25 / 04 / 2024

Sahil Emlakçılık Yatırım Limited Şirketi

Sahil Emlakçılık Yatırım Limited Şirketi

Sahil Emlakçılık Yatırım Limited Şirketi, Yousef Mohamed Elhadi Kshad tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs 2015 tarihinde Merter, Platform Teras Evleri'nde kuruldu.

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 9 milyon 787 bin 425,19 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Çiftçilere 50 milyon TL kredi müjdesi! Seracılıkta tarihi yatırım fırsatını kaçırmayın! İşte kredi detayları...

Türkiye seracılıkta dünyadaki en büyük dördüncü üretici olarak dikkat çekiyor. Peki seracılık yatırımı karlı mı? Seracılık kazancı ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Divan Talya için 50 milyon dolarlık yatırım kararı!

Marmaris Altınyunus, yaklaşık 8 yıl önce faaliyetine ara verilen Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için 50 milyon dolarlık yatırım kararı alındığını duyurdu.

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

2020-2022 dönemi hayvancılık yatırım destekleri belirlendi!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belirlenecek illerde 2020-2022 döneminde uygulanacak hayvancılık yatırımlarına ilişkin destek oranları belli oldu.

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı!

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı yapılması planlanıyor. 

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık yatırım!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçenin gelişimi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdikleri projeler ile 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Rönesans Holding'ten sağlık yatırımına 40 milyon Euro'luk kredi!

Rönesans Holding grup şirketi Rönesans Sağlık Yatırım’a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD), sağlık sektörünün güçlendirilmesi amacıyla, toplam 40 Milyon Euro uzun vadeli kredi sağlanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Muhalefetin sürekli eleştirdiği, 'gereksiz' dediği sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır." diye konuştu.

Çin'den yılın ilk yarısında demiryolu ağına 46 milyar dolarlık yatırım!

Çin Devlet Demiryolları, ulusal demiryolları projelerine yönelik sabit yatırımın, bu yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 1,2 oranında artış gösterdiğini açıkladı. Çin'den yılın ilk yarısında demiryolu ağına 46 milyar dolarlık yatırım yaptı...

YHT projelerine 2020'de 4,9 milyar liralık yatırım yapılacak!

2020 Yılı Yatırım Programı kapsamında, yüksek hızlı ve hızlı tren projelerine bu yıl yaklaşık 4,9 milyar liralık yatırım yapılacak.

Sahil Emlakçılık Yatırım Limited Şirketi Haberi

Sahil Emlakçılık Yatırım Limited Şirketi
Sahil Emlakçılık Yatırım Limited Şirketi, Yousef Mohamed Elhadi Kshad tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu. 


Sahil Emlakçılık Yatırım Limited Şirketi iş konusu; 1.Emlak alım satımda aracılık ve komisyonculuk yapmak. Konusuyla ilgili yerli ve yabancı şirketlere iştirak etmek. Gayrimenkul ve emlak pazarlama konusunda eğitim vermek, eğitim alanlara sertifikalar vermek. Gayrimenkul alanına ve satışına yönelik müşteri taleplerini değerlendirmek, mali, iktisadi, teknik konularda danışmanlık hizmeti vermek, eğitimler sunmak. 2.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde...