23 / 04 / 2024

şanlıurfa asfaltlama çalışmaları

şanlıurfa asfaltlama çalışmaları

Şanlıurfa'nın merkez mahallelerinin yanı sıra kırsal mahallelere de hizmeti eşit götürmek için planlama yapan ve bu kapsamda çalışmalarına araklıksız devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova'nın Yaylak ve Yaslıca Mahallelerinde devam eden çalışmaları denetledi.

Şanlıurfa Siverek'te asfaltlama çalışmaları başladı!

Kent merkezindeki 'Prestij Caddesi' uygulamasını 13 ilçede de hayata geçirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Siverek'teki asfaltlama çalışmalarını tüm ilçe geneline yaydı.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yetkilendirme işlemlerini tamamladı. 

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Şanlıurfa Kızılkoyun'daki yıkım çalışmalarına son durum ne?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kızılkoyun bölgesindeki yıkım çalışmalarını denetledi.

Şanlıurfa Divanyolu dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Divanyolu’ndaki dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamladı.

Şanlıurfa ilçelerinde OSB kurma çalışmaları TBMM gündeminde!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik sorununun çözümüne, yatırımcıların desteklenmesine ve ilçelerde ticaret odası ve OSB kurma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Özyavuz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.

Şanlıurfa Bilim Merkezi'nde çalışmalar başlıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bilim merkezi projesi için çalışmalara başlıyor.

Şanlıurfa Birecik'te dış cephe yenileme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik ilçesinde yapımı devam eden dış cephe yenileme çalışmalarını inceledi.

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Şanlıurfa'da cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en işlek caddesi olan Divanyolu Caddesi ile Balıklıgöl arasındaki yol güzergahında cephe iyileştirme çalışması yapacak.

şanlıurfa asfaltlama çalışmaları Haberi

şanlıurfa asfaltlama çalışmaları


Şanlıurfa'nın merkez mahallelerinin yanı sıra kırsal mahallelere de hizmeti eşit götürmek için planlama yapan ve bu kapsamda çalışmalarına araklıksız devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova'nın Yaylak ve Yaslıca Mahallelerinde devam eden çalışmaları denetledi.


Yaylak'ta devam eden çalışmaları meclis üyeleri ve ilçe başkanlarıyla birlikte inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, ihtiyaçların tespit edildiği bu anlamda yapılan planlama çerçevesinde hizmetin yapıldığını belirtti.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak merkez mahallelerin yanında kırsaldaki mahallelerde de güzel çalışmalar sürdürdüklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Yaylak, beldeden dönüşen büyük bir mahallemiz. Burada Fen İşleri Daire Başkanlığımız Yol Şube Müdürlüğümüz sıcak asfalt uygulaması yaptı. 18 bin kilometrelik sıcak asfalt uygulaması yapıldı. İhtiyaçlar tespit edilmiş durumda. Büyükşehir mümkün mertebe güzel ve sağlam uygulamalarını her mahalleye taşıyor. Güzel çalışmalarımız oldu. Meclis...