25 / 04 / 2024

putinin evlerinin değeri ne kadar

putinin evlerinin değeri ne kadar

Rusya’yı yeniden inşa eden adam olarak bilinen devlet başkanı Vladimir Putin’in servetinin 70 milyar dolar olduğu iddia ediliyor. Bu da kendisini dünyanın en zengin 3. adamı yapar...

Alaçatı’nın emlak değeri arttı!

1990'lı yıllarda sadece bir otel inşaatı olan Alaçatı’nın emlak değeri yüzde 1 milyon arttı. 1996'da 100 dolara satılan arazilerin şimdiki fiyatı 1 milyon dolar. 

Fenerbahçe'nin 300 milyon Euro'ya yakın gayrimenkul değeri var!

Aziz Yıldırım; ‘150 milyon Euro mu, 150 milyon TL mi’ polemiğine son noktayı koydu. Yıldırım, "150 milyon ben vereyim, 150 milyon sen ver, beraberce kulübü borçtan kurtaralımdı benim çağrım. 300 milyon Euro'ya yakın bina, arsa, gayrimenkul değeri var. Onu da değerlendirelim dedim" dedi..

İstanbul Boğazı'ndaki arsaların değeri 670 milyar lira!

İstanbul Boğazı’ndaki arsa değerleri hesaplandı. Yapılan hesaplama neticesinde boğazın değeri 670 milyar lira çıktı. Boğazdaki yapıların değeri ise 650 milyar lira olarak belirlendi.. 

Zincir Gayrimenkul'ün değeri 23.2 milyon TL!

Yeşil Yatırım Holding, iştirak şirketinin değerini açıkladı. Zincir Gayrimenkul Geliştirme'nin şirket değeri 23 milyon 213 bin  683 TL olarak belirlendi.

Atakule GYO'nun kullanılmayan payların nominal değeri 49.7 milyon TL!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kullanılmayan payların nominal değeri 49 milyon 786 bin 599 TL.

Gelibolu'daki arsaların değeri 2 yılda 2 kattan fazla arttı!

Gelibolu Yarımadası’nda bazı köylerdeki arsaların değeri ulaşım projeleri ile 2 yılda 2 kattan fazla arttı. 

Gayrimenkul değeri mi? Gayrimenkul fiyatı mı?

Bir gayrimenkulün kısa zamanda satılabilmesi için, piyasa değeri ve piyasa fiyatı arasındaki farkın düşük olması gerekiyor. Yüzde 30'lara kadar çıkan bu farkın makul düzeye inmesinin yollarından biri, gayrimenkul sahiplerinin, gayrimenkul danışmanlarıyla veya değerleme uzmanlarıyla çalışması.

Enka İnşaat'ın Borsa İstanbul'daki değeri 26.8 milyar TL!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin toplam piyasa değeri, gün sonu itibarıyla yaklaşık 859 milyar lira olarak açıklandı. 

Enka İnşaat'ın Borsa İstanbul'daki değeri 24.8 milyar TL!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi verileri açıklandı. Borsa İstanbul'da işlem gören Enka İnşaat'ın piyasa değeri 24 milyar 840 milyon TL olarak açıklandı.

Kilis Belediyesi'nden arsa birim değeri toplantısı!

Kilis Belediyesi arsa birim değeri toplantısı Kilis Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Eryılmaz başkanlığında gerçekleşti.

Boğaz'daki arsaların değeri 670 milyar lira!

114 milyon 453 bin metrekare arazinin bulunduğu Boğaz'da, arsaların değeri halihazırda 670 milyar lira olarak belirlendi.

Boğaziçi'ndeki yapıların toplam değeri 610 milyar TL!

TUVİMER İstanbul Değer Haritası'nın 4'üncü raporu yayınlandı. Ortalama metrekare fiyatlarının 9 bin 500 lira olduğu Boğaz'da 53 milyon 255 bin metrekarelik yapı stokunun toplam değeri 550 milyar lira olarak belirlendi.

Emlak vergisine esas olan vergi değeri 2017!

Emlak vergisi, 1319 sayılı Kanun gereğince ödeniyor. Vergi, taşınmazın değeri üzerinden hesaplanıyor. Ödemeler senede iki eşit taksit halinde yapılıyor.

putinin evlerinin değeri ne kadar Haberi

putinin evlerinin değeri ne kadar


Rusya’yı yeniden inşa eden adam olarak bilinen devlet başkanı Vladimir Putin’in yıllık kazancının 187 bin dolar olduğu iddia ediliyor. Fakat bu rakam gerçek mi? Şahsi servetini 500 bin dolar açıklayan Putin’in bundan çok daha fazla parası olduğu iddia ediliyor. Eğer iddialar doğruysa Putin'in servetinin tutarı 70 milyar dolar. Bu kendisini dünyanın en zengin 3. adamı yapar!


Celebritynetworth isimli internet sitesinin haberine göre Putin’in  70 milyar dolarlık bir gizli serveti bulunuyor. Putin aileden zengin biri de değil. Vladimir Putin’in annesi bir fabrika işçisiydi babası ise bir askerdi.


Habere göre Putin’in servet hikayesi şöyle başladı: 1991’den sonra kapitalizm Rusya’ya ciddi bir şekilde girerken Putin bu dönemde Rus devlet enerji şirketi Gazprom’un yüzde 4.5’unu almış. Aynı zamanda kendisinin Surgutneftegas isimli enerji şirketinin de yüzde...