26 / 04 / 2024

Rekabet Kurulu Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı açıklaması

Rekabet Kurulu Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı açıklaması

Rekabet Kurulu (RK), internet sitesi üzerinden Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın Koç Holding’e devredilmesine yönelik verilen izni duyurdu.

Rekabet Kurulu'ndan Skechers ve Asics markalarına yüzde 25 indirimli ceza

Rekabet Kurulu, piyasada rekabet koşullarını bozan kampanya ve adımlar attığını tespit ettiği spor ayakkabı markaları Skechers ve Asics'e ceza kesti.

Otobüs biletlerinden alınan fahiş komisyon Rekabet Kurulu'na takıldı! Obilet'e soruşturma

Son dönemde mazota yüzde 200'ün üzerinde gelen zamlar nedeniyle otobüs bileti fiyatlarının aşırı zamlanması yolcuları zor duruma soktu. Online sistemden otobüs bileti satan Obilet servisi ise biletlerden aldığı fazla komison neeniyle Rekabet Kurulu tarafından incelemeye alındı.

Rekabet Kurulu'ndan Cengiz ve Kalyon İnşaat'a onay çıktı! İki patron o işten çekildi

Rekabet Kurulu, Mapa İnşaat ve Ticaret AŞ ve Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Havalimanı'nı inşa etmek ve 25 yıl boyunca işletmek amacıyla 7 Ekim 2013 tarihinde kurulan İstanbul Grand Airport’taki (İGA) hisselerinin Cengiz Holding ile Kalyon Holding'e devrine onay verdi.

Fenerbahçe, Kenan Evren Lisesi arazisini 49 yıllığına kiraladı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında Kenan Evren Lisesi arazisinin 49 yıllığına kiralandığını duyurdu. Şimdi ise gözler yapılacak projelere çevrildi...

YÖK'ten Fenerbahçe Üniversitesi'ne inceleme!

Yüksek Öğretim Kurulu heyeti, Silivri’de bu yıl eğitim öğretimine başlayacak Fenerbahçe Üniversitesi’ne tahsis edilen binalarda incelemede bulundu.

Vefa Küçük'ten Fenerbahçe Üniversitesi açıklaması!

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe Üniversitesi için kiralanan binanın kulübü zarara uğrattığı iddialarına tepki gösterdi.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı imar planına yapılan itirazlara ret!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı imar planına yapılan itirazlar reddedildi.. 

Fenerbahçe Üniversitesi'nin can suyu Silivri Belediyesi'nden!

Fenerbahçe Spor Kulübü Divan Kurulu Toplantısı’na davet edilen Başkan Işıklar’a, üniversitesi kuruluşuna destekleri nedeniyle Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Fenerbahçe Üniversitesi 2018'de eğitime başlayacak!

Fenerbahçe Kulübü'nün olağan yüksek divan kurulu toplantısında konuşan Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe Üniversitesi'nin gelecek yıl eğitim hayatına başlayacağını söyledi. 

Fenerbahçe Üniversitesi için çalışmalar hızlandı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Olcay, Fenerbahçe Üniversitesi'ndeki çalışmaları inceledi.

Fenerbahçe'nin yenilenen yelken tesisleri açıldı!

Dereağzı ve Fenerbahçe Burnu’nda bulunan Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi’nin tesislerinin yenilenmesinden sonra açılış törenlerine, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk katıldı

YÖK'ten Fenerbahçe Üniversitesi için inceleme!

İstanbul'da Fenerbahçe Üniversitesi yönelik plan Yüksek Öğretim Kurulu'na sunuldu. İncelem yapan TÖK'ün rapor hazırlayacağı açıklandı.

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe Üniversitesi müjdesi!

Fenerbahçe’nin eğitim kurumlarının yeni eğitim-öğretim açılışında konuşan Başkan Aziz Yıldırım, müjdeyi verdi. Yıldırım, “Üniversite çalışmalarımız devam ediyor. Meclis açıldığında kuruluş için gerekli olan iznin çıkacağına inanıyorum” dedi.

Rekabet Kurulu Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı açıklaması Haberi

Rekabet Kurulu Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı açıklaması

Rekabet Kurulu, Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ’ye ait olan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın özelleştirilmesi ile ilgili ihalede limanın Koç Holding iştiraki Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AŞ ile Tek-Art Kalamış tarafından devralınmasına yönelik verilen izin kararını duyurdu. Sözcü’de yer alan habere göre; ihaleyi en yüksek teklif veren firma kazandı.

Devir izin kararı

İstanbul’da bulunan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın devrine ilişkin karar çıktı. Devralma işlemi için Koç Holding iştiraki Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AŞ ile Tek-Art Kalamış, Rekabet Kurulu’na teklif verdi. Verilen teklif sonucunda ise devralma konusunda açıklama geldi. Yayınlanan açıklamada devir işlemi için izin verildiği belirtildi.

En yüksek teklif 2 milyar 531 milyon TL

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın devri için en yüksek fiyatlı teklif Koç Holding iştiraki Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AŞ ile Tek-Art Kalamış tarafından verildi....