29 / 03 / 2024

şahinbey belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

şahinbey belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yüzde sekseni çarpık yapılaşmanın olduğu ilçemizde kentsel dönüşüm çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Şahinbey' de tarihi dokuya uygun konutlar yapılacak dedi...

Mehmet Tahmazoğlu: Şahinbey'de kentin tarihi dokusuna uygun konutlar yapılacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yazıcık Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan yıkımlar ardından buraya tarihi dokuya uygun konutların yapılacağını söyledi. Şahinbey Belediyesi kentsel dönüşüme devam ediyor...

Şahinbey Belediyesi toplam 3 bin 932 evin kamulaştırmasını yaptı!

Şahinbey sınırları içerisinde 5 bölgede kentsel dönüşüm çalışması yürüten Şahinbey Belediyesi, toplam 3 bin 932 evin kamulaştırmasını yaptı. Toplam 5 bin konut yapan Şahinbey Belediyesi, kamulaştırma için toplam 295 milyon TL harcadı...

Mehmet Tahmazoğlu: 2 bin 610 riskli yapıyı kamulaştırarak yıkımını gerçekleştirdik!

Şahinbey Belediye Başkanı ve yeni dönem belediye başkan adayı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı ve yapacağı projeleri basın mensuplarıyla bir araya gelerek anlattı. Risk altındaki 2 bin 610 evi kamulaştırarak yıkımını gerçekleştirdik...

Mehmet Tahmazoğlu: Kentsel dönüşümle vatandaş kazanıyor!

Mehmet Tahmazoğlu " Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi "nde Şahinbey'de yapılan kentsel dönüşümü anlattı. Tahmazoğlu, " Vatandaşı mağdur etmeden, anlaşma yoluyla yapılan dönüşüm kaybettirmez, kazandırır " dedi...

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat: 29 arsa satıyor!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 29 arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Gaziantep Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Boğaziçi Bulvarı 2’inci etap çalışmalarına sokağa çıkma yasağında da hızla devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Şahinbey Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Şahinbey Belediyesi, 2019 yılı Emlak, İşyeri Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ödeme süresinin 02 Aralık 201 9 tarihinde sona ereceği konusunda bir uyarı yaptı.

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu,  Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Şahinbey Belediyesi Ağustos ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Ağustos ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeyecek!

Yaptığı projeler ile Türkiye’de örnek gösterilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeyeceğini söyledi.

Şahinbey Belediyesi'nden 58.5 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Şahinbey Belediyesi mülkiyetinde yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa konu olan arsalar için toplamda 58 milyon 538 bin 875 TL bedel isteniyor. 

Şahinbey Belediyesi'nden Barış Mahallesi´ne yeni cami!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Barış Mahallesi´ne yeni bir cami inşa ediyor.

şahinbey belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

şahinbey belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Yüzde sekseni çarpık yapılaşmanın olduğu ilçemizde kentsel dönüşüm çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda yaklaşık 5 bin evin yıkımını yaptık, 5 bin modern konutun yapımını gerçekleştiriyoruz" dedi. Kentsel dönüşüm uygulaması yapılan 5 bölgeden biri olan Yazıcık Mahallesinde yapılan konut çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan Tahmazoğlu, "Belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmasını çok önemsiyoruz. 


Yüzde sekseni çarpık yapılaşma olan ilçemizde kentsel dönüşüm bu açıdan çok önem arz ediyor. Şu ana kadar 5 bin evin yıkımım ve 5 bin evin de yapımını gerçekleştiriyoruz. 


İnşa ettiğimiz konutlar özellikle tarihî dokunun yanında ve tarihî dokuya uygun; buranın görünümünü bozmayacak şekilde yapılıyor.

Şuan da yazıcıkta kentsel dönüşüm kapsamında yıktığımız yerleri 1 kat, 2 kat ve 3 kah geçmeyen konutlar inşa ediyoruz. Yazıcık...