29 / 03 / 2024

Sultanbeyli 2B sorunu çözüldü mü

Sultanbeyli 2B sorunu çözüldü mü

Yeni Şafak Gazetesi, 2B yasası hakkında Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ile röportaj gerçekleştirdi.

Sultanbeyli'de tapu sorunu çözüldü!

Sultanbeyli’de nitelikli yapıların sayısı hızla artmaya devam ediyor. Tapusuna kavuşan vatandaşların birçoğu konutlarını dönüştürüyor.

Sultanbeyli’de 110 yıllık mülkiyet problemi çözüldü!

Yeni Şafak Gazetesi, 2B yasası hakkında Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ile röportaj gerçekleştirdi.

Sultanbeyli’nin imar sorunu bitti!

Sultanbeyli’de uzun yıllardır en büyük engel olarak görülen hisseli tapuların son parselleri de askıya çıkarıldı. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, bundan sonraki süreçte Sultanbeyli’nin daha da gelişip, kalkınacağını söyledi.

Sultanbeyli'deki mülkiyet sorunu çözüldü!

Sultanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarına katılan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, 'Bugün itibarıyla yüzyılı aşan hisseli parsellerle ilgili konuda artık askıda olmayan hiçbir parselimiz kalmadı.' dedi.

Sultanbeyli'nin mülkiyet sorunu imar barışı ile çözüldü!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli Adil Mahallesi'nin en büyük sorununun mülkiyet olduğunu söyledi.

Sultanbeyli'nin tapu sorunu tarihe karıştı!

Sultanbeyli Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçenin tapu sorununun tarihe karıştığını söyledi.

Binali Yıldırım, Sultanbeyli'de tapu dağıttı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sultanbeyli'de tapu sorunu çözülen vatandaşlara tapularını teslim etti...

İzmir Sarnıç'taki 2B arazilerinin fiyat sorunu TBMM'de!

İzmir'in Gaziemir ilçesi Sarnıç bölgesinde bulunan 2B arazilerinin satış fiyatlarının azaltılması talebi TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, fiyatların indirilmesi için bir çalışma yapılıp yapılmayacağını sordu...

Sultanbeyli’nin tapu sorunu çözüldü!

İstanbul Sultanbeyli’nin yüz yıldır beklediği gün geldi. Hisseli parsellerle ilgili senelerdir verilen mücadele meyvesini verdi ve bugün ilk tebligatlar hak sahiplerine teslim edildi.

Sultanbeyli'nin imar sorunu çözüldü!

Sultanbeyli’de vatandaşlarla iftarda biraraya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, ilçede imar sorununun çözüldüğünü tüm yatırım projelerinin hızla hayata geçirileceği açıkladı. 

Sultanbeyli'nin 100 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "Sultanbeyli’nin hukuki olarak 100 yıllık mülkiyet sorununu tarihin tozlu raflarına kaldırmaya bir adım daha yaklaşmış bulunuyoruz" dedi.

Sultanbeyli'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, İstanbul'un Sultanbeyli ilçesindeki 40 yıllık sorunu çözüme kavuşturduklarını söyledi. 

Sultanbeyli’deki 200 bin kişinin tapu sorunu çözülüyor!

İmar barışı paketinde de yer alan Sultanbeyli tapu sorunu çözülüyor. Belediye Başkanı Keskin, "Tapusu Sultanbeyli Belediyesi’ne geçen kişilerin tapuları, yerlerini karşılaması halinde kendilerine bedelsiz devredilecek. Eğer eksik kısım var ise bu kısım için bedel alınacak" dedi...

Sultanbeyli 2B sorunu çözüldü mü Haberi

Sultanbeyli 2B sorunu çözüldü mü

Yeni Şafak Gazetesi, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ile 2B yasasıyla ilgili röportaj gerçekleştirdi.

Röportajda Başkan Keskin, hisseli parsellerde tapuyla ilgili sorun bulunmadığını aktararak, rayiç bedellerinin de 2012’de kabul edilen 2B yasasına göre ortaya çıktığını anlattı. İşte o röportaj…

1-Sultanbeyli son dönemde bir hayli gelişti ve İstanbul’un bu konuda örnek ilçelerinden biri oldu. Bunda şüphesiz sizin çok büyük payınız var. Görev süreniz boyunca Sultanbeyli’de neler değişti?

Sultanbeyli’de 2009 yılında görev yapmaya başladık. Bugüne kadar hamdolsun çok sayıda önemli proje gerçekleştirdik. İlçemizin her geçen gün kalkındığını ve geliştiğini söyleyebiliriz. İnsanı merkeze alan çalışmalarımızla hemşehrilerimizin yaşamına değer kattık. Ulaşım, sağlık, eğitim, yeşil alanlar, kültür-sanat alanlarında Sultanbeyli hak ettiği seviyelere geldi. Tabii daha yapacak çok işimiz var.

2-Başkanım ilçenin mülkiyet problemi ne durumda. Bu konuda...