19 / 04 / 2024

remax türkiye Özdemir Çetin

remax türkiye Özdemir Çetin

Özdemir Çetin, Remax Türkiye’nin Kurumsal Gayrimenkul Satış ve İş Geliştirme Direktörü oldu. Özdemir Çetin daha önce gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulundu.

Bakan Göktaş açıkladı! Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatırılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarı ile hesaplara yatıracaklarını kaydetti. Konu ile ilgili yapılan açıklama ve haberin detayları...

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

Ali Ağaoğlu: Bill Gates gayrimenkul alsa Türkiye’nin marka değeri yükselir!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Bill Gates'in Türkiye'deki arazi arayışını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in 'Bill Gates, Türkiye’de çiftlik kursa bizim gençler tarıma ilgi duyar mı?' başlıklı yazısı...

Ebru Özdemir, 'Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını' listesinde!

Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçlarına göre, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, listenin 14'üncü sırasında yer alıyor.

Tamer Saka, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Başkanı oldu!

TÇMB Yönetim Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini üstlenmesi nedeniyle Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan ayrılan Nihat Özdemir’in yerine, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı Tamer Saka’yı görevlendirdi...

Nihat Özdemir, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği başkanı oldu!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği 60. Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliği seçildi.

Özdemir Çetin, Remax'ın Gayrimenkul Satış Direktörü oldu!

Özdemir Çetin, Remax Türkiye’nin Kurumsal Gayrimenkul Satış ve İş Geliştirme Direktörü oldu. Özdemir Çetin daha önce gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulundu.

Yeni Türkiye için yeni hastaneler yapılıyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Mersin'de Vali Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti. Mersin Şehir Hastanesi'ni inceleyen Akdağ, ''Yeni Türkiye'nin yeni hastanelerini yapıyoruz'' dedi.

Türkiye, Avrupa hazır beton sektörüne öncülük edecek!

Redac ve Emlakchı Ceo'su Bilge Özdemir bugün ki yazısında Türkiye'nin , Avrupa hazır beton sektöründeki yerini kaleme aldı. İşte, Bilge Özdemir'in yazısı...

Türkiye İMSAD Kentsel Tasarım Kalite Ödülü Gaziemir'in!

Türkiye İMSAD “Kentsel Tasarımda Kalite Ödülü”nü Gaziemir Aktepe ve Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Alanı Kentsel Tasarım ve Mimari Fikir Projesi ile projenin mimarları Büşra Al, İlker İğdeli ve Berrin Özdemir ile İzmir Büyükşehir Belediyesi kazandı.

Türkiye'deki 19 milyon yapının yüzde 67'si ruhsatı yok!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Genel Sekreteri Gülay Özdemir, büyük deprem felaketinin üzerinden geçen 16 yıla rağmen, günümüzde yapıların büyük çoğunluğunun hâlâ ruhsatsız olduğuna dikkat çekti.

Türkiye'deki 19 milyon yapının yüzde 67'si ruhsatsız!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Genel Sekreteri Gülay Özdemir, büyük deprem felaketinin üzerinden geçen 16 yıla rağmen, günümüzde yapıların büyük çoğunluğunun hâlâ ruhsatsız olduğuna dikkat çekti.

Türkiye yabancı yatırımcılar için güvenli liman!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, "Türkiye'deki konut talebi 2008'de dünyada yaşanan krizin ardından artışa geçti, yabancılar için ülkemiz güvenli yatırım limanı" dedi..

remax türkiye Özdemir Çetin Haberi

remax türkiye Özdemir Çetin

Dünya’nın en çok gayrimenkul satan ve ülkemizde 300 ofis ve 3000 danışmana yaklaşan Remax bünyesine katılan Özdemir Çetin, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun. Amerika’da araştırma görevlisi olarak çalıştığı Iowa State Üniversitesinde İşletme yüksek lisansını tamamlayan Özdemir Çetin 20 yıllık kariyerinde gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulunmuştur.

1997 yılında Doğuş İnşaat’da inşaat mühendisi olarak iş hayatına atılan Özdemir Çetin Mesa Mesken, Oyak İnşaat, Kiewit gibi kurumların proje yönetimi ve iş geliştirme alanlarında çalıştı. 

Profesyonel hayatına Finansbank ve TEB bankalarında proje finansmanı bölümlerinde yönetici olarak devam ettikten sonra Yapı Kredi bankasında Konut ve İşyeri Finansmanı Direktörü olarak 8 yıl görev almıştır.  

Yeni görevinde Kurum Gayrimenkullerinin pazarlanması ile Konut ve İşyeri projelerinde satış işbirliklerinin geliştirilmesi üzerine çalışacaktır. 


Özdemir Çetin...