından 600 iş gününde bitirilmesi talimatı verilen Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızlandırıldı.

Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek hizmet binası açıldı!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın girişimleriyle Hadımköy’de açılan Arnavutköy Devlet Hastanesi ek hizmet binası hizmet vermeye başladı.

Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı!

Çekmeköy Alemdağ Mahallesi Saray Caddesi’nde hayata geçirilen 200 yataklı Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı.

Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek binası açılıyor!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı yaptığı açıklamada Hadımköy bölgesine Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek hizmet binasının açılacağını söyledi.

Tekkeköy Devlet Hastanesi şantiyesi kuruldu!

Tekkeköy'ün bir asırlık özlemini, kanayan yarasını dindirecek olan Devlet Hastanesinin yapılacağı alanda somut adımlar atılıyor. Tekkeköy Devlet Hastanesi şantiyesi kuruldu.

Tekkeköy Devlet Hastanesi alanında çalışmalar başlıyor!

Tekkeköy halkının yüz yıllık özlemini dindirme noktasında 250 Yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesinin temel atma aşamasına yaklaşılıyor. 

250 yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin yer teslimi yapıldı!

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde hayata geçirilecek olan 250 yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin yer teslimi yapıldı.

Devletin arsasını vatandaş kiralayabilecek!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ekonomiye katkı sağlayacak yeni modeli devreye sokmaya hazırlanıyor. Uygulamayla, devletin çok büyük arazileri vatandaşlara kiralanabilecek.

Poyrazköy'de devlet arazileri işgal edilip satılıyor!

İstanbul Poyrazköy'de Yavuz Sultan Selim Köprüsü ayağında yer alan Devlet arazileri yabancılar tarafından yıllardır kullanılıyormuş gibi gösterilip satılıyor. 

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin tavanı 1 milyon TL'ye yapılacak!

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde bulunan Devlet Hastanesi'nin tavanı çökmüştü. Çöken tavanın 1 milyon lira harcama ile yenileneceği açıklandı.

TOKİ Bolu Mengen Poyrazköy sözleşme tarihleri!

TOKİ tarafından Bolu Mengen Pazarköy’de hayata geçirilen 69 konutun sözleşme imzalama işlemleri için son gün bugün olarak belirlendi.

Arnavutköy Devlet Hastanesi arazisini BEDAŞ'ın işgal ettiği iddiası mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Arnavutköy Devlet Hastanesi'nin kapasitesinin artırılması ihtiyacını ve arazinin BEDAŞ tarafından işgal edildiği iddialarını meclis gündemine taşıdı..

Poyrazköy devlet arazileri Haberi

Poyrazköy devlet arazileri

Sabah Gazetesi'nden Furkan Kara'nın haberine göre; Devlete ait Hazine arazileri, köy karar defterine yazılan geçmişe dönük beyanlar ile yabancılar tarafından yıllardır kullanılıyormuş gibi gösterilere satış işlemleri gerçekleştiriliyor. 

Poyrazköy'de yaşayan vatandaşlar bu duruma oldukça tepkililer. Poyrazköy halkı hazine arazilerinin etrafındaki kazıkları yakarak bu durumu protesto ettiler. Savcılık da olayların duyulması üzerine soruşturma başlattı. 


Poyrazköy'de hayatlarını sürdüren vatandaşlar durumu şöyle açıkladılar;


Hayati Aktaş (65):  Poyrazköy'de mülkiyet sorunumuz var. Köprü yapılıyor diye bütün arazileri ele geçirdiler. Ben doğma büyüme buralıyım. Biz burada tapu bile alamazken burada yaşamayan kişiler gelip Hazine arazilerini talan ediyor. Karar defterlerine geçmişe dönük ifadeler eklenmiş. Burada yaşamayan bazı kişiler, yıllardır yaşıyormuş gibi deftere yazılıp işgalci gösterilmiş. Hak sahipliğinde bulunulmuş. Su deposu konulmuş, meyve dikilmiş, bağ bahçe haline...