26 / 04 / 2024

tesiad genel merkezi nerede

tesiad genel merkezi nerede

Türkiye Etkin Sanayici İşadamları ve İşkadınları Federasyonu TESİAD, kuruluşunun on birinci yılında taşındığı Nilüfer'deki yeni genel merkez binasının açılışını Bursa protokolü ve üyelerinin katıldığı kokteylle gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı: Afetlere dayanıklı yerleşim yerleri kurulacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi yeni konferans salonunda AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladı ve "Yeni dönemde, afetlere dayanıklı, dirençli ve sağlam yerleşim yerleri kuracağız, şehirlerimizi iklim değişikliğine uyumlu hale getireceğiz" dedi. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Bakan Özhaseki açıkladı! İstanbul'da ev fiyatları düşecek...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 'Türkiye Yüzyılı Şehircilik Politikaları Çalıştayı'nda bir konuşma yaptı. Özellikle İstanbul'da konut fiyatlarını düşürmek için tedbirler aldıklarını söyledi. İşte haberin ayrıntıları...

Asgari ücrette yeni gelişme! Asgari ücrete ara zam gelecek mi? İşte son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı şekilde gerçekleşen görüşme sonrası konuşan Atalay, "Asgari ücretle ilgili bir şey gündeme geldi mi?" sorusuna da cevap verdi.

Starbucks'tan zam açıklaması! Kahve fiyatları arttı mı? Son durum ne? İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Starbucks'tan gelen zam haberi sosyal medyayı karıştırdı. Olayın büyümesi üzerine Sturbucks Türkiye Genel Merkezi'nden bir açıklama yapıldı. Peki zam iddiaları doğru mu? İşte tüm detaylar...

AK Parti Genel Merkezi’ne ek bina yapılıyor!

2023 seçimleri için üyelerini yenileyen AK Parti, Ankara ilimizde bulunan Genel Merkez yerleşkesini de büyütüyor. AK Parti, yeni ek bina için inşaata başladı.

İsrail Doğu Küdüs'te 5 binden fazla evi yıktı!

İHH Genel Sekreteri Durmuş Aydın, İHH Genel Merkezi’nde yapılan basın açıklamasında İsrail'in 1967 yılından bu yana Doğu Kudüs'te 5 binden fazla evi yıktığını dile getirerek milyonlarca Filistinliyi evsiz bıraktığını dile getirdi. 

Kentsel dönüşüm ile çöküntü alanları ihya edilecek!

Yeşilay Haftası dolayısıyla Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi'ni ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmaları ile çöküntü alanlarının ihya edildiğini dile getirdi.

Veli Ağbaba: Esnafın birikmiş kira borcu devlet tarafından karşılansın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, parti genel merkezi önünde yaptığı konuşmada esnafın kira borcunun devlet tarafından karşılanması gerektiğini dile getirdi.

İBB'de plan değişikliği krizi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüp’teki TÜGVA Genel Merkezi için yapılan plan değişikliğine ilişkin AKP-MHP grubunun çoğunlukta olduğu İBB Meclisi tarafından alınan kararı veto etti. Meclis veto kararına direndi. 

İsra Holding, Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları sundu!

İsra Holding yöneticileri, MÜSİAD’ın Genel Merkezi’nde Suriyeli Uluslararası İş Adamları Derneği (SİBA) aracılığıyla organize edilen toplantıda Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları anlattı.

MESA İstanbul ve Bodrum projelerini Ankara'da tanıtıyor!

MESA, İstanbul ve Bodrum’da bulunan projelerini MESA Genel Merkezi’nde Ankaralılar'a tanıtıyor. MESA projelerinin tüm detayları maketler üzerinden anlatıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm çalışmaları kararlılıkla yürütülecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 130. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Kentsel dönüşüm çalışmalarını kararlılıkla yürüteceklerini söyledi. 

Kale Grubu, Karaköy'deki binasını sanat tasarım merkezine dönüştürdü! 

Kale Grubu ilk genel merkezi olan Karaköy'deki binasını, İSTKA'nın desteğiyle Kale Tasarım ve Sanat Merkezi'ne dönüştürdü. Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, merkezin açılışı töreninde konuştu.  

tesiad genel merkezi nerede Haberi

tesiad genel merkezi nerede


Türkiye Etkin Sanayici İşadamları ve İşkadınları Federasyonu TESİAD, kuruluşunun on birinci yılında taşındığı Nilüfer'deki yeni genel merkez binasının açılışını Bursa protokolü ve üyelerinin katıldığı kokteylle gerçekleştirdi. 


TESİAD Genel Başkanı İlyas Bozkurt, 5 büyük şehirde ve 12 ilçede teşkilatlanarak 2 binin üzerinde üye sayısına ulaşan TESİAD'ın, Türkiye'de ulusal ve uluslararası alanda faaliyet gösteren 4 büyük işadamları teşkilatından biri olduğunun altını çizdi. Ayrıca tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Bozkurt, Türkiye'de kadınların işgücüne katılımının yüzde 30'larda kaldığına dikkat çekti. Protokol konuşmalarının ardından TESİAD’ın yeni genel merkez binasının açılış gerçekleştirildi.


Açılış törenine TESİAD Genel Başkanı İlyas Bozkurt'un yanı sıra MHP Bursa Milletvekili ve Osmangazi Belediye başkan adayı Necati Özensoy, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, MHP...