26 / 04 / 2024

sakarya satılık yazlık

sakarya satılık yazlık

Güldeste Evleri satış ofisi adres bilgileri için 0.264.278 02 64 satış ofisi telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Toplam 32 adet daire ve 2 dükkandan oluşan proje 3 blok şeklinde yükseliyor.

Güldeste Evleri fiyat bilgisi!

Toplam 32 adet daireden oluşan Güldeste Evleri fiyat bilgisine göre daireler 190 bin TL' den başlıyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Sakarya Güldeste Evleri'nde fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor!

Savaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Sakarya Güldeste Evleri projesinde toplam 32 daire ve 2 dükkan bulunuyor. Sakarya Güldeste Evleri' nde fiyatlar 190 bin TL' den başlıyor.

Yeşil Vadi 3 'te 10 bin lira peşinatla! 49 bin 500 liraya!

Yeşil Vadi 3 'te fiyatlar 49 bin 500 liradan başlıyor, projenin teslimleri Haziran sonunda gerçekleştirilecek...

Karasu Green Park Evleri 'nde 70 bin liraya 2+1! Anahtar teslim!

Karasu Green Park Evleri 'nde satışlar sürüyor, proje denize 200 metre mesafede yükseliyor

Royal City 'de 65 bin liraya! 20 bin lira peşinatla!

Royal City 'de fiyatlar 65 bin liradan başlıyor, projede anahtar teslimlerin Ağustos 2013'te gerçekleştirilmesi planlanıyor

Karasu Life Park 'ta 69 bin 500 liraya! Hemen teslim!

Karasu Life Park 'ta fiyatlar 69 bin 500 liradan başlıyor, proje denize 200 metre mesafede yükseliyor

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Satılık ev fiyatlarına pandemi etkisi!

Satılık ev fiyatlarında son bir yıl içerisinde büyük artış yaşandı. Pandeminin etkisiyle beraber özellikle yazlık bölgelerde satılık ev fiyatlarında yüzde 68 artış yaşandı. 

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Mümkünlü'de satılık ev bulmak imkansız hale geldi!

Şener Şen ve Olgun Şimşek'in oynadığı reklam filmiyle yeniden keşfedilen Sakarya'nın tarihi Taraklı'da artık satılık tarihi ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi.

Karasu Ekşioğlu City satılık!

Karasu Ekşioğlu City satılık daireler Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 400 adet dairenin yer aldığı proje 17 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde yer alıyor.

Unigarden satılık daire fiyatları!

Unigarden projesi Sakarya'da 850 adet konut ve 1 alışveriş merkeziyle hayata geçiyor. Sakarya Üniversitesi'ne 1 dakikalık mesafede bulunan Unigarden satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Emin Evim Nefes satılık daire

Lokasyon olarak; Sakarya’ya 70 kilometre, İstanbul’a ise 178 kilometre mesafede inşa edilen Emin Evim Nefes satılık daire tipleri; 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi...

Sakarya Eminevim Nefes satılık!

Lokasyon olarak; Akçakoca’ya 25 kilometre, Hendek’e 35 kilometre, Karasu’ya 15 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen Sakarya Eminevim Nefes satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

İstanbul'un yazlık bölgelerinde satılık konut fiyatları arttı!

Yaz ayları yaklaşırken konut fiyatlarında da dengeler değişmeye başladı. Hurriyetemlak.com Nisan 2014 Emlak Endeksi'ne göre; İstanbul'un yazlık ilçelerinde satılık konut fiyatlarında artış yaşandı...

Büyükçekmece satılık ev fiyatları 2013!

İstanbul'un yazlık mekanı olarak bilinen Büyükçekmece'deki satılık ev fiyatlarını araştırdık. Büyükçekmece satılık ev fiyatları ikinci ellerde 103 bin TL'den yeni binarda ise 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Büyükçekmece satılık ev fiyatları...

sakarya satılık yazlık Haberi

sakarya satılık yazlık

Güldeste Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 3 blok şeklinde yükselen projede yeşil alan, otopark, yürüyüş yolları bulunuyor.


Güldeste Evleri projesinde 2+1 daireler 85 metrekare, 3+1 daireler 130 metrekare alan olarak dizayn edildi. Projede her dairenin kendine ait garaj ve deposu da mevcut.


Güldeste Evleri projesi Sakarya İl'İ Serpan İlçe' sinde yükseliyor. Proje Yazlık dereboyu mevkiinde, ana yolun yanında, AVM' ye 1 kilometre mesafede yer alıyor.


Güldeste Evleri projesinde daireler Eylül ayında teslim edilecek. Savaş İnşaat imzasıyla yükselen projede 2+1 daireler 190 bin TL, 3+1 daireler 185 bin TL' den başlıyor.


Güldeste Evleri satış ofisi!

Satış Ofisi Adres: Semerciler Mah. Yenibosna Cd. Başyapı  Plaza Kat:1  No:1  Esmer Market Karşısı Adapazarı 


Güldeste Evleri iletişim

Tel:  0.264.278 02 64

Web:...