29 / 03 / 2024

Şile icradan satılık arsa

Şile icradan satılık arsa

İstanbul İli, Şile İlçesi Meşrutiyet Mahallesi ve Ahmetli Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 413 bin 560 TL bedel ile icradan satışa sunuluyor.

Ucuza mülk sahibi olmak isteyenlere icradan satılık fırsatlar!

Basın İlan Kurumu tarafından icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanları araştırıyor. İşte icradan satılık fırsatlar...

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Ağrı Patnos'da 9.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Ağrı İli, Patnos İlçesi, Yeni mahalle, Hükümet Konağı mevkiinde yer alan 2 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 9 milyon 953 bin 391,490 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kırşehir'de 7.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kırşehir İli, Merkez İlçesi, Çayağzı Köyü'nde yer alan gayrimenkul 7 milyon 253 bin 850 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 26 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kahramanmaraş İli, Pazarcık İlçesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 746 bin 874 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için birinci satış günü 25 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

Kırşehir'de 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırşehir İli, Merkez İlçesi, Çayağzı Köyü'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 12 milyon 533 bin 593 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kırıkkale'de 8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırıkkale İli, Yahşihan İlçesi, Hacıbali Köyü'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 8 milyon 157 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için birinci satış günü 22 Mayıs 2019 olarak belirlendi. 

İzmir Kemalpaşa'da 10 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Kızılüzüm Köyü'nde yer alan fabrika binası ve arsası 10 milyon 133 bin 242,20 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mardin Kızıltepe'de 9.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mardin İli Kızıltepe İlçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 9 milyon 327 bin 016,75 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Antalya Serik'te 14 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli, Serik İlçesi, Eskiyörük Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 14 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bodrum'da 38.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Gündoğan Mahallesi, Kızılburun Mevkii'nde yer alan tarla niteliğindeki gayrimenkul 38 milyon 762 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Hatay Belen'de 24.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Hatay İli Belen İlçesi Şenbük Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 24 milyon 531 bin 592,84 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Bartın Amasra'da 14 milyon TL'ye icradan satılık tatil köyü!

Bartın İli, Amasra İlçesi, Kum Mahallesi, Cireköy Mevkii'nde yer alan tatil köyü vasıflı gayrimenkul 14 milyon 106 bin 516,48 TL bedel ile icradan satışa çıkarıdlı. 

Şile icradan satılık arsa Haberi

Şile icradan satılık arsa

İstanbul İli, Şile İlçesi Meşrutiyet Mahallesi ve Ahmetli Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 413 bin 560 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : İstanbul İl, Şile İlçe, Meşrutiyet mahhallesi 14 nolu parsel, Şile şehir merkezinin güney yönünde,İstanbul-Şile ana asfalt yol(Bölünmüş Devlet Karayolunun) güney tarafında kalmaktadır.Parsel Şile merkeze 2.500m. mesafededir.Parsel üzerinde yapılan incelemede herhangi bir yapı ve tesis ile alt yapı bulunmamaktadır.Yabani olarak yetişmiş kısa boylu otçul bitkiler ile,ekonomik değerde ekili ağaç vardır.Killi-tınlı tarım yapmaya uygun Mahalinde yapılan incelemede,14 nolu parsel güneyden kuzeye,ana yol tarafına doğru yaklaşık %5-6 eğimlidir.Parsel mevcutta imar uygulama alalında bulunması sebebi ile,uzak parsellerde iskan edilen özellikle site halinde yapılaşmalar vardır.Yapılar konut kullanımına uygun projelerdir.Ancak Karayolu çalışmalarından dolayı geçici imar...