28 / 03 / 2024

Regnum Sky Tower Ankara fiyat

Regnum Sky Tower Ankara fiyat

Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen bölgesi Konya Yolu Mevlana Bulvarı üzerinde inşa edilen “mutlu ofis” projesi Regnum Sky Tower’da teslimler Haziran 2016’da gerçekleşecek.

Bursa Sky Tower herkese açık, kişiye özel!

Halen inşası süren Sky Tower, Bursa'nın hem en yüksek hem de baret kazık temel sistemiyle yapılan ilk binası olacak. İş ve sosyal yaşamı buluşturan bir merkez olarak tasarlanan 129 metre yüksekliğindeki iş kulesi, tümüyle doğa dostu.

Regnum Sky Tower, Çukurambar'a nefes aldıracak!

Regnum Sky Tower çok büyük otoparkı, yaşam sokağındaki ferah gurme ve alışveriş mekanları ile 2018’de Çukurambar’ın yoğunluğunu kısmen kendine çekerek bu bölgeye nefes aldıracak...

Regnum Sky Tower kampanyası için son gün 24 Ocak!

Hem lokasyonu hem de sosyal donatılarıyla dikkati çeken yenin esil iş ve yaşam merkezi Regnum Sky Tower’da “yüzde 18 KDV Bizden” ve “Opet bayilerine yüzde 5 indirim” kampanyaları için son haftaya girildi..

Regnum Yaşam Sokağı'nda kiralamalar başladı!

Ankara'da yeni nesil iş merkezleri arasında yer alan ve  en ayrıcalıklı proje olarak gösterilen Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi’ndeki 8 iş merkezinde kiralama dönemi başladı. 

Regnum Sky Tower’da 30 ay sıfır faiz!

Ofisini son bir yılda Ankara’nın yeni sembol binalarından olan Regnum Sky Tower’e taşıyanlar, fayda maliyet hesabı yaptıklarında yılı yüksek kazançla tamamladılar.

Regnum Sky Tower'da yeni yılda KDV yok!

OP Grup ortaklığı ile Canpa AŞ’nin arsasında gelir paylaşım modeliyle Konya yolunda hayata geçirilen Regnum Sky Tower'da yeni yıla özel kampanyalar hazırlandı..

Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi iki kere kazanıyor!

Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi’ndeki ofislerde çalışanlar, boş zamanlarını yüzme havuzundan, pilatese; golften, boks ringine kadar iş merkezlerindeki çok sayıda sosyal donatı alanlarında geçiriyorlar.

Regnum Sky Tower’da iş hayatına golf molası!

Ankara’nın yeni sembolü olan Regnum Sky Tower’da mesai saatleri içerisinde yaşanan anlık streslere yardımcı olabilecek mini golf sahası yer alıyor.

Regnum Sky Tower'da ofislerde 60 ay 0 faiz fırsatı!

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla dikkat çeken Regnum Sky Tower, Ankara’da ofis sahibi olma şansını artıran yeni bir fırsat sunuyor.

Regnum Sky Tower, Çukurambar’ın değerini artırıyor!

Çukurambar’daki canlılık Regnum Sky Tower’ın cadde mağazaları ile daha da artıyor. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, hem konut hem de iş merkezlerinin bulunduğu Çukurambar’ın eğlence için de tercih edilen mekanlara ev sahipliği yaptığını söyledi.

Regnum Sky Tower’da kampanya süresi uzatıldı!

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla, Başkent iş dünyasında yepyeni bir konsepte imza atan Regnum Sky Tower’daki “Yüzde 18 KDV bizden” kampanyası gelen yoğun istek üzerine uzatıldı.

Regnum Sky Tower Çukurambarı hareketlendirecek!

KONUT, restoran ve işyerlerini bir araya getiren yapısıyla Başkent'in yeni merkezi olarak kabul edilen Çukurambar'daki canlılığın Regnum Sky Tower'ın cadde mağazaları ile daha da artması bekleniyor.

Regnum Sky Tower'da KDV'siz yıl sonu fırsatı!

Başkent Ankara’nın yeni sembolü Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi, 2017’yi “KDV’siz”karşılıyor.

Regnum Sky Tower Ankara fiyat Haberi

Regnum Sky Tower Ankara fiyat

Ankara'da “mutlu ofis” konseptinin öncüsü olan; Uzaltaş A.Ş., Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor. 


Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, yapımı hızla süren Regnum Sky Tower'da ofislerin Haziran 2016’da teslim edileceği bilgisini verirken, “büyük ilgi ve merak uyandıran projemizde artık sona yaklaşıldı; farklı konseptiyle tamamen mutlu çalışanlar üzerine odaklı Regnum Sky Tower, Ankara’da iş yaşamına da yeni bir boyut getirmeye hazırlanıyor. Burada çalışanlar sadece prestijli bir mekânda çalışmanın değil, eğlenceli ve mutlu çalışma ortamının da keyfini yaşayacaklar” diye konuştu.


Ünal Pala, Türkiye'de yeni nesil ofis anlayışına öncülük eden Regnum Sky Tower'da kapalı yüzme havuzundan şehir manzaralı gezi terasına, restorandan spor merkezine, sinemadan 2 bin 500 metrekarelik anti-stress bahçesine kadar pek çok...