16 / 04 / 2024

Şanlıurfa ev kiraları

Şanlıurfa ev kiraları

Celalettin Güvenç Şanlıurfa'da kira ve ev fiyatlarının çok yüksek olduğunu; trafik konusunda büyük sıkıntıların yaşandığını belirterek, göreve gelmeleri halinde ilk işlerinin konut ve trafik sorununun çözmek olduğunu söyledi...

Şanlıurfa Bozova’ya TOKİ geliyor! 240 taksitle ev sahibi olun

Şanlıurfa TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları gün geçtikçe belli oluyor. Peki, TOKİ Şanlıurfa Bozova Projesi’nde toplam kaç konut yer alacak? TOKİ Şanlıurfa Bozova 2022 konut fiyatları ne kadar?

Şanlıurfa'da konut fiyatları yükselişe geçti!

Son yıllarda büyük göç alan Şanlıurfa'da konut sektöründe hareketli günler yaşanıyor. Kentte ev fiyatları tavan yaptı. 

Şanlıurfa'da esnaflar kiralarını ödeyemiyor!

Şanlıurfa’ya bir dizi ziyarette bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, kent esnafının kira ödemelerinde sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. 

Şanlıurfa'da yaşayan Suriyelilerden İdlibli ailelere konut yardımı!

Şanlıurfa yaşayan Suriyeliler, İdlibli aileler için briket ev yapımı için yardımda bulundu. 

Şanlıurfa'da kira fiyatları arttı!

Şanlıurfa'da ev kiraları günden güne artıyor. Faizlerin yükselmesi ve pandemi nedeniyle kent emlak sektöründe en durgun günlerini yaşıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de ev ve iş yerleri istimlak ediliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Ümit Yolcu ile Mustafa Kuş parkı arasında kalan ev ve işyerinin istimlak çalışmalarını tamamlıyor. Bölgede başlatılan yıkım çalışmalarıyla trafik sorununa neşter vurulacak.

Konutta en değerli iller: Antalya, Şanlıurfa ve Gaziantep!

Koronavirüsün etkisinin azalmasıyla birlikte ev fiyatları da aynı hızda yükseldi. Nüfusun en yoğun olduğu ve konut değer artışının en yüksek olduğu iller ise Antalya, Şanlıurfa ve Gaziantep oldu.

TOKİ Şanlıurfa Birecik 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Birecik 100 bin konut 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişleri bugün yapılacak.

Birikimevim Şanlıurfa'da şube açtı!

Sadece Türkiye için değil insanlık tarihi için de çok önemli olan Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin incisi Şanlıurfa, Birikimevim’in yeni şubesine de ev sahipliği yapıyor.

Şanlıurfa Birecik'te 13 ev tahliye edildi!

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde heyelan meydana geldi. Bölgede bulunan 13 ev ise tahliye edildi.

Şanlıurfa Viranşehir'de 2 katlı ev çöktü: 1 ölü, 2 yaralı!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, tadilat halinde olan 2 katlı ev çöktü. Olay sonucu enkazın altında kalan Aslan Durmaz hayatını kaybetti, 2 işçi ise yaralandı.

Şanlıurfa'da tek katlı ev çöktü!

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Yukarı Almaşar Mahallesi'nde bulunan Hışman Korkmaz'a ait tek katlı ev, yağışlara dayanamayıp büyük bir gürültüyle çöktü. 

Şanlıurfa Kale Eteği için 276 ev kamulaştırıldı!

Dünya tarihini kıskandıracak dokusu ve 12 bin yıllık geçmişiyle nice medeniyetlere ve kültürlere ev sahipliği yapan Şanlıurfa'daki Kale Eteği projesi için 276 ev kamulaştırıldı.

Şanlıurfa ev kiraları Haberi

Şanlıurfa ev kiraları

Devteşti Mahallesinde Kadınlarla Mahalle Toplantısında bir araya gelen Celalettin Güvenç, Şanlıurfa'da kira ve ev fiyatlarının çok yüksek olduğunu; trafik konusunda büyük sıkıntıların yaşandığını belirterek, göreve gelmeleri halinde ilk işlerinin konut ve trafik sorununun çözümü konusunda çalışmalar yapmak olduğunu söyledi. 


Şanlıurfa'da beyaz temiz bir sayfa açarak hizmet edeceklerine söyleyen Celalettin Güvenç, toplantıya katılan kadınların dua ve desteğini isteyerek, "Bu Yeni Şanlıurfa, kan davalarıyla, kalabalık sınıflarla, işsiz gençlerle, çamur ve çaylakla anılmasın. Herkes desin ki; 'Şanlıurfa değişti; parkı ve bahçesi var, okullar düzeldi ve güzelleşti, belediye tesisleri var kadınların çay içtiği, nakış, bilgisayar, kursu aldığı, gençlerin meslek kursları var... Belediye gençleri topluyor kötü alışkanlık edinmesin diye, gençlere kurs veriyor ve hepsinin bir yerde çalışması için ön ayak oluyor belediye' desin" diyerek konuşmasını...