16 / 04 / 2024

Şırnak TOKİ teslim

Şırnak TOKİ teslim

Şırnak'ta Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapılan 5 bin 716 konuttan bin 423'ünün inşaatı tamamlandı. İlde terör saldırısı yüzünden evleri yıkılan veya kullanılmayacak halde olan kişilerin konutları teslim edilmeye başlandı.

Şırnak'taki 10 bin 155 konut teslim ediliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Şırnak merkez ve ilçelerinde 10 bin 155 konut yapımı başlatıldı ve bu konutların 2 gün sonra tamamını vatandaşımıza teslim etmiş olacağız" dedi.

Şırnak halkı TOKİ Konutları'nın teslim edilmesini istiyor!

Şırnak’ta 4 yıl önce TOKİ tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, konutların bir an önce bitirilerek hak sahiplerine verilmesini talep etti.

Şırnak’ta 5 bin 700 konut bu yıl teslim edilecek!

Terörün yıktığı şehirler yeniden inşa ediliyor. Şırnak’ta yatırımlara hız verilirken, bölgede inşa edilen 5700 konut yıl sonuna kadar hak sahiplerine teslim edilecek.

Şırnak'ta terör mağdurlarının evleri teslim edilmeye başlandı!

Şırnak'ta Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapılan 5 bin 716 konuttan bin 423'ünün inşaatı tamamlandı. İlde terör saldırısı yüzünden evleri yıkılan veya kullanılmayacak halde olan kişilerin konutları teslim edilmeye başlandı.

TOKİ Şırnak'ın 7 mahallesinde 5 bin 730 konut inşa etti!

PKK’nın yıktığı Şırnak, TOKİ ile yeniden inşa edildi. TOKİ’nin mağdur aileler için 7 mahallede yaptırdığı 5 bin 730 konutun inşaatı tamamlandı.

Şırnak'ta terör mağdurlarının evleri yıl sonunda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Gerek Şırnak il merkezinde gerekse Cizre'de, Silopi'de, İdil'de 11 bine yakın inşaata çok önceden başladık. Bir kısmını bitirdik. Teslim ettiklerimiz var ama en geç bu senenin sonuna doğru herkes yıkılan evinin kavuşacak" dedi.

TOKİ Şırnak Silopi'yi yeniden inşa ediyor!

TOKİ ,PKK'nın büyük ölçüde zarar verdiği Şırnak'ın Silopi ilçesini resmen yeniden inşa ediyor. Silopi'nin , Başak Mahallesi'nde tamamlanan evler sahiplerine teslim ediliyor.

Şırnak'taki 6 bin 500 konut teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Artık onarılmayacak durumda olan ne kadar ev varsa tek tek yapıyoruz. Şırnak merkezde de 6 bin 500 konuta başladık, bu konutları bir kaç ay içerisinde teslim edeceğiz." dedi.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ teslim tarihi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 21 adet daire açık satışa çıkarılıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. İşte Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ teslim tarihi...

Diyarbakır TOKİ Üçkuyular teslim tarihi 2014!

Diyarbakır TOKİ Üçkuyular teslim tarihi 2014 detayları haberimizde bulunuyor. Projede daire tesliminde gereken belgeler arasında kimlik belgesi, satış sözleşmesi nüshası, KDV tutarının yatırıldığına daire belge.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyular ne zaman teslim edilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca hayata geçirilen, Diyarbakır Üçkuyular konut projesi kapsamında yer alan 1.124 adet konut teslimlerine az bir süre kaldı. Peki TOKİ Diyarbakır Üçkuyular ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Orhangazi 4.etap projesi TOKİ'ye teslim edildi!

Belediye Meclis Üyesi Serkan Ateş ile birlikte TOKİ'nin Bölge Koordinatörlüğü'nüıı yer aldığı İstanbul'a giden Başkan Neşet Çağlayan, TOKİ 4.Etap Konutlarının yapılacağı alan ile ilgili projeleri burada TOKİ'ye teslim etti.

Safranbolu TOKİ Konutları sahiplerine teslim edildi!

Karabük'ün tarihi ilçesi Safranbolu'da TOKİ tarafından yöresel mimariye uygun olarak yaptırılan 506 konuttan 460'ı, başvuruda bulunan 1134 kişi arasında yapılan kura çekilişi ile hak sahiplerine teslim edildi.

Şırnak TOKİ teslim Haberi

Şırnak TOKİ teslim

Şırnak'ta terör saldırısı yüzünden evleri yıkılan veya kullanılmayacak duruma gelen kişilerin konutları teslim ediliyor. Yaklaşık 3 yıl önce Bahçelievler, Yeşilyurt, Yeni, Cumhuriyet, Aydınlıkevler, İsmetpaşa ve Gazi Paşa mahallelerinde evleri yıkılan ve kullanılmayacak duruma gelen terör mağdurlarına yönelik Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca inşa edilen 5 bin 716 konuttan bin 423'ünün inşaatı bitirildi.

Bu konutlardan 304'ünün anahtarı noter huzurunda çekilen kura ile hak sahiplerine verildi. Bin 119 konut ise bayramın hemen ardından teslim edilecek. Kalan konutlar ise yıl içerisinde bitirilecek. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş yaptığı açıklamada terör örgütünün saldırıları sonucu şehrin büyük oranda tahrip edildiğini, zarar gören ev ve iş yerlerini onarmak, yenilerini yapmak için devletin büyük bir bütçe ayırdığını belirtti. 

Cizre, Silopi ve İdil ilçelerinde terör...