25 / 04 / 2024

Takas Depo sistemi

Takas Depo sistemi

Konut satışlarında yaşanan durgunluk takasla ev satışlarına ilgiyi artırdı. Sistem Barter Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Besle '3 bin konut takas sistemi ile satışa sunuldu' dedi.

Kentsel dönüşümde takas önerisi!

Bursa’nın İmar, çevre, kültür ve ekonomi alanında faaliyetlerini yürüten Yeşil Bursam Derneği’nin olağan genel kurulu toplandı. Toplantıda, kentsel dönüşüm projelerinde takas sistemi konuşuldu.

Turyap emlak takas sistemi nedir?

Turyap yeni projelerden yer almak isteyen ve elindeki 2. el gayrimenkulünü bir an önce satmayı planlayanlara yönelik emlak takas hizmeti sunuyor. Peki  ​Turyap emlak takas sistemi nedir?

5 soruda tapu takas sistemi nedir?

Tapu takas sistemi ile mülkiyet hakkı ve alım satım bedelinin el değiştirmesi sırasında alıcı ile satıcının karşılaştığı olumsuzlukların önlenmesi amaçlanıyor.

Tapu Takas ile güvenli para transferi mümkün!

Alıcı ve satıcı tarafından kullanılabilecek en sağlıklı yolun Tapu Takas sistemi olduğunu belirten Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Sistem eş zamanlı değişimi mümkün kılıyor. " dedi.

Tapuda takas sistemi!

Tapu takas işleminin devlet noteri huzurunda yapılan resmi bir işlem halinde bunun gerçekleşmesi gerekiyor. Peki, tapuda takas sistemi nedir?

Tapu takas ödemesi nasıl yapılır?

Yeni tapu takas sistemi; mülkiyet hakkı ve alım satım bedelinin el değiştirmesi sırasında alıcı ile satıcının karşılaştığı olumsuzlukların önlenmesi amaçlıyor. Peki, tapu takas ödemesi nasıl yapılır?

Yeni tapu takas sistemi nedir?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinin güvenli bir şekilde gerçekleşmesi adına tapu takas uygulaması oluşturuldu. Peki, yeni tapu takas sistemi nedir?

Tapu takas sistemi nasıl işler?

Tapu takas sistemi; mülkiyet hakkı ve alım satım bedelinin el değiştirmesi sırasında alıcı ile satıcının karşılaştığı olumsuzlukların önlenmesini amaçlıyor. Peki, tapu takas sistemi nedir? Sistem nasıl işler?

Tapu işlemleri tapu takas sistemi ile nasıl yapılır?

Tapu takas sistemi, mülkiyet hakkı ve alım satım bedelinin el değiştirmesi sırasında alıcı ile satıcının karşılaştığı olumsuzlukların önlenmesini amaçlıyor. Peki, tapu işlemleri tapu takas sistemi ile nasıl yapılır?

Tapu takas sistemi nedir?

Tapu takas sistemi; mülkiyet hakkı ve alım satım bedelinin el değiştirmesi sırasında alıcı ile satıcının karşılaştığı olumsuzlukların önlenmesini amaçlıyor. Peki, tapu takas sistemi nedir? Nasıl çalışır?

Takas Depo ile ev sahibi olmak isteyenlere takas formülü!

Konut satışlarında yaşanan durgunluk takasla ev satışlarına ilgiyi artırdı. Sistem Barter Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Besle '3 bin konut takas sistemi ile satışa sunuldu' dedi.

Filli Boya ColorExpress Renk Ölçer Sistemi'ni tanıttı!

Filli Boya ColorExpress Renk Ölçer Sistemi'ni tanıttı. Filli Boya, renk otoritesi kimliğini teknoloji ile buluşturduğu ColorExpress Renk Ölçer Sistemi ile tüketicilere yaşam alanları için diledikleri rengi seçme imkanı sunuyor...

Reysaş'ta Kolay Depo hizmeti başladı!

Reysaş, Kolay Depo ile hızla büyümeye devam ediyor. Reysaş Grubu'na bağlı olarak 1.2 milyon TL yatırımla kurulan Kolay Depo, bireysel veya kurumsal alanlarınızı işgal eden eşyalarınızı sizin için saklıyor.

Takas Depo sistemi Haberi

Takas Depo sistemi

Konut satışlarında yaşanan durgunluk takasla ev satışlarına ilgiyi artırdı. Takas sistemine sunulan gayrimenkul sayısının yüzde 40 oranında arttığına dikkat çeken Sistem Barter Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Besle, "Firmalar veya şahıslar ellerindeki atıl durumdaki konutları takasdepo.com portalımızda arza sunuyor. Karşılığında ise inşaat malzemesi, araç, arsa ve tüketim malzemesi gibi farklı ürünleri talep edebiliyor. Bu şekilde işlem gören halihazırda 3 bine yakın daire, 15 konut projesi ve 500 inşaat firması var. Nakite sakışan firmalar takasla alışverişi tercih ediyor. Takas borsasına isteyen konut isteyen de mal ve hizmet sunarak anında takas edebiliyor" diye konuştu.


Konut sektöründe yaşanan durgunluk alternatif satış kanalların olan ilgiyi her geçen gün artırıyor. 2008 yılından bu yana faaliyette olan Türkiye’nin en kapsamlı takas borsası takasdepo.com portalında konut arazlarında yüzde...