29 / 03 / 2024

premier ofis kampüs iletişim

premier ofis kampüs iletişim

Fer Yapı Kampüs Ofis ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanan Premier Kampüs Ofis projesinde fiyatlar 113 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Premier Ofis Kampüs iletişim!

Premier Ofis Kampüs iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 36 ay vadelendirme imkanı sunulan Kağıthane Premier Kampüs Ofis projesinde ofis fiyatları 113 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Premier Ofis Kampüs adres bilgileri!

Fer Yapı'nın Kağıthane'de konumlandırdığı Premier Ofis Kampüs adres bilgileri ne göre proje, Kağıthane İmrahor Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Proje 150 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Premier Kampüs Ofis Kağıthane satış fiyatları!

Premier Kampüs Ofis Kağıthane satış fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlıyor. Satışların devam ettiği Kampüs Ofis 'te 3 farklı konseptte ofis tipleri bulunuyor...

Premier Ofis Kampüs satış fiyatları!

Premier Ofis Kampüs satış fiyatları 124 bin dolardan başlayarak değişiyor. Kağıthane'de inşa edilen Premier Ofis Kampüs projesinde ofislerin teslimleri 2015 yılının Mayıs ayında yapılıyor...

Premier Kampüs Ofis satış fiyatları!

Premier Kampüs Ofis satış fiyatları kapsamında konutların metrekare birim fiyatları 2 bin 790 dolardan başlıyor. Projede küçük ofisler, orta ofisler ve büyük ofis tipleri yer alıyor

Premier Kampüs Ofis projesi!

Premier Kampüs Ofis projesinde ofisler sahiplerine 2015 yılında teslim edilecek. Premier Kampüs Ofis projesi 'nden ofis satın alabilmek için ofis tutarının yarısını peşinat olarak ödemek gerekiyor...

Premier Ofis Kampüs satış!

Premier Ofis Kampüs satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Premier Ofis Kampüs Kağıthane Belediyesi'nin karşısında yer alıyor...

Premier Kampüs Ofis adres!

Ön talebin toplandığı Premier Kampüs Ofis adres, konum, kroki bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Poje kampüs ofis konsepti ile tasarlanıyor...

JUSTWork Ofis Kampüs projesinde Daikin imzası! 

Daikin, JUSTWork Ofis Kampüs projesinin çözüm ortağı oldu. JUSTWork Ofis Kampüs projesinin de iklimlendirme çözüm ortağı olarak yer aldı.

İş dünyası Premier Kampüs Ofis'i sevdi!

Türkiye’nin ilk Kampüs Ofis projesi, konusunda dünya lideri şirketleri ile beraber, eğitim alanının en prestijli markalarından biri olan Bilgi Üniversitesi’ne de ev sahipliği yapacak

Premier Kampüs Ofis projesinde bahar kampanyası!

FerYapı güvencesiyle Türkiye’nin ilk yatay kampüs ofis mimarisiyle Kağıthane’de hayata geçirilen 'Premier Kampüs Ofis’ baharı yeni kampanyasıyla karşılıyor. Proje 58 bin 120 metrekare ofis alanı ve 4 bin metrekare ticari alana sahip.

Premier Kampüs Ofis, doğru yatırımın adresi!

Geleceğin binalarını inşa eden FerYapı, şimdi de kampüs ofis kavramının Türkiye’deki ilk örneğini, doğru yatırımın adresi Kağıthane’de hayata geçiriyor. Proje karlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Fer Yapı kampüs ofis kavramını Türkiye'ye getiriyor!

Fer Yapı, akıllı ve çevreci konseptiyle dünya trendi kampüs ofis kavramının Türkiye'deki ilk örneğini, 'Premier Kampüs Ofis'le Kağıthane'de hayata geçiriyor.

Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim?

150 milyon yatırım bedeliyle Kağıthane'de hayata geçirilen Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim? Projedeki ofisler küçük - ortak - büyük olarak tasarlandı.

Premir Kampüs Ofis'te teslimler Şubat ayında!

FerYapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçen 'Premier Kampüs Ofis'te teslimler şubat ayında yapılacak. 392 adet ofis ve 43 adet ticari alanı bulunan proje akıllı ve çevreci konsepti ile dikkat çekiyor.

Premier Kampüs Ofis'te kiralama süreci devam ediyor!

FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Çalışmalarda son asamaya gelinen projede teslim öncesi satışlar devam ederken, bir yandan da kiralama süreci başladı.

Premier Kampüs Ofis teslim edilmeye hazırlanıyor!

Kurulduğu 2010 yılından bu yana 'İstWest', 'iTower', 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve 'Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor

Premier Kampüs Ofis'te teslimler Aralık 2015'te başlıyor!

Kurulduğu 2010 yılından bu yana 'İstWest', 'iTower', 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve 'Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor.

Premier Kampüs Ofis projesi Aralık'ta teslim!

'Kampüs ofis' rüzgarı Fer Yepı'yla İstanbul'a geldi. Şirket Premier Kampüs Ofis projesini yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Premier Kampüs Ofis'te kiralamalar da Propin ve CBRE tarafından gerçekleştirilmeye başlandı.

Premier Kampüs Ofis’te kiralamalar başladı!

Geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı ‘Premier Kampüs Ofis’i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Çalışmalarda son aşamaya gelinen projede teslim öncesi satışlar devam ederken, bir yandan da kiralama süreci başladı.

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis kampanyası!

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis kampanyası için son 5 gün kaldı. Fer Yapı tarafından hayata geçirilen projede ofislerin büyüklükleri 25 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Ofislerin teslimleri bu yıl sonunda yapılacak.

premier ofis kampüs iletişim Haberi

premier ofis kampüs iletişim

20 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Fer Yapı Kampüs Ofis ulaşım bilgilerine geçmeden önce projenin detayları hakkında bilgi verelim.


Premier Kampüs Ofis projesinde kapalı otopark, parti odası, hobi odaları, SPA, sağlık merkezi, toplantı odaları ve spor alanları gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane'de inşa edilen Premier Kampüs Ofis projesi Fer Yapı imzası taşıyor. Projede firma bünyesinde 36 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor.


Kağıthane Premier Kampüs Ofis'te yer alan küçük ofislerin alanları 40 ile 300 metrekare arasında, orta ofislerin alanları 800 ile 1000 metrekare arasında değişiyor. Büyük ofisler ise 10 bin metrekare büyüklükte tasarlandı.


Kağıthane Kampüs Ofis fiyat listesi 113 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 2. etap satışlarının başladığı Premier Kampüs Ofis projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor.


Fer Yapı...