23 / 04 / 2024

satılık gayrimenkul fiyatları

satılık gayrimenkul fiyatları

Türk Sosyal Bilimler Derneği, Hatay İskenderun Akçay'da yer alan petrol tesisi alanı ve akaryakıt depolama alanı olarak kullanılan gayrimenkulü satışa çıkardı. Taşınmazın satışı teklif toplama usulüyle gerçekleşecek.

Diyarbakır Bağlar'da 3.9 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Diyarbakır İli, Bağlar İlçesi'nde yer alan akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 3 milyon 925 bin TL olarak belirlendi.

Tuzla Belediyesi 2 gayrimenkul satacak!

Tuzla Belediyesi toplam değeri 25 milyon 28 bin TL değerinde olan 2 gayrimenkulü ihale ile satacak. Taşınmazların ihalesi 14 Nisan günü saat 14:00'da yapılacak.

Manisa Turgutlu'da 7.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Turgutlu İcra Dairesi, Manisa Turgutlu'da bulunan arsa ve üzerindeki fabrikası binası 8 müştemilatı ve güvenlik kulübeyi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 340 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy'de icradan 4.3 milyon TL'ye satılık bina!

Anadolu 10.İcra Dairesi, İstanbul Kadıköy'de yer alan binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Afyonkarahisar'da 2.8 milyon TL'ye satılık 18 gayrimenkul!

Afyonkarahisar İscehisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar İli, İscehisar İlçesi'nde yer alan 18 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 2 milyon 862 bin TL olarak belirlendi.

TTA Gayrimenkul 3 ilde 3 gayrimenkulü satışa çıkardı!

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü, Aydın, Erzincan ve Nevşehir'de bulunan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin son teklif verme tarihleri 29 Aralık 2015 olarak belirlendi.

Yalova'da icradan 2.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Yalova İli Merkez İlçesi ve Çiftlikköy İlçesi'nde yer alan gayrimenkuller Yalova İcra Dairesi tarafından 2 milyon 856 bin TL bedelle açık artırma usulüyle satışa çıkacak.

Ankara'da icradan 5.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Polatlı İlçesi'nde bulunan gayrimenkul Polatlı 2.İcra Dairesi tarfından 11 Kasım 2015 günü saat 14:30 ile 14:35 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Zeytinburnu'nda icradan 5.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi'nde bulunan 3 depo Bakırköy 18.İcra Dairesi tarafından 12 Ekim 2015 günü saat 09:30 ile 09:40 arasında açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Mersin'de 6.4 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Mersin İli Silifke İlçesi'nde bulunan 4 gayrimenkul Silifke İcra Dairesi tarfından 7 Ekim 2015 günü saat 10:00 ile 10:00 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Ordu'da icradan 2.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ordu İli Fatsa İlçesi'nde bulunan gayrimenkul Fatsa İcra Dairesi tarafından 9 Ekim 2015 günü saat 10:00 ile 10:05 arasında açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Aydın'da 1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Aydın Didim'de bulunan gayrimenkul Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından 31 Ağustos 2015 günü saat 14:00'da açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Gemlik'te icradan 7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Bursa İli Gemlik İlçesi'nde bulunan 2 gayrimenkul Gemlik Belediye Başkanlığı tarafından 1 Eylül 2015 günü saat 10:00 ile 10:15 arasında açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Ankara'da 15 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Ankara Belediye Başkanlığı, 4 ilçede 11 gayrimenkulü kapalı teklif usulüyle satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 15 milyon 714 bin 661 TL olarak belirlendi.

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Konutta rekor üstüne rekor! Satılık ev fiyatları yüzde 172, kiralar yüzde 152 arttı! İstanbul yine zirvede!

Satılık ve kiralık ev fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom tarafından Türkiye'deki konut fiyat artışları ve konut fiyatları değerlendirildi. Bu kapsamda satılık ev fiyatlarının yüzde 172, kiraların yüzde 152 arttığı belirlendi...

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Bahçeşehir Hayat satılık ev fiyatları!

Bahçeşehir Hayat satılık ev fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Proje Atmaca Gayrimenkul tarafından 18 dönüm alan üzerine inşa ediliyor...

Strada Bahçeşehir satılık ev fiyatları!

Akzirve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Strada Bahçeşehir satılık ev fiyatları 297 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017!

Sinan Gayrimenkul tarafından 13 dönümlük alan üzerinde 4 blok olarak inşa edilen Sky Bahçeşehir Evleri, Ağustos ayında teslim ediliyor. İşte, Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017...

Nef Sancaktepe satılık ev fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de Timur Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nef Sancaktepe projesinde toplam 439 daire bulunuyor. Nef Sancaktepe satılık ev fiyatları...

Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları!

Timur Gayrimenkul'ün Nef Bahçelievler projesi 1.023 adet daire ve 14 dükkandan oluşuyor. Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları 590 bin liradan başlıyor.

Nef Sancaktepe satılık daire fiyatları!

Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Nef Sancaktepe projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de yer alıyor. Nef Sancaktepe satılık daire fiyatları...

Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev satılık daire fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen Piyalepaşa İstanbul'de daire alanları 55 metrekareden başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev satılık daire fiyatları...

Mahmutbey Balance Güneşli satılık ofis fiyatları!

Balance Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Güneşli'de hayata geçirilen Balance Güneşli'de teslimlerin Mart 2016'da yapılması planlanıyor.İşte Mahmutbey Balance Güneşli satılık ofis fiyatları...

Nurol Park Güneşli satılık daire fiyatları!

Nurol Park Güneşli satılık daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükselen projede 50 ay vade farksız taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

satılık gayrimenkul fiyatları Haberi

satılık gayrimenkul fiyatları

Türk Sosyal Bilimler Derneği, Hatay İli İskenderun İlçesi Akçay mevkiinde bulunan petrol tesisi alanı ve akaryakıt depolama alanı olarak kullanılan gayrimenkulü satıyor. 


133, 134, 203 parsel numaralı gayrimenkul 57.693 metrekare alana sahip. Taşınmazın satışı teklif toplama usulüyle...