26 / 04 / 2024

Şile yat limanı

Şile yat limanı

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'nun Şile'de 3. dönemi. Doğası ve deniziyle İstanbul'un gözde ilçesi Şile'yi turizmde dünya markası haline getirmeyi hedefleyen Tabakoğlu, “Hedefimiz Şile'yi 4 mevsim sürdürülebilir bir ekonomi ile buluşturmak” diyor.

2001 yılında Şile'ye yat limanı inşa edilecekmiş!

2001 yılında önemli bir turizm potansiyeli barındıran Şile'ye yat limanı yapılacakmış. Dönemin Şile Belediye Başkanı İhsan Çayıroğlu, Şile'ye yılın 12 ayı hizmet verecek bir yat limanı kazandırmak için harekete geçmiş.

Kalamış Yat Limanı ihalesi iptal edildi!

Koç Holding, Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ihalenin Cumhurbaşkanı kararı ile iptal edildiğini duyurdu.

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı için 2.5 milyar TL'lik teklif!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 2 milyar 531 milyonTL ile TEK-ART Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AŞ sundu.

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Özden ve Nurdan Aydın Polatcı ortaklığında kuruldu.

İzmir Yenifoça Yat Limanı, Yap-İşlet-Devret Modeli ile yaptırılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi 3996 sayılı Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli çerçevesinde yaptırılması işini ihale edecek. 

Hatay Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona gelindi!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 106 yatın demir atabileceği Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona geliniyor...

4 yıldır inşaatı süren yat limanı sayısı TBMM'de!

2016-2019 yılları arasında yap işlet devret modeli ile ihale edilen ve inşaatı devam eden yat limanı sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Datça yat limanının akıbetiyle ilgili 5 soru!

Yap-işlet-devret modeli ile inşaatına başlanan Datça yat limanının akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Büyükçekmece Yat Limanı için yürütmeyi durdurma kararı!

Yapımı yılan hikâyesine dönen Büyükçekmece Yat Limanı Projesi ile ilgili mahkeme durdurma kararı verdi

Büyükçekmece Yat Limanı'na Alman sermayesi!

Yeditepe Marina Teknik Danışmanı Nusret Bayraktar, Büyükçekmece'de yapımı devam eden yat limanının tamamının Alman sermayesi ile yapıldığını söyledi. Bayraktar, proje tamamlandığında ülke ve bölge için büyük menfaat sağlayacağını belirtti.

Kalamış Yat Limanı'nın imar planı değişikliği onaylandı!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı alanına ilişkin koruma amaçlı imar planı değişiklikleri onaylandı.

Lara'ya yapılacak kruvaziyer yat limanı onaylandı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Lara'da yapılacak kruvaziyer ve yat liman kompleksi projesine meclisten onay çıktığının müjdesini verdi.

Antalya Boğaçayı Yat Limanı için bilgilendirme toplantısı!

Antalya'nın prestij projelerinden olan Boğaçayı Projesi’nin en önemli etaplarından biri olan “Boğaçayı Yat Limanı Projesi için ÇED Sürecine Halkın Katılımı Toplantısı” yapıldı.

Büyükçekmece Yat Limanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükçekmece, Üstgeçit Durağı mevkiinde yer alan Büyükçekmece Yat Limanı'nın imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Şile yat limanı Haberi

Şile yat limanı

Şile’de 3. döneminiz. Halk sizi neden tercih ediyor?  


Halkın bizi tercih sebebi memnuniyet, performans ve hizmet.


Doğma büyüme Şileli olduğum için bölgeye hakimim. Sorunları ve çözüm noktalarını biliyorum. 3 dönemdir Şile için hizmet ediyoruz. Kentlinin ihtiyaçlarına samimi ve verimli şekilde cevap verdiğimiz için birlikte yola devam ediyoruz.


Belediyecilik anlayışınız nasıl?


Daha çok kurumsallaşma esaslı. 3 müdürlükle başladık, 13 müdürlüğe ulaştık. 20 kilometrekareyle başladık, şimdi 800 kilometrekareye hizmet ediyoruz.


Şile için kurucu bir belediye başkanı olduğumu söyleyebilirim. Büyüyen Şile’ye cevap verebilecek bir belediye olmaya çalışıyoruz.


‘BÖLGEYİ DOĞALGAZLA BULUŞTURDUK’ 


Şile için neler yaptınız?


Alt yapı sorunumuz vardı, çözdük. En önemlisi ilçeyi doğalgazla buluşturduk.


Vahşi çöplük üretimine ve kanalizasyon atık usulüne son verdik. Çevresel alt yapı, kurumsal standartları geliştirdik. Şile’nin ekonomik hedeflerini tanımladığımız planlar yaptık.


Temizlik hizmetlerinden yol bakım-onarım işlerine kadar...