05 / 12 / 2025

salihli bedesten çarşısı

salihli bedesten çarşısı

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle inşa edilecek olan Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı.

Manisa Salihli Kapalı Pazaryeri’ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli’de inşaatını tamamladığı Yeraltı Otoparkı, Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı içerisinde yer alan iş yerleri ihaleye çıkıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı'nda son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajı üzerinde 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen Modern Pazaryeri, Bedesten Çarşısı ve Otopark Projesi’nde son rötuşlar yapılıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Manisa Salihli'nin dev projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de inşa edilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı Projesi'nde sona yaklaşıldı. Eski Kamyon Garajının bulunduğu alanda hayata geçirilen projenin 1 ay içinde açılması planlanıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.

Manisa Bedesten Çarşı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ilçe ziyaretinde Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projelerini inceledi.

Salihli Bedesten Çarşısı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Salihli'de hayata geçirilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Salihli Modern Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle inşa edilecek olan Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı.

Salihli Bedesten Çarşısı projesi için ilk kazma vuruldu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli için projelendirilen Modern Pazaryeri, Otopark ve Bedesten Çarşısı Projesine ilk kazma vuruldu.

Manisa Yeni Bedesten Çarşısı için yıkım başladı!

Manisa'nın Salihli ilçesinde eski kamyon garajının bulunduğu alana yapılacak olan Modern Pazaryeri, Yer Altı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaat alanı içerisinde kalacak olan, iş yerlerinin yıkımına yüklenici firma tarafından başlandı.

Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nin 1. etabı başladı!

Tokat’ta 30 milyon TL’ye mal olacak olan Meydan Çarşısı projesinin 1. etap çalışmaları başlatıldı. 3 etaptan oluşan projenin 1. etabı olarak ana cadde üzerindeki iş yerlerinin taşınacak.

Folkart Time projesinde, yüzde 50 satış başarısı yakalandı!

Bornova Yeni Kent Merkezi’nde konut, ofis, cadde mağazaları ve kolej şeklinde 4 farklı fonksiyonu içeren Folkart Time projesinde, yüzde 50 satış başarısı yakalandı

Adana Kozan Çarşısı modern pazar olacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan. Sanayi Çarşısı ve Kozan Çarşısı olarak bilinen alan üzerinde bulunan binaların eski ve Adana'ya yakışmayan bir görüntü sergilediğini söyledi.

salihli bedesten çarşısı Haberi

salihli bedesten çarşısı


Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinin inşaat çalışmaları ilerliyor. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’da devam eden çalışmaları inceledi. Salihli’nin ve pazaryeri esnaflarının kısa süre içerisinde daha hareketli, modern ve işlevsel bir alana kavuşacağını belirten Başkan Kayda, “Zemin iyileştirmelerinin sürdüğü inşaat alanında dört set halinde 24 saat çalışan iş makineleri (jetgrout) zemine çimento basıyor. Yaklaşık bir buçuk ay sürecek olan zemin iyileştirme çalışmaları sonrasında, inşaat alanında hafriyat çalışmalarına başlanacak. Zeminden 6 buçuk metre derinliğe kadar kazı yapılarak 90 bin metreküp toprak çıkartılacak. Bu çalışmaların tamamlanması ile birlikte Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaatı başlayacak. Şimdiden Salihli’mize ve esnaflarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

İlçeye Değer Katacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde...